Scudo Sports

Aliexpress

Çanta olarak bunu almayı düşünüyorum siparişi 10 gün sonra vereceğim umarım iyi çıkar Erkekler kadın 20l su geçirmez nefes bisiklet bisiklet sırt çantası mtb ekipman spor açık seyahat tırmanma çantaları hb127/l
(link)
(from AliExpress Android)

Scudo
@m.klcts O siteden de sorun oluşacağını sanmıyorum.

Bu farklı bir site ve ben hiç alışveriş yapmadım o nedenle bilmiyorum

@tanchu çanta ile ilgili olarak site bir site önermemi ister misiniz?

@alper 76 tedarikçi siparişi işliyor diyo ne demek

pardon satıcı, site değil.
Ben bu çantalardan kendime ve isteyen öğrencilerime aldım, marka ve kullnılan malzeme çok kaliteli. Ürün gecikeibliyor ancak değer.
(link)
sırt çantası isteyen arkadaşlar inceleyebilir,

• Beğen
Tepkiler: m.klcts
@m.klcts ürün tedarik sürecinde :) Aceley etmeyin sabırlı olun, gelmesi 25 günü bulabilir. Sipariş veridkten sonraki 15. gün de hareketleri daha net görürsünüz. Tr ye ulşatktan sonra PTT kargo ile gelir. Ancak postacı geldiğinde evdeyseniz alırsınız geldiğinde siizn de giidp almanız mümkün. Ancak size ulaşmazsa fazla beklemez o nedenle sizin postaneye gelince 5gün içinde elinize geçmediyse gidip alın.
Bu arada mahelle postanesi değil başka bir biirm dağıtıyor. Önce gümrük işlemeye sonra dağıtım merkezine en son yakın birime ve eve

• Beğen
@Volg malatyada mısın

@alper 76
Olabilir hesaplı modeller olabilir markalılar 200-300 tl olunca benim için pahalı geliyor 20 lt lik bir çanta yeter diye düşünüyorum

@tanchu Dostum o zaman decathlondan 12TL ye aldığımın linkini atayım size dedim ama siteye koymamışlar. Gidip geçen yılın ürünlerinden alabilirisniz genelde seri soru ürünler ucuz oluyor.
(link)
200TL vs ye gerek yok

@alper 76 (link) böyle ürünler gelirmi

Her şey gelir... ben bundan aldım 2 tane geldi. Ama tavsiye etmiyorum çok dandik... hiç kullanışlı değil

• Beğen
@alper 76 hocam türkiyede olmayan yada pahalı olan ürünleri getirip ticarete dökenler varmı

Var...

örnek vereyim mi? :):)satanları bulamam ama malları gösterebilriim ;)

• Beğen
@m.klcts evet

Var öyle kişiler. Dediğim gibi 1.25 dolarlık ürünü adam getirip sahibinden.com'a 35 TL'den koyuyor

@Volg hocam neresinden ben darende yeniköy ama istanbulda yaşıyorum

@m.klcts Ben merkezde oturuyorum. Ama Adanalıyım.

• Beğen
@aslanpençesi Ağabey, her türlü açıklayıcı olsun diye yazdım.
Bende şu siteye girin şu yazıya tıklayın kodu yapıştırın demesini de biliyorum.

Geri