Scudo Sports

Adana

Scudo
An itibariyle eve getirdim, gayet seri sürüşü var, Bisikleti Adana Mosso Bayii Camgöz ‘den aldım. Yalnız kurulumunu yaptık dediler, ilk alırken havasının basılmadığını fark ettim, daha ilerleyince gidon ayarı da yapılmadığını fark ettim, ayrıca vites ayarı da olduğu gibi yapılmadan teslim etmişler . Bu konuda negatif puan aldılar. Bisikletin aktarma organları gayet başarılı görünüyor, nitekim gidon yapısı ve kadrosu da başarılı. 15 dakikalık bi sürüş yaptım, (9 km) selesi rahatsız edici şekilde. Mosso sanırım bu konuda kendini geliştirmeli. Çünkü diğer kullanıcılarda orjinal selenin yetersiz olduğunu belirtmişlerdi zaten. Şimdilik bu kadar, kullandıkça tecrübelerimi anlatırım. Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum arkadaşlar

Dosyalar

• A015B464-AE29-4F03-8AAE-B7017119D62C.jpeg
    A015B464-AE29-4F03-8AAE-B7017119D62C.jpeg
    984,7 KB · Okunma: 23
  • Beğen
Tepkiler: fReaxzone ve C.Koc
@Mehmet Meriç aynen geldim, çok güzeldi turlama. Bi arkadaşımda bugün itibariyle yeni bisiklet aldı. Kendisi de önümüzdeki tura katılacak inşallah ?

Herkese Selamlar

40 yıllık Adanalıyım. Yıllar sonra bisiklete başladım :) mtb kullanıyorum ( şimdilik ) haftada iki üç ortalama 70 - 90 km yapıyorum
foruma üye olmak çok güzel. Kafamda çok soru var bisiklet hakkında , umaraım sizi sorularımla yormam :)) herkese iyi forumlar

Selamlar Herkese. Pedallayan var mı acaba?

Selamlar Herkese. Pedallayan var mı acaba?
Aleyküm selam hafta sonları 30-35km şehir içinde turluyorum bu cumartesi menderese girmeye çalışırken polis çevirip yassak kardeşim giremezsin dedi geçen hafta kapalı değildi menderes son durum bu. Tam bisiklet zamanı geldide malum durumdan dolayı sıkıyoruz dişimizi bakalım 😁

• Beğen
Tepkiler: berkay0131
Herkese Selamlar

40 yıllık Adanalıyım. Yıllar sonra bisiklete başladım :) mtb kullanıyorum ( şimdilik ) haftada iki üç ortalama 70 - 90 km yapıyorum
foruma üye olmak çok güzel. Kafamda çok soru var bisiklet hakkında , umaraım sizi sorularımla yormam :)) herkese iyi forumlar
Hoşgeldin👍

• Beğen
Tepkiler: Equilibrium
Aleyküm selam hafta sonları 30-35km şehir içinde turluyorum bu cumartesi menderese girmeye çalışırken polis çevirip yassak kardeşim giremezsin dedi geçen hafta kapalı değildi menderes son durum bu. Tam bisiklet zamanı geldide malum durumdan dolayı sıkıyoruz dişimizi bakalım 😁
Merhaba , Luna park tarafından giriş sağlayabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: berkay0131
@okuyucuoptik

Giriş heryerden var da ( polis okulu kavşağı , mono kafe kavş. ) mevzu sürebilmek. süremiyorsun ki. Alıyorlar :)))

Merhaba son iki senedir elimde bulunan şehir bisikleti ile hava muhalefeti yaşanmadığı sürece bisiklet sürüyorum. Bisikletin pek konforlu olmamasindan ötürü günlük ortalama 20 -25 km pedal çeviriyorum. Bisiklet hakkında biraz daha bilgi sahibi olmak ve zaman zaman etkinliklere katılmak maksadıyla burada bulunuyorum.

• Beğen
Tepkiler: Equilibrium
@Ugur01989 Hoşgeldin o zaman aramıza Bende Adanada haftada iki kere ortalama 70 - 100 km arası sürüyorum(z) Tek takılmak istersen anlarım , birlikte sürmek istersen bana ulaşabilirsin. 150 kişilik bir bisiklet derneğiyiz :) 151 nciyi bekliyoruz

@Equilibrium Müsait oldukça sizin etkinliklerinize katılmak isterim tabi.

Merhaba sizlere bir şey sormak istiyorum;ben antalya da yaşıyorum rotamda tarsustan O-21 karayolu üzerinden pozantı,niğdeye gideceğim bisikletle.O yol güzergahım üzerinde korktuğum tek rampa,o yolun eğim durumu hakkında bilgi verirsenizseviniririm,Tesekkürler
umartesi günü saat 19:00 sıralarında luna park tarafından girerken polis ekibi çevirdi
polis çevirmeleri bisikletli tek kişileri durdurur mu, ne isteyebilir ?

Adana' da hiç etkinlik olmuyor mu arkadaşlar? Biraz uzun yolda kendimi denemek istiyorum. Ne bilim bir Karataş turu olur ya da menekşe tarafları falan 🤔

Geri