Scudo Sports

Adana

@utku bildirici

Görüşmeyi çok isterim de, bu aralar biraz yoğunluk var bende. Ağustosta da askerim Allah kısmet ederse, Artık askerden sonra nasip olursa görüşmeyi isterim. ;)

• Beğen
Tepkiler: utku bildirici
Scudo
Adana-Mersin arası trenlerde kondüktörlerin aldıkları ücret 5 tl. Fakat bu kondüktörüne göre değişiyor. Sizin de dediğiniz gibi 5 ya da 4 tl gibi ücret alan da var, hiç almayan, güler yüzlü olanları da var. Bence tren boş olduğu zaman (en erken veya en geç saatler gibi) ücret almayabilirler...

@euners

hayırlısı olsun askerlik öncesi telaş çok olur,ben kurtuldum çok oldu yapalı:)darısı size olsun hayırlı tezkereler görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: euners
Adanada da bir bisiklet grubu olup olmadığını öğrenmek istiyorum.Günlük antrenmana çıkanlar var mı ? Yaşım 17. Herkese teşekkür ederim.

arkadaşım bizde arkadaşla adana ya gelmiştik çle gezdik yanımızda da para vardı tren le geri döenelim dedik saat tam:16:00 da gittik biletimizi aldık dediler bu tren hızlı tren dizi treni bekliceksiniz yarım saat sonra dediler bekledik yine geldik yarım saat sonra yine hızlı tren bizimde kafamızın tası attı bileti geri verdik bisikletle geri dönmek zorunda kaldık

selam
adanada grup varmı bilmiyorum ama ben duzenli olarak çıkıyordum adana-mersin-hatay-maraş
adana da bisikleti çaldırdım
şimdi bitane alacam eger sende istersen gelebilirsin
toplamda 4 kişiyiz

• Beğen
Tepkiler: emre ersoy
selam arkadaşlar adanadan hataya bisiklet ile gitmek isteyen arkadaşlar varsa buraya yazabilir
1 ay önce 6 kişilik grubumuz vardı arkadaşların mezun olması nedeniyle tek kaldım
2 kere tek başıma gittim ama o kadar eglenceli olmayabiliyor
gelmeyi duşunen varsa yazabilir

selam arkadaşlar her perşembe akşamı saat 19.30 da galeria migrosun önünden hareket ederek şehir turu yapıyoruz sayımız ortalama 30-40 kişi oluyor.yaklaşık 3 saat sürüyor. katılmak isteyen arkadaşlarımızı bekleriz

Bende yeni gördüm ama yinede hoş gedin..:)

perşembe gurubuna gelen bir daha kopamıyor gurubumuza her yaştan herkesi bekleriz

bnde vardım o grupta abide şu anda istanbuldayım.. 12 vites bi bisikletim vardı 20 jant

Geri