Scudo Sports

Aliexpress

@halil ibrahim duran
ben alabilirim ^^

Scudo
@Nazmi Ünver

eldivenide test ettim tabiiki, ancak gerçek performansını 40 km üstü bir sürüşte ölçülebilir diye tahmin ediyorum. benim bisikletim düz maşa olduğu için uzun sürüşlerden sonra avucum içinde 2 gün kadar hafif ağrılar devam ediyor. bugün 4 km kadar sürüşte pek birşey anlayamadım ancak rahattı, jel pedler işini görüyor.

buda eldiven linki
(link)

@Can Yoltar

Yalnız bendeki sıfır olanlarda içteki şeffaf çerçeve yok, yani numaralı cam taktıramazsınız.

@halil ibrahim duran
daha çok gencim ve havucuda seviyorum gözlerimin durumu iyi yani :)

birde bu ürünü aldım
(link)

yarın yada çarşamba elime geçmesi lazım.

@Can Yoltar

Ok anlaştık
Kaldı bir tane set daha :)

Tapatalktan gonderdim Turkce karakter varsa "tepetaklak" olmus olabilir

@halil ibrahim duran
:) istanbulun neresindesiniz bu arada

@halil ibrahim duran
hmm kargo olayına başvurmak lazım ozaman

Diğer gözlüğün rengi ney?
ben alabilirim sofularda oturuyorum çok yakınmışız
@halil ibrahim duran

@Ahmet F.ELBİR

İkisi de aynı ;)
Yarın fotoğrafını çeker koyarım

Tapatalktan gonderdim Turkce karakter varsa "tepetaklak" olmus olabilir

@halil ibrahim duran

tmm 2. gözlüğüde bana ayırın

hayırlı satışlar, akşam pazarı kızıştı :D

@Hamit E.

son kalan gözlük kimin kısmeti olacak bakalım :)

bu eldivenlerin boyutu var mı arkadaşlar denemeden güvenemiyorum
gözlük için de aynı durum geçerli.

eldivenlerin boyutları tabiiki var. eldiven linkini incelersen avucunu nasıl ölçeceğin ve kaç cm çıkarsa hangisini alcağını kolayca öğrenebiliyorsun.

gözlük içinde sanırım cm cinsinden ebatları yazıyor. çok küçük suratın varsa ozaman sıkıntı olabilir. ancak zaten bu gözlük normal güneş gözlükleri hemen kaşın altından surata yapışık durmuyor. en azından benim yüzümde tam kaş hizasından başlıyor. zaten kaç hizası kısmında kauçuk yada silikon tampon var.

@Can Yoltar

Hava akışını tam kesmediği için buğulanma problemi yaşamıyorum. Ama bahsettiğim akış göze direkt temas gibi değil. Sadece buğuyu atıyor. Terletmeye de katkısı pek yok galiba.

@Safa Arslaner

Nasıl anlatılabilir bilemedim şimdi ama belki kask ölçüsüyle kafa boyutu düşünülerek kıyaslama yapılabilir. L beden kask takıyorum.

Aldığım gözlük boyutları şu şekilde belirtilmiş:
Frame Height 4.3 cm
Lens Width 7.5 cm
Overall Width of Frame 15 cm
Bridge Width 1.7 cm

@Ahmet F.ELBİR

Gözlüklerin ikisi de maalesef gitti. Hayatımın en kısa sürede tamamlanan satışı oldu.
Benim fotoğraf ekipmanımı da mı buradan satsam ne? :D

Bir takım Can Yoltar beye satıldı.
Bir takım Ahmet F.ELBİR beye ayrıldı.

not: saatlere tekrar baktım, bir yanlışlık olmuş. İkinci takım 5 dakika fark ile Ahmet beye gitti :D

bugün lazerli arka ışığımda geldi. şuan izmirde kapalı bir hava var. loş bir oda içinde denedim lazerler işini yapıyor gayet parlak. lazerler 2 farklı modda yanıyor, sürekli ve yanıp sönme şeklinde. 5 led 5 farklı fonksiyonda yanıyor

ürünler hayırlı olsun. ben de birkaç gündür o siteden alışveriş yapmak istiyorum ancak merlincycles'dan da yeni sipariş erdiğimden ötürü arka arkaya adıma ürün girişi gümrükte sıkıntı olur mu? ayrıca, bu aldığınız ürünler farklı satıcılardan. hepsi ayrı ayrı kargoluyordur. benim için yine gümrük sorunu olabilir mi?

Geri