uslsy
Marstan Katılan İlk Vejetaryen Üye
- Tepki
- 2.597
- İsim
- Ömer Uslusoy
- Başlangıç
- 1989—90
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Aleyküm selam hafta sonları 30-35km şehir içinde turluyorum bu cumartesi menderese girmeye çalışırken polis çevirip yassak kardeşim giremezsin dedi geçen hafta kapalı değildi menderes son durum bu. Tam bisiklet zamanı geldide malum durumdan dolayı sıkıyoruz dişimizi bakalım 😁Selamlar Herkese. Pedallayan var mı acaba?
Hoşgeldin👍Herkese Selamlar
40 yıllık Adanalıyım. Yıllar sonra bisiklete başladımmtb kullanıyorum ( şimdilik ) haftada iki üç ortalama 70 - 90 km yapıyorum
foruma üye olmak çok güzel. Kafamda çok soru var bisiklet hakkında , umaraım sizi sorularımla yormam) herkese iyi forumlar
Merhaba , Luna park tarafından giriş sağlayabilirsin.Aleyküm selam hafta sonları 30-35km şehir içinde turluyorum bu cumartesi menderese girmeye çalışırken polis çevirip yassak kardeşim giremezsin dedi geçen hafta kapalı değildi menderes son durum bu. Tam bisiklet zamanı geldide malum durumdan dolayı sıkıyoruz dişimizi bakalım 😁
Cumartesi günü saat 19:00 sıralarında luna park tarafından girerken polis ekibi çevirdiMerhaba , Luna park tarafından giriş sağlayabilirsin.
polis çevirmeleri bisikletli tek kişileri durdurur mu, ne isteyebilir ?umartesi günü saat 19:00 sıralarında luna park tarafından girerken polis ekibi çevirdi