Arkadaşlar merhaba 3 ay önce kendime bisiklet araştırırken bir web sitesinde görüpte bu benim olmalı dediğim bir bisiklet satın alarak aranıza katıldım(Tabi öncesinde yoğun bir araştırma dönemi oldu). Bir süredir kondisyon yapıyorum ve kendimce kısa mesafeli turlar yapmaya başladım yakın ilçelere giderek. Aranızda yol yapan yada kamp kuran insanlar varsa ki illaki vardır, tanışmak isterim. Bu aralar kamp ve yol konusunda sürekli araştırma ve yaza hazırlık durumundayım bu yaz bisiklet ile gezi konusunda kendimi tatmin etmek istiyorum .
İlk bisikleti aldığımda pişman olurmuyum diye düşünürken her geçen gün doğru bir karar verdiğimi farkediyorum.
Aldığım bisiklet "Focus Planet Lite" şimdilik bisikletimden de çok memnunum üstüne eklemeyi düşündüğüm şeyler var arka port bagaj ve çamurluk gibi.
İyi günler dilerim iletişim kurmak isteyenler özelden mesaj atabilir yada buradanda yazabilirsiniz.
@mahmutbaki Ne zaman dersen ben bugünde baya bir dolandım En uzun ceyhan'a gidip ertesi günde geri döndüm @Yigittmo Sorun değil yiğit bende profesyonel değilim maksat tanışmış oluruz. Herhangi bir etkinlik öncesi tanışma olmuş olur
@tange Hoşgeldin aramıza. @mahmutbaki olur kardeşim atıyorum özelden.
Arkadaşlar benim bir arkadaşımda bu işe çok merak saldı kendisine bisiklet araştırıyoruzda Carraronun Manifesto modelini çok beğendik tasarımını, ağırlığını, rengini herşeyi ile beklentilerimizi karşılamakta beklentilerini alta not olarak ekleyeceğim. bende internette bakındım bulamadım fakat bu 6 bin lira olan versiyonu değil 2 bin lira olan versiyonu zaten arkadaşımında bütçesi 2 bin lira, bende baktım fena bir bisiklete benzemiyor bu bisiklet hakkında fikir sahibi olan arkadaşların yorumları bizim için çok değerli olacaktır hakkında bilgisi olan varsa yazmasını rica ederim özellikle merak ettiğim konu bir süre sonra kadrosunda sıkıntı oluyormu maşa yuvası sallanmaya başlıyormu vs...
NOT : Bütçe 2 bin. Arayış; Hidrolik disk firen, Amortisörsüz maşa, bisiklet türü olarak hibrit.
@Fırat Ç. Teşekkür ederim tavsiye için araştıracağım bu modeli yanlış hatırlamıyorsam biraz araştırmıştım maşa şikayetlerinden dolayı bunu elemiştik o modelmi değilmi hatırlamıyorumda yinede inceleyeceğim varmı bu bisikleti uzun süredir kullanan tanıdığın ? yorumları neler ?
@tunazes
Bu önerdiğim seriler sabit maşalı tur bisikletleri hidrolik fren sistemi mevcut alüminyum kadro ve maşa var maşa ya bagaj bağlantısı için delik vb koymamışlar dı 2015-2016 serisinde şuan bilmiyorum fiyat performans ürünü alırsanız pişman olmazsınız hele hele 330 u tavsiye ederim 30 vites hd fren schwalbe kojak lastikler kısaca hem fitness hemde tur keyfini yaşıyacaksınız yine bu türe eşdeğer giant escape modelleri mevcut,ikinci elde uygun olabilir.