Scudo Sports

Ada Turu İsteriz

sagnol

Üye
Tepki
2
Selamlar,

Malum havalar güzel, şöyle Büyükada falan bir tur yapılsa. Sonra orada bir de piknik yapılsa. İnsanlar kaynaşsa, yeni dostluklar oluşsa...

Acaba ???

Scudo
Pek de güzel olur, çok da güzel olur.

Yapalım ya hakkaten.Bende ilk defa forumdan birileriyle gezmiş olurum.

bu hafta açık öğretim sınavı var...katılımı sekteye uğratabilir.

ne ada turumu dedi birileri ,önümüz yaz havalar ısındı çayırlra çimenlere atarız kendimisi orlarada bir ada yapılmazmı:D ,yaparız be yawwww..:)

aaa kesinlikle bizde katılırız !!
ama çıköğretim sınavlarının olduğu hafta değilde diğer hafta yapalım bu turu!
o zaman katılım daha çok olur ve eğlenceli geçer!
sabırsızlıkla bekliyoruzz!!
:)

Ben de katılmak isterim, bir süredir adaya gitmedim, bir aya yorgi tırmanır ter atarız :D

uff aya yorgi mi:)
valla süper fikir :)
deli eğleniriz arkadaşlar yapalım kısa sürede!

@elvan_efe

olmaz yapmıycaz işte,siz beni akşam bakırköy sahilden geçip almadınız banane:mad:
:D :D :D

@hızlı

neden öle deyip günahımızı alıyorsun sabah saat:5 suları ancak yetiştik ama kuşlardan başka bişi yoktu sahilde..asıl sen neden beklemedin acaba bizi:p

@hızlı

haa şöle iyi kardiş ol bakem:p ee kambersiz düğün denizsiz(janus_sea) ada turu :p olmaz bende geliyorumm hiç gitmedin bikemle adaya bir milli olayım bende bu konuda bakalım bakalım
saygı ve sevgilerrrr

evet arkadaşlar madem bu kadar çok isteniyor :D tarih konusunda herkes fikrini belirtsin,yada deniz(jenus_sea) tarihi sen belirle hazırlanalım beyawwwwww
hem form olarak şööle güzel bir gezide bir toplanamadık,dimi arkadaşlar:mad:

@hızlı

tşk ederim ama tarih işini ben değil sen belirle beeyaws:) bana hafta sonları nasıl olsa her halukarda uyarr bana..tarih önerilerini bekliyoruz
sevgiler

açıköğretim sınavı olanlar belirlesin o zaman tarihi. bana uyar her hafta sonu...haftaya falan kalacak sanırsam...olsun bekleriz...

böyle bişeye vesile olmak ne mutlu edermiş insanı yaw...:)

Geri