Scudo Sports

Aliexpress

üstte yazdığım durumla ilgili bilgisi olan var mı ?

Scudo
Kalitesiz Çin malı gözlükler sağlık için zararlı değil mi ?
Aksesuarlar da ben de ebay benzeri siteleri kullanıyorum ama kask-gözlük-eldiven üçlüsü bence çok önemli. Yanlış mı düşünüyorum ?

Ben de öğrenciyim ama parama kıyıp Giro kask, Oakley gözlük bir de motorcuların kullandığı sağlam bir eldiven aldım, bu tarz önemli ürünlerde Çin malı replikalara güvenmek bana ben mantıklı gelmiyor.

*Konuyu okumadım, ilk mesaja göz gezdirdim sadece.

@Hamit E.

selamlar,arka ışık sipariş ettikten kaç hafta sonra ulaştı acaba? ;Ve haziran oldu nerdeyse,hala memnunmusunuz?
ürün sayfasında 100 günden bahseden var :D

numaralı gözlük kullandığım için içinde aparat olması tam bana göre olduğunun kanıtıdır. o gözlük benim olmalı :D yada ben yenisini alayım.
eşyaların güzelmiş güle güle eskit :)

arka ışıktan hem memnunum hem değilim :D
çünkü yolda tanımadığım birinde gördüğüm ışık araba stobu gibi yanıp sönüyordu.
yani ledleri çok çok çok parlak değil. piyasa malı düzeyinde.

memnun olduğum kısım lazerli olması. yere çizgi çizmesi dikkat çekiyor ve sanırım biraz daha dikkatli oluyor insanımız. ama yüksek amperli bir pil lazımmış bunuda sonradan öğrendim :) duracell ile sanırım aralıksız 5 saat yanar (performansı düşerek)

20günde elime ulaştı.

zaten yurt dışı alışverişte en hızlısı 15 gündür. en yavaşı 30. eğerki 30günü geçiyorsa bir problem var demektir

• Beğen
Tepkiler: Sinan Ş
Bende dün (link) takımın XL'sini sipariş ettim. Beden ölçülerini ölçtüğümde tam oluyor gibi görünüyor. Biraz daha kilo vereceğim ama alt kısmının olup olmayacağından endişeleniyorum.
Henüz kargoya verilmedi. Değiştirme imkanı olur mu? Boy 1.75 Kilo 87 şuan. Hedefim 75'e inmek. Ama 1 aya kadar 83-84 falan olurum.

Bu arada şimdi farkettim ürünün yanında toplu sipariş falan diyor. Ama ben tek aldım 30 USD'ye. gelirmi acaba.

ürünü bu linkten aldım

(link)

• Beğen
Tepkiler: asirtioglu
Hayırlı olsun formanız. Ben de Bmc'nin 2014 formasını aldım. China post ile yaklaşık 55 günde geldi. Aynı siteden china post ile 10 günde gelen ürünler de oldu. Forma kalitesi gayet güzel. Neticede 150-200 liralık formalar dahi polyester ürün olduğu için vücut sağlığı açısından hepsi aynı lacivert diyebiliriz.

ilk kez alışveriş yaptığımdan acemilik yaptım. kargo takip numarasıyla alakalı mail geldi. bizde google translateden çevirmeden direk confirmi tıkladık. ürün inşallah elimize ulaşır. sonradan kafamıza dank etti. ürün geldikten sonra onaylamamız lazımdı :( kargo takip numarası geldiği için elime ulaşır diye düşünüyorum.

Var ama bir tayt ve formaya 300-400 tl veremem

sistemi bilmediğimden Kargo takip numarası tarafıma ulaştıktan sonra confirm yapmıştım. Şimdi Finished yazıyor. Ancak kargo takip nosunda herhangi birşey yok. Ne kadar zaman sonra sistemde bilgi görebiliyorum. Belkide adam bana atmasyon bir numara yolladı bizde onaylayınca kargoya vermedi. Patladık sanırım.

ilk siparişi 17 Haziran'da vermiştim. Kargoya ürün 27'sinde verilmiş ve bugün elime ulaştı. İlk işlemimden itibaren toplam 27 gün. Kargoya verildiği tarihten itibaren 17 gün.. Gayet iyi :)

@Raşit S

beden ölçüleri çok iyi oturdu üzerime. sayfasında bahsedildiği gibi ölçüleri ölçmüştüm. gayet iyi görünüyor kalitesi. ama daha önce hiç bisiklet formam olmadığı için kalitesi konusunda pek yorum yapamayacağım ama gayet giyilebilir. Ramazan ayı çıkana kadar evde trainer kullanırken test etmiş olacağım. Daha önce atlet-penyem sırılsıklam olurdu bakalım bu nasıl olacak.

http://i.imgur.com/mXPADAM.jpg

http://i.imgur.com/ctOt1mT.jpg

Güle güle kullan. 100 km gitsen bile ıslanmaz formalar, teri tahliye ediyorlar.(ıslanıyor da az, rahatsız etmez. Arka ceplere ne istersen koy, telefon cüzdan, düşmez, merak etme)

banada 20 günde gelmişti bmc alt-üst. kalitesi oldukça iyi m ısmarladık S geldi tam üstüme yapıştı memnunum :)

• Beğen
Tepkiler: Samet Yurt
Benim ürünüm 4 Temmuzda kargoya verildi. 9'unda Ankara'daydı, Hong Kong'tan gelmesine rağmen. (Şaştım kaldım. Hala şaşkınım) Gerçekten kaliteli. Beden ölçüleri tam oturdu. Team Sky forması almıştım. Buradan ulaşabilirsiniz. (link) Linkte nasıl görünüyorsa öyle. Tabii 300 liralık formaları da görme şansım oldu. Burada karşılaştırma dahi yapamayız. Ama şu bir gerçek ki, bu fiyata Türkiye'den hiçbir şekilde forma alamayız. Sanırım bundan sonra siparişim bu dükkandan olur (Guangzhou Yuchuan Dress Co.)

arkadarşar iyi günler.
aliexpress ten 4 parça siparişim vardı.
fener geldi diğer 3 parça gelmedi ve mailime iptal olduğu hakkında bilgi mesajı geldi.
iptal olunca hesabıma para geri mi yatıyor. ?

Yok paran yanıyor.

Mail gönderip ne zaman iade ediyorsunuz diye sor.

Geri