ben de adanadaym amatör bisikletim varken okul arkadaşlarımla pek iyi olmayan bisikletlerle çıkıyordum üniversite arkasına falan. oraları da motocross yaptığımdan biliyorum. bisikletle hangi gün nasıl nerde toplanıyosunuz
900 liraya iyice sayılabilecek bir şey alabilirsin sanırım. Önce kullanım amacını belirlersen daha iyi olur sanırım. Yolda uzun mesafeler amacıysa geotech life veya bianchi miles uygun görünüyor. Dağ bisikleti içiin adana da sedona çok satılıyor ama İbrahim Ustaya dikkat
Fiatları internetten kontrol et mutlaka.
Selamlar,
Ben adanadan ömer,çukurova üniversitesinde okuyorum.Bisiklet almak istiyorum ancak adanada nerden alınır nerde tamir ettirilir vs. hiçbir bilgim yok.Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
adanada perşembe akşamı bisikletçileri var aramızda gruplarda var her gün antreman yapan arkadaşlarımız var hafta sonlarıda uzunyol grubumuz var.facebook perşembe akşamı bisikletçileri ADANA.
adanada atatürk parkında birçok grup var eğer takılmak istersen gelebilirsin bizde oradayız bmx dağ bisikleti yarış grupları var oraya gelemezsen gazipaşadada gruplar var