Scudo Sports

Ahmet Örken'in yeni takımı Israel Cycling Academy!

@el_Aksa_1903

Kuran kursu terk misiniz nesiniz arkadaşım. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır demişler, bizde bilmediğin bir şeyin propagandasını yapmak normal. Ülkede kimse mülk edinemez falan diye bir şey yok, soviet mi burası. Al oku.
(link)

Demokratlık bayağı uzak onlarda. Ne kadar uzak mesela, bir kaç ışık yılı falan mı? Şu şurada dursun. Bizden kağıt üstünde daha demokratik görünüyor. Demokrasiyi savunmuyorum, yanlış anlaşılmasın.
(link)

Şu da Avrupa'da değişik sporlarda, örneğin futbolda, müsabaka eden ülkelerin haritadaki yerleri. Türkiye dahil. Sorun nerde? Hemen Kazakistan konsolosluğuna eyleme gidelim varsa.
(link)

Neden yazıyorsunuz böyle şeyler, beni uğraşıyorsunuz anlamıyorum.

Scudo
@el_Aksa_1903

Evet siyonist devlettir ama arap partisi var ve helal olsunki bu parti son gelişmelerden rahatsızdır ,siyonistler ile masum yahudileri birbirinden ayırmak hem geçmişteki osmanlı geleneğimize uyar hemde cumhuriyet tarihimize,
Bakın dünyada tüm şovenistler gereken tokatı yiyecek ,nitekim 128 ülke hayır dedi,israilin başkenti kudüs değildir dedi,ısrail abd yanlız kaldı 128 ülke ilemi savaşacak abd ve ısrail bu biraz sıkar,demokrasi kazandı,birleşmiş milletlere helal olsun diyorum, 128 ülkeye,
baştan beri gerek filistin halkı ve gerekse yahudi halkı barış içinde yaşayacak idi,peki sorarım herkese osmanlı tarihini irdelemis olan ilber ortaylı değerli tarihcimize göre osmanlı zamanında yahudi filistin kavgası varmiydı ?

Ha gelelim meşhur zata,siyonizm 'in kurucusu abdülhamitten filistin topraklarını satmasını istedide ne oldu,abdülhamit ,ben tebama ne derim dedi,sonra ülke karıştırıldı
Bakın uyanık olacağız kendi içimizdeki ajanları bileceğiz ,aksi takdirde bize kumpaslar kurulmaya devam edilecektir.

@Rip

Siyonist devlet derken siyonistlerin kontrolü anlamında ifade ettim, birde verdiğiniz kaynaklar türkçe olsa insanlar anlar, malesef çoğu kişi ıngilizce bilmiyor,israilde arap partisinin olması demokrasi açısından güzel bir oluşum fakat diğer yanımda diyorki kağıt üstünde demokrasi var gibi .
Israilin kurulması için ta baştan bu yana yapılan savaşların belgesellerini izledim ,nasır hüseyin ve sedat birleşti ama 6 günde ısrail savaşı kazandı,bu savaşların nedeni neydi
Israilin yayılmacı politikasının arkasındaki güçler kimlerdi ?
Ve büyük ortadoğu politikasının amacının büyük ısrail olduğunu biliyoruz ve kabalaya inananları ,bunları ortaya çıkaran aytunc altındal beye saygılarımı ve sevgilerimi sunarım,kendisi vefat etti gerçi.konu iyice başka yere gitti okuyuculardan özür dilerim .

Galiba Konu Ahmet Örken'in yeni takımından ayrılma sebebinden ve de profesyonel sporculuğundan öte; (istisna yorumlar hariç!) Herkes kendi kabilesinin baktığı taraftan, içgüdüsel siyasi yorum yapma gayretine düşmüş!

@ahmetyavuz

Ahmet kabile dedinde aklıma ne geldi,ret kidin macelarının birinde ,bir kasabada uzun burunlular ile uzun kulaklıların savaşı vardı ,acaip keyif alırdım, gülerdim,
Valla beni bilirsin ben hep bütünleşmeden yanayım,parçalanırsak ,şucu bucu diye düşmanlar çok sevinir.

@Kudret Kurtcebe
hahaa hatırladım!

@Kudret Kurtcebe
İstisnalar hariç boşuna demedim abi

@el_Aksa_1903 kusura bakmayın tersimden kalkınca böyle olmuş. Evet konunun gitmemesi gerek belli yerlere.

@Kudret Kurtcebe bizim düşünmemiz gereken bu adamlar genetik olarak mı üstün ki çekiniyoruz, komplo üzerine komplo. Velev ki büyük israil için çalışılıyor, bizim de saksıyı çalıştırıp izin vermememiz gerekiyor. Nicelik olarak önde olan ezilen kesim maalesef. Dini, dili bağımsız. Açalım bakalım israil devletindeki teknolojik ve sosyal alandaki ilerleme ve refah düzeyine, bir de çevresindeki Arap ve Afrikalı komşularına, sıkıntımız budur, bu olmalıdır. Neden zulular dünyayı yönetmiyor, istemediklerinden mi.

@Rip

Keskin bir bakış ve özeleştiriyi arapların yapması gerekecek
Îbraniler çok eski tarihlerinden beri sürgünler yaşamışlardır
ispanyadan kaçarak osmanlıya sığınmışlar ,avrupada sevilmemisler fransa ve almanyada,onlara sadece eskicilik yapmak kalmış çünki yahudiden subay yapılmamış.
Memur olamamislardir,
Bu neyi getirdi ,eskicilikten antikacıliğa ordan kuyumculuğa, ordan döviz işlerine bir baktikki,almanyada bir banker ,ismini vermeyeceğim büyümüşde büyümüş,5 oğlunu banker olarak yetiştirmiş ve 5 ülkeye göndererek finans gücünü büyütmüştür
Şu bi gercekki bu aile hala imparatordur ve diğer bir aileyide büyütmüş ve imparator yapmıştır,bu iki aile dünyada 30 trilyon doları kontrol etmektedir,
Bunun karşısında olan güç ise ulusal sermayedir,bugünkü kavgaların özünü anlamak istiyor isek ,gerek abd'de ve bu ülkede olaya bu açıdan bakmakta fayda vardır,bizim öz ve öz kendi milli sermayemiz olacak,küresel sermaye ile bir yere varılamayacağını herhalde akıl ettik,ha babasının hayrinada gelmez küresel baronlar uyanık olacağız,
Gelelim neden bu arapların durumu böyle ,akla aklını dönerde kendi içinde aşiret kavgasına girer isen olacağın budur,arap dünyası asla bütün olamaz bu durumda türkiyeye düşen görev kendi menfaatlerini korumaktır,

Bakın israilin genişleme politikası bitmeyecektir 7 kavmi birbirine düşürmek için planların var olduğu gerçektir, güney hattimizda bir kürt koridoru ve ypg,ha abd niye 500 milyon dolarlık silah verdi,adamların dertleri belli değilmi,
Natoya karşı biri olarak,kendi silahını kendisi yapan güçlü bir türkiyeden yanayım,
Bu ülke arap dünyasına benzemez,bunu abd 'in pentagonu çok iyi bilir,burnumuzun dibinde ortalığı karıştıranların silah sanayicileri olduğu aşikarken yarattıkları sözde terör örgütleri ile türkiyeyi dize getireceklerini sanarken asla boş durmayacaktık
Gerek mustafa kemale saygısızlık olur idi gerekse osmanlıya,

Yahudilerin genetik açıdan üstünmü olduklarını pek bilemem ama bir gerçek varki finans gücünü kullanmasını çok iyi biliyorlar bu aşikar,tarihler boyu hemde,
Düşmanı ile anlaşır sırf kendi israil devletini kurmak için,
nitekim almanyada zengin bir yahudi olsa idim, bana devlet kuruyoruz filistinde dese idi biri, sende katil bize dese idi ,acaba berlini terkedipte filistine gidermiydim,
başlarına ne geldi o zengin yahudilerin gördük,nazi partisini yahudi petrol şirketleri desteklemiştir,çünki siyonistler ve de yahudi petrol şirketlerinin ülküsü birdi ,yahudi devleti kurmak ,kuruldumu ,kuruldu,
Ha yahudi düşmanı değilim bu arada ,ama kibiri ve sömürüyüde sevdiğim söylenemez
Konu gene açıldı özürler,

İsrail'e gittiğinde sanki Filisten-İsrail kardeş kardeşe takılıyorlardı. Takım kampından sonra bu kararı vermesi de tesadüf müdür acaba?
Klasik Türk mantığı, iyi bir ligde başarılı olamıyorsan çömezlerin yanında kral ol. :D

@Gixxer Ahmet abi için çok heyecanlanmıştık İtalya turunda görme şansımız vardı bizde üzüldük elbet ama kendi kararı (çömezlerin yanında kral olmakla alakalı bir şey değil) Instagram sayfasında gerekli açıklamalar yazıyor zaten , kısmet değilmiş belki seneye daha iyi bir takımda görebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
Açıkçası siyasi bir sebeple bıraktığı için başka bir pro takımın kendisine talip olacağını düşünmüyorum

Hala işin eksenini kavrayabilmiş görünmüyoruz. Ahmet açıklamasında beni şu şu sebepler buna itti derken bizi müsebbip olarak gösteriyor. Ülkedeki yakınlarının maruz kaldığı atmosfer. Şapkasını önüne koyması gereken bu halk. Önce bunu bir düşünelim. Gerisi fasa fiso. Tabi bizim için. Ahmet için öyle olmadığını biliyoruz.

images (3).jpeg
Türk toprağı olan Kilis %96'ı Suriyeli işgali altında bunun için yürümez fakat Kudüs için koşarak giderler.En başta arapların el atması gereken durum için günlerce ülkemizin gündemini meşgul ederler.Bu durumunda ister istemez Ahmet'te etki bıraktığı çok açık kimse Profesyonel bir takımı bu şekilde bırakmaz.
!!!!!!!Başlığı açan arkadaş bile ünlem işareti koymuş sanki suç işlemiş Ahmet Örken.İşte bu dilden dolayı takımını bırakmak zorunda kaldı iğneyi kendimize çuvaldızı Ahmet Örkene batıralım lütfen!!!!!!

Işın en komik kısmi ticari ilişkileri olanlar- ki başka yerlerle de iş ilişkileri muhakkak vardır- bu durumdan üzerine alınmaz iken, emek vererek sırtından ter akıtacak, belki yıllarını verdikten sonra iyi bir gelir elde edebilecek hayatının başındaki bir gencin fedakarlığı. Üzülüyoruz. Hoca verir talkını kendi yutar salkımı hesabı. Ama kimse söylemeye yanaşmıyor. Deyimler ve atasözlerinde ne dersler var halbuki.

• Beğen
Tepkiler: HasanTiçır
@Rip
Yakınları ve çevresi nasıl kafadadır bilmem ancak bisiklet camiasındakilerin görüşleri onu etkilememiş belli ki. Ha, eğer ki bisiklet camiası da onu etkilemiş ise bu sporu sadece sevip, gelişmesine katkıda bulunamayıp sektörü, her zaman geriye çeken ve geri kafadaki insanların eline bıraktıysak da vay halimize

yabancı cyclingwes gibi sitelerde epey kendisi ve ülkemiz ile ilgili baya yorumlar yapılıyor,bu saaten sonra işi dahada zor,yaş 25 zaten yolu bahtı açık olsun ama avrupada bir takıma keşke gitse idi,burdan daha üst seviyede yarışlara girer ve daha farklı şartlarda belki devam eder idi,tabiki ne desek boş sonuç olarak her insan kendi hayatını yaşıyor işde,yolu bahtı açık olsun.

fakat görünen köy kulavuz istemez,en başından zaten beli idi tabiki bizler bilmiyoruz kendisi yaşıyor bu olayı,artık sıkıntı da olabilir,bu yüzden istedğimiz kadar konuşalım boşş işler,
benim düşüncem keşke daha önce gelen italya ve belçika tekliflerini değerlendirse idi,yine vatan millet sakarya düşüncesi ile istemedi,diye okuyup duymuştum,kimsi diyor başka takımlara gider teklif gelir felan,bu saaten sonra çok zor imkansız gibi yabancıların yorumlarını okuyorumda baya bir ses getirmiş memelket meseleleri bile konuşuluyor,yazık oldu bencede,fakat benimde düşüncem iyiki yahudi bir takıma gitmeken vaz geçmesi beni sevindirdi açıkcası.

umarım yeni takımında başarılı olur,yeni takımı zanımca sakaryada kurulan bir takım,buda eski manisa spor gibi kurulmuş bir takım,bir gazla sakarya olimpiyatları için kurulan bir kurulmaya çalışılan bir takım,yine saman alavei gibi yanıp geçer göründe bakın,sırf mtb olimpiatı sakaryada düzenleneceği için kurulan bir oluşum ya sonrası mechul :)

çevir kazı yanmasın hesabı yaz yaz bitmez konuş konuş bitmez,fakat insan önüne bakmalı bisiklet sporunun çok zayıf olduğu bir ülkede bu işler derme çatma gittği müdetçe imkansız öteler hep rant hep menfaat lafın özü o iş bitti :) cyclingnews gibi yada benzer sitelerde yazılanları görün erdoğandan tutun ahmet örkene kadar yazılan yorumlar şaşırdım ben...

@Kuzey Ege şu an kanada koşulsuz şartsız ilticayı kabul ediyor Türkiyeden ama iltica etmek bir sporcu için çok zor bence,

Herşeyi geçtim de neden sözleşmesini feshettikten sonra Torku ile tekrar anlaşamadı?

Düşünün Türkiye’nin bu dalda en büyük takımı bir Konya takımı ve Konyalı (ki hem ulusal şampiyon hem de Olimpiyata katılmış) genç bir sporcuya sözleşme yapmıyorsun..

Geri