Bu gözlükten bende de var. Tüm camları çok başarılı. En çok sarı olanı kullanıyorum. Ben de tavsiye ederim.
Ben buradan almıştım: (link)
Ayrıca Halil İbrahim Bey size bir soru sormak istiyorum; optik camları nerede kestirdiniz? Ben hiçbir yerde optik camları kestirebilecek bir gözlükçü bulamadım.
pahalıya almışım yav kazıklandık resmen
ebay e güvenemedim, bazı yerlerde kötü yorumlar okumuştum. bir dahaki alışverişlerde ebayide yoklamak lazım.
alacak olanlar hangisi ucuzsa onu alsın. gelen ürünlerin hepsi aynı, camındaki marka yazıları farklı olabilir sadece. sizin için önemliyse bilemem tabi.
ben şahsen parayı sokağa atma riskini göze alarak aldım ancak bugünkü tecrübeden sonra gözlük fiyatını kuruşuna kadar hak ediyor.
2ci el sitelerinde "salak avcısı" geçinen tiplerden 60tl ve yukarısı uçuk fiyatlara alacağınza çinden alın, 15 gün beklersiniz en fazla. ayrıca en basit ödeme şekli olarak sanal kredi kartı oluşturup o şekilde alırsanız hesabınızı riske de atmamış olursunuz.
Bizim buradakiler ya beceriksizler ya da uğraşmak istemiyorlar. Neymiş efendim; içerisindeki çerçevenin sapları olmadığından makineye takamazmışlar... Hayır zaten ben yedek gözlüğümü götürüp bunu örnek olacak şekilde kullanın demişim. Sizin gözlükçünüzdeki gibi pratik zekâdan yoksunlar herhalde...
Gözlükçünüzün adresini verebilir misiniz? Kendisini bir de ben ziyaret edeyim.
5-6 ayda aynı ürünün sapının camlı kısma takıldığı yer normal kullanımda çatladı. Yapıştırmayı denedim olmadı. Eriterek yapıştırdım yine dayanmadı. Alan ve alacakların, uzun ömür için çok nazik şekilde kullanmasını öneririm.
Bu arada tipi buna benzer başka bir gözlük aldım. İkisinin de camları birbirine uyuyor. Bunların bazılarını kendim kullanıyorum. Elimde şu an kullanmadığım 4 cam kaldı. Biri sarı biri açık ikisi koyu renkli. İsteyen olursa (kırılmıştır falan vs.) verebilirim.
@Serden Us
(link) bu gözlükten aldım 1 haftada sağ 2. haftada sol kolu kırıldı siyah camına taş geldi derin şekilde çizilidi bence 30 tlye 5 ay çok iyi bir kullanım süresi.
Bu arada ortaya bir sorum olacak terletmesi nasıl ? buğu yapıyormu ?
Aynı gözlükten zamanında ben de edinmiştim.
Eğer camlarını çok sık değiştirirseniz, gözlüğün ön tarafında camı tutan tırnak kırılabiliyor.
Haberiniz olsun.
terletme yok buğu yok. belki ben tam ayarlayamadığım içindir gözlerinizin önünde hafif bir serinlik oluyor sadece. ama esinti değil yanlış anlaşılmasın. parmak ile dokunduğunuzda dahi oluşan buğu hemen dağılıyor.
esinti yok dostum, hani klimalı ortam gibi düşün içerisi serin ama sana direkt olarak üfleyen birşey yok gibi.
aynen gözlüksüz işkence oluyor. kırpışmaktan yolu görmek tehlikeleri sezmek sıkıntı