Çanta olarak bunu almayı düşünüyorum siparişi 10 gün sonra vereceğim umarım iyi çıkar Erkekler kadın 20l su geçirmez nefes bisiklet bisiklet sırt çantası mtb ekipman spor açık seyahat tırmanma çantaları hb127/l
(link)
(from AliExpress Android)
pardon satıcı, site değil.
Ben bu çantalardan kendime ve isteyen öğrencilerime aldım, marka ve kullnılan malzeme çok kaliteli. Ürün gecikeibliyor ancak değer.
(link)
sırt çantası isteyen arkadaşlar inceleyebilir,
@m.klcts ürün tedarik sürecinde Aceley etmeyin sabırlı olun, gelmesi 25 günü bulabilir. Sipariş veridkten sonraki 15. gün de hareketleri daha net görürsünüz. Tr ye ulşatktan sonra PTT kargo ile gelir. Ancak postacı geldiğinde evdeyseniz alırsınız geldiğinde siizn de giidp almanız mümkün. Ancak size ulaşmazsa fazla beklemez o nedenle sizin postaneye gelince 5gün içinde elinize geçmediyse gidip alın.
Bu arada mahelle postanesi değil başka bir biirm dağıtıyor. Önce gümrük işlemeye sonra dağıtım merkezine en son yakın birime ve eve
@tanchu Dostum o zaman decathlondan 12TL ye aldığımın linkini atayım size dedim ama siteye koymamışlar. Gidip geçen yılın ürünlerinden alabilirisniz genelde seri soru ürünler ucuz oluyor.
(link)
200TL vs ye gerek yok