Scudo Sports

Adana

tum adanalı bisikletçi arkadaslarıma merhaba diyorum,aslen adanalyım fakat istanbulda oturuorum tatillerde adanada oluyorum,eğer bisiklet turları yapılıyorsa katılmak isterim,yol km ve zaman önemli değil,gazipaşa civarındayım,herkese takrar selamlar

Scudo
Yarın denmiş buluşma noktası verilmiş ama tam olarak gezi tarihi verilmemiş,detaylı bilgi verirmisiniz...

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Bozdağ
Daha önce Mersin,Niğde,Kızıldağ,Tekir,Yumurtalık,Anavarza gibi yerlere pedal çevirdik ama Hatay hiç olmamıştı biraz kondüsyon toparlayıp gitmek isterim...

900 tl e bisiket almayı düşünüyorum.Adana çukurova kimya okuyorum.Hem bisiklet almamda yardımcı olursanız sevinirim.Ben de başlamak istiyorum
0537 482 97 82 telefonum msj atarsnız

@ugurmatur

ben izzet çü de personelim.mavi bul. yeni cetinkaya civarındayım. Bisikletin hayırlı olsun. kazasız belasız günler dilerim.

@Atagün Elma

kızıldağ minibüs işletmesi önünde saat 8 de buluşuluyor. karga tulumba yükleme yapılıyor güle oynaya kızıl daha çıkılıyor. sonra gerisin geri geliniyor. bildiğin adana turları. biz o yollardan çok geçtik :p ama sorsan kimse bilmez bizi
we are invisible... :in:

• Beğen
Tepkiler: Atagün Elma
@Atagün Elma

ben grup fikrine karşıyım. grup işleri iyice tartılmadan kişiler birbirini tanımadan bence gruplara takılmasınlar. bazı arkadaşların nefesi ve kondisyonu çok ii olduğu için basıp gidiyorlar geride kalana allah yardım etsin. bence uzun yol gruplarından önce kısa şehir içi tanışma yapabilirseniz çok iyi olacağını düşünüyorum. ve herkez kimlerle yola çıktığını mutlaka geride kalanlara bildirsinler. ilk görüşte aşka inanmam

Ben de adana dayım pazartesi günü itibari ile.Yeni bir bisiklet alıcam.Bana bu konuda yardımcı olursa biri sevinirim.Sümer yurdunda kalıyorum.
Hanifi arkadasım senı msn de ekledim ama kabul etmedin sanırım

1986 Adana doğumluyum,uzun zamandır Toros Dağlarında ve Çukurova da pedal çevirmekteyim,amacım neredeyse her milletten cosmopolik bir halkı olan Adana daki gençlere bisiklet sporunu sevdirmek ve onların kötü alışkanlıklara eğilimli olmalarını engellemek.Birçok büyük bisiklet sporcusunun ve bisiklet severin yetiştiği Çukurova Bölgesinde bu altyapıyı geliştirebilmek için bana izin verildikçe gerek sanal gerek reel ortamda çalışmalarımı sürdüreceğim.Tüm BF Temsilciliği kutsal sorumluluğunu üstlenmiş pedal arkadaşlarıma dileğim şudur;Hiçbir zaman pedal çeviren ayaklarınıza zeval gelmesin,bana bu sorumluluğu layık gören herkese teşekkürler...

Yardımcı olmak ne kelime sana uygun bisikleti ve ekipmanları bulmak için gerekirse seninle adanayı karış karış dolaşırım,aramıza hoşgeldin:D

@okan kanoğlu

yeni bisilet alman çok güzel de, nasıl bir bisiklet istiyorsun belli bir marka varmı kafanda . nasıl olursa olsun tarzındamısın. daha açıklayıcı yazarsan mutlaka yardımcı oluruz saygılar...

Geri