Scudo Sports

Adana

@srknsrt teşekkürler sıfır düşünüyorum camgoze de bir bakarım

Camgozden salkano NG 450 aldım

Scudo
Bu kadar fırsatçı olmayın be abimiz fikir sormuş hemen mal satma derdine düşmeyin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Mhg
850 siz kaça almistiniz

Arkadaşlar Adana'nın sıcağında nasıl dayanıyorsunuz hem de bisikletle yani sizleri gerçekten tebrik ediyorum. :D İstanbul'dan Adana'ya selamlar. :)

@muratciftci7

Mal satmaya kalksam emin ol başka şekilde yorum yapardım. Benimde ilk bisikletim keşke ikinci el alsaymisim diyorum. Çünkü alışınca insan daha iyi birşeyler istiyor. Sıfır alıp satmaktansa ikinci el alıp satmak daha kolay geliyor.
Senin yoruma gelirsek galiba önerdiğim yer sana ters geldi onun için tavır yaptın

@Yeumyang babamın efsane pazarlığıyla 2016 kasımda kilit ve ışık hediyeli 700 tl ye aldık..Fotoğraf bekliyorum :):)
[USER=702]@Anonim[/USER] aleyküm selam. Sıcakta olsa geceleri sürmesi çok zevkli oluyordu. Tabi oluk oluk ter:D

@Murathann iyiymiş ama geceleri gerçekten güzel oluyor. Tabii Adana sıcağında gece serinde bile o terleme doğrudur. :D Artık kış yaklaşıyor tadını çıkarın bari tabii kışın binmiyorsanız... :)

@Murathann modeli sordum 2016 2017 arasında fark yok dedi 2017 modeli 950 dedi pazarlık yaptım 900 olur dedi biraz daha pazarlık en son 850 olur başka inmem dedi aldık ışık kilit hediye sence lastikleri degistirsem mı yol lastiği alayım mı bu şekilde mi kullanayim fiyat nasıl pahalı mı almışım

vJLQ4v.jpg

@Yeumyang 2016 2017 donanım olarak değişiklik yok ama bazı yerlerde dokunuş var mesela kadronun üst kısmı biraz kavisliydi düz olmuş , amortisörün üst kısmı bisiklet rengiyle uyumlu hale gelmiş , bir de arka teker somun vidaydı qr(mandallı) olmuş.
Lastik evet 2.20 biraz kalın isterseniz inceltirsiniz ama yol lastiği çok ince olur yine de siz bilirsiniz:)

Fiyat ise gayet ideal Salcano'nun kendi sitesinde 1000 tl yi geçkin fiyatı.
Tekrardan güle güle binin kazasız belasız inşallah.:)

• Beğen
Tepkiler: Yeumyang
@Murathann teşekkürler lastikler şimdilik dursun o zaman bir sorum daha olacak ben alırken sormayı unuttum bakım falan için servise gidiyormuyuz kendimiz mı yaptırıyoruz

@muratciftci7 altus tourney:krnz:
@Yeumyang ben bir kere gittim ama 3 ay sonra vidalarını sıktım felan dedi bide hemen vermedi 2 3 saat sonra.. Bir üç ay sonra gel yağ bakımı var 50 tl dedi gitmedim:D kendim hallettim..IMG_20170927_221508.jpg

Bu da 2016:)

• Beğen
Tepkiler: Yeumyang
@Murathann o zaman hiç gitmeye gerek yok kendim halledeyim seleyi degistirmissin galiba

• Beğen
Tepkiler: Murathann
peki adanada 27.5 amortisorlu on masa bulabilirmiyim gelsem cokmu gezmem lazim yoksa.

Merhaba Arkadaşım sana önereciğim yer adana dilberler sekisinin arkasında 2 veya 3 tane dağ bisikleti parkuru var ancak biraz bakımsız. Ama yine tavsiye ederim.

Geri