Scudo Sports

Adana

@can akıncılar
Yeni sezonu beklemeye kararlısın galiba ben aldım 1-2 güne fotoğrafları paylaşırım :)

K.b konuyu çarpıttım biraz :)

• Beğen
Tepkiler: can akıncılar
Scudo
@Musa Sağol

Yok sorun değil ya ama gerçekten güzel bir bisiklet yani eski sürümünde hidrolik disk fren vardı bu sürümlerinde halatlı disk fren var ama gayet hoş benim çok hoşuma gidiyor hele hele beyazını bilirsin çok tatlı görünüyor :)

Hangi bisiklet olursa olsun.. Bisikletini sev! O da seni sever... Sevmezsen atar aşağı seni :) Aşk lazım :D

@Can Korkmaz
Yalnız mekanik disk fren pek tercih edilmez.

@Ömer Faruk Sakarya
Çok doğru söyledin :) Mesela ben kurulumu yapar yapmaz yağmurlu havada o tekerleklerle çık sen yandan yandan git sonra pat yere :)

@Musa Sağol

Siz daha iyi biliyorsunuzdur eminim ben de yavaş yavaş öğreniyorum işte bakalım belkide hidrolik frene geçirrim

@Can Korkmaz
İşinizi görüyor ise masrafa şimdilik gerek yok zaten bir eskitmeden değiştirmek olmaz :)

@Musa Sağol
E yani tabikide okadarda değil daha geleli kaç gün oldu biraz geçsin bakalım aradan zaman dimi :)

Valla Musa kaptan arkadaşa söz verdim onunla beraber alacam diye,belki yeni modellerde bi değişiklik filan yaparlar zamlı geldiğine göre:).

@semih salaz
Evet buradayız :)

• Beğen
Tepkiler: Atagün Elma
Hayırlı olsun. Ben de bir hevesle resolute aldım mondial in. Hiç memnun değilim. Umarım siz memnun kalırsınız.

Gülü güle kullanın, hayırlı paylaşımlar dilerim...:)

Geri