Scudo Sports

Adana

Adana Mersin gibi iller sadece bisiklet değil kış sporları dışında tüm sporlar için ideal. Ancak ülkemiz gerçekleri ortada. Bisikleti arabası olmadığı için binilen araç ya da kuba motora kadar bir adım olarak kullanıyor lar.

Bunun dışında ciddi spor yapan insanlar da var. Şartlar farklı olsaydı olimpiyatlarda her alanda ciddi sporcu çıkabilir halkın çoğu spor ve bisikleti hayatının içinde güzel bir yere koyabilirdi.

Ağustos ayında 18 derecede bisiklet sürülen Avrupa ülkelerine bir de aslinda havasıyla toprağıyla mis gibi olan ama her yerine tukurulen ülkemize bakın. İnsan buna üzülüyor.

Scudo
@alper 76 cok haklısın adaş guzel ulkemde uzulecek çok sey var ne zaman yurtdışına ciksam yahu bizim memleketin bunlardan ne eksigi varda boyle degil derim. konu siyasate girmesin ama bizim ulkede egitim sistemi ölmüs ve kültürü unutulmak uzere.

kışın ılık yazın aşırı sıcak olan bir yer burası (o kadar sıcak ki kıpırdamadan dursanız bile oturduğunuz yerde sırılsıklam oluyorsunuz:)).Hatta bununla ilgili birçok caps yapılmış
upload_2017-1-14_14-36-50.png

Bu yüzden yaz dışındaki mevsimlerde spor yapmak daha kolay oluyor.Bunun dışında dediğiniz gibi ülkemizde bisiklet maalesef çocukların eğlence aracı,yaşlı amcaların kahvehanelere gitmek için kullandığı araç veya apachelerin ucuz motor almadan önce ki bir deneme aracı olarak görülüyor.Eğitim seviyesi yüksek olan insanlar için yazın yüzme dalış gibi su sporların yapılabileceği kışınsa outdoor sporlarının yapılabileceği gayet ideal bir yer Akdeniz.

Bir Adanalı olarak sporun özellikle de bisiklet sporunun gelişmesi için elimizden geldiği kadar örnek olmaya çalışıyoruz. Yaz kış demeden pedallamaya devam. Bu arada Adana'nın nemli soğuğu da içine işler adamın.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamlar geçen sene güneşe ateş etmişti :)))
Sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından açıklama yayınlayan Seyhan Belediyesi, “Adanamızın meşhur kavurucu sıcakları geldi. Yaniyürükkkkkkk. Vatandaşlarımıza gerekmedikçe saat 11.00-16.00 arasında dışarı çıkmamalarını, kanala girip çimmemelerini ve güneşe ateş etmemelerini önemle rica ederiz" notu ile fotoğraf paylaştı.
seyhan bel..jpg

Dilmaçlar :) en ucuz yer orası

Dostlar merhaba sitede araştırma yaptım fakat şimdiki yazacağım yazıda bir gönderiye ulaşamadım.
Bende malumunuz 'MTB' kullanıcısıyım ve genel olarak asfalt'da kullanmak zorunda kalıyorum, şimdi burada bulunan adanalı dostlarımdan bir öneri istiyorum şu canım memeleketimizde dağ bisikletlerimizin zevkine vararak iniş yapacağımız, arazide keyifine vara vara gezeceğimiz yerler varmı allah rızası için bilen söylesin eskiden yol bisikleti kullanıyordum güzel güzel gezilecek düz yollar vardı sıkılıp mtb aldık 5-6 aydan belirli makinenin zevkine vararak atlayarak,zıplayarak süreceğim yer yok, tekrardan söylüyorum bilenler söylerse güzel olur. Ben Barajyolu,Turgut Özal civarındayım..

grandfondo adana için istdan gideceklere kaçkar bisiklet nakliye sağlayacaktır ilgilenenlerin kaçkar bisiklet Yusuf bey ile iletişim kurabilirler

Selamün aleyküm arkadaşlar aranıza Adana'dan katılıyorum günde yaklaşık 50 km şehir içi tur yapıyorum. Tekeriniz düz bassınIMG_20170427_165645_899.jpg

• Beğen
Tepkiler: Kızılçam
@Oglcnbrt
dilberler sekisi karşısında en azından tatmın edebılecek kucuk bi iniş yapabilirsin :) hafıf daglık toprak bi arazı var

@Sosyopaths
Ne yazik ki düz yol gibi geliyor oralar bana , birde o civarda oturduğum için pek tatmin etmedi.

Adanaya bisiklet veledromu icin imza kampanyasina destekleriniz icin minnettariz.

(link)

Adana'ya Yen'i tayin oldum. Mtb var Genelde dikberler sekisi çü tarafında sürüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başka parkur var mı acaba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bildiğim bi parkur yok ama seyhan barajı çü çevresinde güzel inişler var hocam

osmaniyeye gelirseniz parkurun kralına götüreyim :) Zorkun yaylası bilen bilir :)

Geri