Scudo Sports

Adana'da aile boyu turumuz :)

@siret uslu

Evet, bahsettiğiniz yerler sabah gezilerimin en güzel bölümü :) (Manzara ve kovalamaya üşenen uyuşuk köpekler sebebiyle:D) Siz de bisikletle misiniz yoksa yürüyüş/koşu mu yapıyorsunuz? Bir daha rastlarsak tanışmayı isterim. Adımı biliyorsunuz, seslenin :)
Çocuk koltuğunu internetten alacaktım ama bisikleti aldığım yerde benzerini bulunca oradan aldım. Adliyenin karşı sırasında, "Sönmez"di galiba adı, tam hatırlayamadım. Dağ bisiklet'in sokağının girişinde, köşedeki dükkan. Montajı da hemen arka sokaklarındaki ustaya yaptırttılar. İlk başlarda dengem bozulur mu, çok ağırlık olur mu diye endişelenmiştim ama hiç de korktuğum gibi olmadı, gayet rahat kullanılıyor. Fiyatı da 65 TL idi. Ama kask da almanızı şiddetle öneririm. Hem kendinize hem de küçüğe.
Sevgilerimle..

Scudo
@Melike S. Ünver melike hanım ben koşu parkurunda 19 seneden beri koşarım. 1990 dan beri. beni orada tanımayan yoktur. yürüyüş yapan insanlarından tutun, balıkçısı,çay ocağındakiler, bekçiler vs oraya sürekli gelen kim varsa tanır beni. oranın en eski insanı benim. ilk zamanalrını sadece 1 km vardı yada yoktu sular altındaydı o asma köprü felan oralar suydu hep. ben koşuyorum sporcuyum. ama bu sene çok fazla kilo aldım özel bir sebepten dolayı. yürüyüş yapıyorum bu sene. kısmet olursa öteki seneye yani 2010 ocağına kadar fazla kilolarımı vermek istiyorum. bir daha görürsem seslenirim :) ağustos 1 gibi sabah veya akşam oradayım yürüyüşlere başlayacağım kısmetse. daha sonra koşu tabiki.

• Beğen
Tepkiler: Melike S. Ünver
Rabbim nazardan saklasın, o ne güzel bir göz, ne tatlı bir bakıştır. Oğullarınız çok tatlı maaşallah.Çok hoş ve örnek bir aile tablosu.. Mutluluğunuzun ve birlikteliğinizin daim olmasını diliyorum. Bu arada ben de Kadirli'de yaşıyorum. Burada küçük bir grubumuz var, bu aralar 100 km civarında geziler yapıyoruz. Sizleri misafir edebilmeyi ve birlikte pedal çevirebilmeyi çok isterdim. Sağlıklı, spor dolu bir yaşam dileğiyle saygılar sunuyorum.
Fotoğraf bulunamadı.

@Melike S. Ünver

ınsallah melıke hanım az kaldı eylule,tanıstıgımıza memnun oldum tekrardan saygılar

@yusuf_tb5cks

yusuf bey bende kadırlı dogumluyum aıle tarafım hepsı orda yasıyor.yol bısıkletımı alınca aklımda olan yerlerden ınsallah geldıgımde karsılasırız saygılar bol pedallar

@utku bildirici
utku sen biiskleti nereden almayı düşünüyorsun ve marka model bütçe belirledinmi ?

@siret uslu

sanırım kadır ustadan alacagım scoot olacak gıbı yol bısıkletı 1500 tl ayırdıgım butcem.zor secım yapmak ama amacım asfalt bısıkletcılıgı,uzun ve sürat.bugun baktıgım scoot muthıstı bakalım,bısıklet gıyımını almaya baslayacagım haftaya herkese saygılar.

@utku bildirici
utku bende kadir ustadan alacağım. bende scott alacağım ve benimde ayırdığım bütçe 1500 tl:D beraber alalım bir kolaylık sağlar ben msn de konuştum kadir ustayla. sen gel dedi bana. ona göre eylülde beraber alalım. benim acelem yok.

• Beğen
Tepkiler: utku bildirici
mütiş bir anne ve çok güzel bir tur ve tabiki çok yakışıklı çocuklar allah nazardan saklasın

• Beğen
Tepkiler: Melike S. Ünver
arkadaşlar bisiklet şart değil. çok isityorsanız ağustosun ilk haftası buluşuruz ortak bir yerde. ben utkuyu bekleyeceğim o parayı denkleştirip beraber alacağız. benim içinde iyi olur o zamana kadar kilo vermiş olurum bu halimde kadroyu yamulturum :D

• Beğen
Tepkiler: BEYHAN
@utku bildirici

Merhabalar Utku bey. Sizin de Kadirli'li olmanız ne güzel tesadüf. İnşallah bu ortak yönümüz birlikte bedal çevirmemize vesile olur. Buraya geldiğinizde karşılaşmayalım bence, haberleşelim ve mutlaka buluşalım. Sizi msn listeme ekledim, oradan görüşürüz. Kadirli'den selamlar.

Melike hanım harikasınız korumalarınızıda almışsınız yanınıza.
Şİmdilik küçük bi dünya turu olmuş ama insanın böyle gözleri ışıl ışıl parlayan çocukları olduktan sonra gerçek dünya turunuda ilerde yaparıverirsiniz.

Geri