Scudo Sports

Adana

Scudo
nasıl bir bagaj ama? sele altı çanta mı? gidona çanta mı? kadro arası mı? yoksa sepet mi? arka teker üstüne heybe mi? nasıl bir şey istiyorsun tam olarak? bende de ng650 var da :D

• Beğen
Tepkiler: Paslı Bisiklet
Ya Mehmet Abi bisikleti daha tam olarak bilmiyorum. Şu arka tekerin üstünde olanlardan :D

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun

Bisikleti bilmediğim için, üzerinde bagaj montaj yerleri var mı bilmiyorum; ama mtb olduğu için olmama ihtimali yüksek.

olsa da olmasa da sele borusuna takıp kullanabileceğin şu var;

http://www.erdoganlarbisiklet.com/store/popup_image.php?pID=2441

Yaklaşık 12-13 kilo yük ile istanbul-ayvalık arasında 600 küsür kilometre yol yaptım bununla. Hiçbir sorun çıkartmadı. yanındaki ek parçalar sayesinde heybe de takılabiliyor üstüne.

ancak 15+ kilolarda nasıl olur bilmiyorum, eğer aşırı yükleme yapma niyetinde değilseniz çok pratik; tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Paslı Bisiklet
çok sağol arkadaşım. Teşekkürler

selam atagün. ben de bisiklete yeni merak saldım. bir bisiklet almak istiyorum. yardımcı olursan sevinirim. beşocak meydanındaki vergi dairesi başkanlığında çalışıyorum. telefonum 533-7741399

@Ertuğrul Karahan

Tabiki yardımcı olurum,bütçenize ve amacınıza uygun şekilde en kaliteli bisiklete sahip olmanız konusunda çaba sarfederim.Bana 0542 308 2929 numaralı vodafone hattımdan ya da small_downer@hotmail.com adresimden ulaşabilirsiniz...

selam utku. ben de adanadayım. telefonum 533-774 13 99. hatta bu pazar yine adanadan atagün arkadaşımızla bir buluşup konuşmayı düşünüyoruz. hep beraber olsun :)

Selam
Aslında buraya bir kron xc500 kullanıcısı olarak kayıt olmak üzreydim ta ki 2 gün önce çaldırana kadar:boese157: Sağlık olsun demekten başka yapacak birşeyim yok her ne kadar moralım bozulmuş olsada.Ben şunu sormak istiyorum 3 gün kullandığım kron'dan pek memnun kalmadım açıkcası ve mümkün olsaydı onu satıp bir geotech ascent almak istiyordum.kullanacağım mesafe her gün 10 dakika bisiklet ile ( adana'yı bilenler Yeni açılan optimum ile regülatör köprü arası işe gidip gelmek için ).10 dakikalık mesafe için bu kadar maliyetli bir bisiklet alınmaz derseniz bisiklet çaçukluğumdan beri bir tutkudur ve izin günlerimden tutun dışarıda ki her türlü işimi halletmek için bisiklet kullanan birisiyim.Ama bir kaç araştırmadan sonra Geotech konusunda pek iç açıcı yorumlar almadım.Sonuç olarak alacağım bisiklet kosunda kararsızım ve 2. olarak hırsızlık durumlarına karşı bisikletler konusunda kilitlemenin yanında ekstra bir yol bir çözüm bilen varmıdır? ( boyum:1.77 kilo:72 ) Şimdiden teşekkür ediyorum.:rolleyes:

http://i1096.photobucket.com/albums/g336/gencosmanbircan/261929_122791764474602_100002313379807_192427_4713927_n.jpg

Etkinlik Adı: Bisikletlerle Tokat -Almus Gölü
Etkinlik başlangıç tarihi : 22.07.2011 Cuma Akşam 20:00
Başlangıç Yeri : Muko Motor ve Bisiklet Evi Önü-Malatya
Bitiş tarihi : 24.07.2011 Pazar: 14:00 Tokat Merkez
Turun içerisinde Bisikletlerle katedilecek mesafe Km: 160 km
Malatyadan katılacaklar için Turun toplam maliyeti 100 TL dir
Tokat Merkezden katılacaklar için 50 TL dir

22.07.2011 akşamı saat 20:00 da bisikletler ve bisikletçiler Malatyadan araçlarla Tokata hareket edeceklerdir. Saat 00:30 sularında Tokat Merkeze yakın bir yerde çadırlar kurulacak ve sabah erkenden 05:30 da Tokat Merkeze hareket edilecektir.Diğer illerden gelecek bisiklet dostlarıyla 06:00 da Tokat Şehirler Arası Terminalinde buluşularak Almus gölüne doğru yola konulacaktır. Almus gölünün çevresi dolaşılıp Gölgeli kasabasında bize tahsis edilecek yerde çadırlarımızı kuracağız.Öğlen yemeği yenildikten sonra akşama kadar serbest zaman verilecektir bu serbest zaman içerisinde bisikletçiler gölde yüzebilir yada Gölgeli çevresinde yayla gezisi yapabilirler. 24.07.2011 Pazar günü sabah kahvaltı yapıldıktan sonra Gölgeliden çıkılarak Tokat merkeze hareket edilecektir hep birlikte öğle yemeği yendikten sonra etkinlik sona erecektir.Etkinliğimiz tüm bisiklet dostlarına açıktır,bisiklete gönül vermiş herkesi bekliyoruz.

Turla ilgili geniş bilgi ve katılım bildirimi için : Genç Osman Bircan 0 533 572 01 26
Mustafa Ekici 0 533 921 88 20

Tur için gerken malzemeler

1- Şart Olan malzemeler

Kask
Ön ve arka ışıklar
Bisiklet Anahtarları Seti
Yama Seti
2 Adet yedek iç lastik
Gece konaklamalarında kullanılmak üzere kalın giysiler
Çadır
Uyku Tulumu
Mat

2- İsteğe Bağlı Malzemeler

Kaşık
Çatal
Bıçak
Bir tane tabak
Islak Mendil
Güneş Kremi
Yüzecek arkadaşlar Mayo yada Şort alsınlar
Treking ayakkabıları
Terlik
Gözlük şapka
ve benzerleri...

eger tekerleklerın pratık cıkıosa oralardan kılıtleme
bırde en ıyı sı ya salonun da yada kendı odan da dursun balkondan bıle calıyorlar.....

Adana da merkezde Adliyenin karsı arasına gir yol üstündeki bisikletcileri bosgec, ara sokaga ilerle tam arada İbrahim abi var. Birde adliye den yukarı çıkıp kadir ustanın dükkanı var. Kime sorsan sana gösterirler. Kadir usta ya da ibrahim usta diye. Bu ikisi sağlamdır. Yok yoktur. İStediğini bulurlar.

adanadan almak zorunda değilsin istanbuldan al sana kargoyla yollasınlar böylece alternatiflerin daha cok olur.sadece bilen biri bisikletin ayarlarını yapsın

Adliyenin karşısında Sedona bayi var orda aradığını bulursun diye tahmin ediyorum

Merhabalar arkadaşlar Bende adanadan ben gizerlerden aldım uygun fiyat ve kaliteli markalar var adliyenin karşısı biraz pahalı yetkili servis sıkıntısıda çekmezsin

ADANA içi tur ve geziler olursa her zaman burdayım 5427437091 yeniyim ama acemi değilim yaş 17

Geri