Scudo Sports

Ahmet Örken'in yeni takımı Israel Cycling Academy!

Ahmetin siyasi paylaşımlarından bahsedilmiş ancak face de ve instagramda bu yönde bir şey göremedim yoksa herkese açık olmayan hesaplarımı var ?

• Beğen
Tepkiler: Groims
Scudo
Bu kararı kendisinin verdiğini düşünmüyorum. Kimler bu kararı vermeye kendisini zorladı bunlara bakmak lazım. Acaba yobaz cahiller ailesini tehdit mi ettiler? Başkaları ne deri bir kenara bırakıp ailesinin canını düşündüğüne odaklanmak lazım. Benim aklıma başka bir ihtimal gelmiyor. Ayriyeten profesyonel olmasakta çoğumuz bu spor camiasının içindeyiz. Sporun kültürler arası barışı destekleyen en önemli unsurlardan birisi olduğunu unutmamak gerekir. Burada hükümetlerin suçlarını halklara yıkan insanları görmek son derece üzücü.

Konu açıldığında yazdığım ve ''nöbetçi madara-tör'' tarafından silinen mesajımda:-Ahmet bu takıma giderek din bezirganlığı yapanların suratına okkalı bir tokat attı- demiştim.
Şimdi soralım, tokat geri mi döndü,yoksa birileri hepimizi mi tokatlıyor?

Burada Ahmet Örken'i acımasızca eleştirip, neyin daha iyi, neyin daha kötü olduğunu ondan daha iyi bildiğini ima edenler şunu gözden kaçırıyor; İsrail ve Giro organizatörleri daha turun başlamasına aylar kala başlangıç etabının ismi nedeniyle anlaşmazlığa düştüler. Kudüs'te bir etap düzenlenmesi zaten başlı başına bir tartışma konusu iken, Giro'nun etabın ismini "Batı Kudüs" olarak yayınlaması, İsrail'in ise buna karşı çıkarak etabın ismini "Kudüs" etabı olarak değiştirmek istemesi Ahmet için bir iyi bir ipucu olmuştur. Şurası çok açık ki İsrail bu organizasyonu ABD'nin en son kararından sonra ciddi bir propaganda aracı olarak kullanacak ve ister istemez Ahmet de (Türkiye şampiyonluk mayosuyla) bu propagandanın bir parçası olarak bulacak kendini.

Burada Ahmet'i küçük düşünmekle, yanlış karar vermekle falan itham etmeden önce Giro organizatörlerinin yaklaşımı ve İsrailli yetkililerin tutumları sorgulanmalıdır. Ahmet'in kariyeri burada sona ermiyor, ancak Giro markası oldukça antipatik bir propaganda organizasyonuna dönüşmek üzere. Froome'a katılım parası teklif edildiği iddiası ile dünyanın en ihtilaflı şehrinde bir etap düzenleme "ihtiyacı" zaten şimdiden itibarını zedeledi turun.

Ahmet'e kariyerinin devamında başarılar dilerim, umarım her şey yolunda gider ve hak ettiği sprint finişlerine ulaşabilir.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

@Birhan K.

Danielle Colli'nin de referansı ile Nippo-Vini Fantini ile anlaşmıştı, bugün Sakarya Belediyesi Bisiklet Takımı ile imzalayacağı söyleniyor, halihazırda Continental takımdan Pro-Continental'e geçecek diye beklerken amatöre düşüş..

@gokhantig

Bütün mesajları okudum sizin gibi düşünenlerde var,ve bende,
Continental takımdan pro continental 'e geçiş yapacaktı,zati bu israil takımı zıplama tahtası olacak idi,ne yapılabilinirdi ,
Ahmet transfer olur idi başka continental takıma,
Ha basamak basamak hedefe ulaşacak ve sonunda fransada italyada ispanyada görecek idik,
Son hareketi ne getirir kendisine,
Hangi amatör takım continental bir takım ile boy ölçüşebilir,
Konya düz ovada ne oldu,Lotto süpürdü torkuyu bunumu istiyoruz aynen bunu istiyoruz,
3'üncü ligden bir takım 1 'inci ligden takım ile nasıl baş edebilir
Va mı bunun izahı,:)

Federasyonun başındaki başkan erol küçükbakırcı ne dedi?
Türk bisiklet sporunu kalkındıracağız,,nasıl olacak peki,çok işler bekledik ama geçen süre içinde doğru dürüst bir alt yapı hazırlık çalışması yaptımı ?
Biz ülke olarak burada kabiliyetli gençleri yetiştireceğiz,ve özel sektör ve kamu bu işe el atacak,ha nasıl ses getirdik uefa kupasında,
galatasaray şampiyon oldu ,başta galatarasay camiası bisiklet takımını kuracak idi ve fenerbahçe ardından beşiktaş
Böyle başlar işler,galatasaray avrupada ün salmış idi elimize geçen fırsatları değerlendirecektik o vakitler,
bu başarıdan başarılar yaratılabilinirdi ,bu ülkede girişimcilik sıfirdir ,yapanında önüne set çekeriz ,bir arpa boyu gidemeyiz ,50 senedir bu ülkede sağlam temeller üstüne oturmuş bir bisiklet spor politikamız var olmadı.
Burada kendimiz çalar söyleriz,bir şey yaptığımızı zannederiz,anca kendimizi aldatırız

Ek not,bir ülkenin hakemleri şikayetçi olur ise tepeden orda bir cacık olmaz,tekirdağ şarköy yarışında hakemler ile yaptığımız mülakatta başkanın etrafının nasıl bürokratik engellerle çevrildiğini duysaydınız şaşırırdınız.

Sakarya BB ile anlastigi dogru mu acaba

Konu dışı olacak ama şunu asla unutmayın,
Jesse owens,bir siyah idi,malum alaman diktatörü,berlin olimpiyatlarında bu siyah derili zencinin nasıl alman sporcularını tozu ile boğdunu gördü
Ki alaman diktatörü siyahları kısırlaştırma politikası güttü,
Tarihte fanatiklik şovenlik kimseye bir şey kazandırmaz,ahmedin israil takımında yer almasına , 2 yıl bile dayanamadik,
Ayrıca israil daha demokratik bir ülkedir ,ülkede arap partisi vardir.demokrasilerden vazgeçenlerin sonu hüsrandır ,sadece benim dediğim doğru derseniz ,diğerleri patatesdir derseniz.kendi ayağınızdan bir gün halk sizi asar,unutmayın italyan diktatörünü,ayağından halkı astı,bu ülkeyi demokratik olmaya şiddetle davet ediyorum.karşınızdaki insanların düşünceleri sizin düşünceleriniz ile uyum sağlamasada onları dinleyeceksiniz
Demokrasi budur ,cebir ve şiddet kimseye yarar sağlamaz,

140593 dosyayı görüntüle

Berlin olimpiyatları,jesse,siyah inci,kendi ülkesinde ırk ayrımı varken o başarılar kazandı
Sonunda bir baktık siyah başkan geldi ülkenin başına ,
bu abd garip ülke vesselam,:kötü:

@Ozan k.

Ozan dostumun mesajınıda güncelledim
Ozan dostumunda dediği gibi takımın amacı barıştan yana,şovenizmi kafalarımızdan def edeceğiz ve demokrat olacağız,insan olmanın en büyük vasfı karşısındakini dinleyebilme yeteneğidir ,akıl ve bilimden ayrı kalanların ne acılar içinde kaldığını yakın tarihi izleyenler anlayacaktır ve son birleşmiş devletlerde alınan 128 ülkenin hayır kararıda büyük zaferdir diplomatik zaferdir .

Kendi kararını verecek akıl ve yaşta.Bırakın nasıl mutlu oluyorsa onu yapsın.Bize kararına saygı duymak düşer.
Herkes kendi hayatını yaşar.

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
@Metin S.

Metin bey demokrat olarak kendi fikrinize saygı duyuyorum,
Önemli olan ilerde nasıl bir fırsatı kaçırdığı gibi düşüncelere gark olmaz ise tabi,
Bir pişmanlık duygusu gibi,
Italyan takımınından teklifte gelmişti,ama hazır değilim demiş idi,kişi hürdür tabi bir şey diyemeyiz.

@Avukat_Behcet

Yapılacak bir şey yok artık,ok yaydan çıktı,ama kendi kararı,baskılar oldumu ,baskılar olduğu için bunalmış olabilirmi ? Sonuç değişmez,umudum tekrar italyadan bir teklif gelmesi sakaryadan transfer olması ,ondan sonra yükselmesi ,benim derdim başka,onu fransa, italya giroda görmek bana zevk verecek idi,vizyon büyük olmalı,avrupa bisiklet yarışlarında tek dopingsiz türk bisikleticisi diyecek idik,diğerleri onun yanında konuşamayacaktı, tabi bunlar benim hayallerim
Hayal edeceğiz yoksa keşfedemeyiz

Yazık oldu Ahmet efendiye...

@Erdal Yılmaz

Tam bize göre olmuş. Abisinin kahvedeki arkadaşlarının batak masasına dahil edilmemesi ve annesinin gün grubunun WhatsApp bloklamaları Ahmet'i bu karara itmiş gözüküyor.

• Beğen
Tepkiler: Haluk Eke
Hoca Nasreddin, oğluyla birlikte köyüne gidiyormuş. Oğlunu eşeğe bindirmiş, kendisi yürümüş. Karşıdan gelenler, oğlunu göstererek:

—“ Ak sakallı adam yürürken bacak kadar velet eşekte gidiyor. Zamane çocuğu işte.” , demişler.
Hoca oğlunu indirip kendisi binmiş. Az sonra birkaç kişiyle daha karşılaşmışlar. Bunlar ise:

— “Koca adama bak! Bu sıcakta minnacık çocuğu yaya yürütüyor. Hiç insafı yok.” demişler.
Hoca, eşeğe oğlunu da bindirmiş. Çok geçmeden yine üç beş kişiye rastlamışlar. Adamlar:

— “Zavallı hayvan! Düşüp ölecek! Hiç acımadan iki kişi birden binmişler üstüne!” demişler.
Hoca inmiş, oğlunu da indirmiş. Eşek önde, onlar arkada ilerlemişler. Biraz sonra, yol kıyısında duranlar:

— “Amma aptal adammış bu hoca, Eşek bomboş gidiyor, kendisi oğlu ile kan ter için de arkasından koşuyor!” diye konuşmaya başlamışlar.
Hoca dayanamamış. Oğluna dönüp:

— “Gördün mü, her kafadan bir ses çıkıyor. Şu dünyada kimseyi hoşnut edemiyor, kimsenin dilinden bir türlü kurtulamıyorsun! iyisi mi, kimseye kulak asmayacaksın ve kendi bildiğinden şaşmayacaksın.” demiş

@PamukTrump denen mahluk da kendi bildigini yaptigi icin bu durumda degil miyiz? diye soracagim da vardir "hocalarımızın" bir bildigi diye aklıma geliyor birden susuyorum..

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yerinde olsam bir avrupa ulkesine iltica ederdim. Kim olsa sorgusuz sualsiz vatandasliga alirdi.
Yazik olmus.

@Kudret Kurtcebe
Yapma Kudret abi israil siyonist yahudi bir din devletidir. Ülkede kimse mülk edinemez hepsi vakıf malıdır ve miras bırakamazlar. Demokratlık baya uzak onlarda siyonizmin propagandasını yapacakları her fırsatı kullanırlar, bisiklette olduğu gibi. Ortadoğu da olduğu halde sporda avrupa ülkesi muamelesi görüyorlar resmen.

Geri