Scudo Sports

Adana

Scudo
Bence Gizerlere de bak. Carraro, bianchi ve whistle nin çok güzel modelleri var. Carraro daytona sana uygun olabilir. Gizerlerin tek sıkıntısı satış elemanı bisikletten anlamıyor:) İlgililer ama malesef bilgili değiller, o nedenle ya sen öğrenip gideceksin yada bir bilenle. Bianchi servisi Tekin Usta var işini iyi yapar. Dağ bisikletinden bahsedildi. Bir de Mahfesığmaz postanesi yakınlarında Şampiyon bisiklet var. Gerçi ben ne zaman gittiysem hiç bir malzemenin fiatını bilmeyen birileri ile karşılaştım hep.

adanada asiri bisiklet magazalari yok adliye karsisinda bircok bisikletci var satiyorlar o rada bildigim kadariyla tamir eden yer yok ama

@Atagün Elma

merhaba 18 mart çanakkale zaferi bisiklet turuna hazırlanıyorum 5 mart cumartesi adanadan yola çıkacağım tur güzergahım şöyle pozantı.ulukışla.ereğli.konya.afyon.uşak.simav.balıkesir.çanakkale toplam 1121 km tur süresi 10 gün yola çıkmadan önce sizinle tanışmak istiyorum tel no 05318965592

Arkadaşlar Adana'da bisiklet kiralayan bildiğiniz yer varsa Yada
Bir günlük 2 ADET Bisiklet KİRALAYACAK Varsa bana ulaşırsanız Sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Safa
dilber cafe de bisiklet kiralanabiliyor, yeri nerde diye soracak olursan duygu kafeyi arkana alarak otobanın kenarından nehire doğru inersen dilber kafeyi görebilirsin

@bikeremre

Hiç bisikletleri görme şansınız oldumu bisikletler işe yararmı bide kiralama sistemi hakkında bilginiz varmıdır acaba.Teşekkürler.

ben denedim bi kere saati 4 lira bisiklette sadece fren var gerisini at çöpe:D

merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum ve adanalı arkadaşlarla tanışmak istiyorum.okul bitince en kısa zamanda aranıza gelmek istiyorum.yalnız yeniüye oluğumdan özel mesaj atamıyorum adanalı arkadaşlar bana geri dönerseniz çok mutlu olurum.şimdi ankaradayım okul burda ama 10 haziranda gelecem inşallah.yazılarınızı bekliyorum.:)

arkadaşlar bi bakın lütfen bende sizlere katılmak istiyorum benide alın aranıza :) şaka bir yanada adanalı abiler lütfen öm gönderemiyorum ben siz bana gönderin bari tanışalım en kısa zamanda şurda okulların bitmesine az kaldı

NOT: Adana sayfasına yönlendirmeyin lütfen çünkü oradaki muhabbetler taa 2009 da kalmış yeni cevap yok oralarda

Selam arkadaşlar. NG 650 ye uygun bagaj bulunabilir mi.Yardımcı olursanız sevinirim.:rolleyes:

Geri