Scudo Sports

Ada Turu İsteriz

Scudo
Herkese merhaba

Böyle güçlü bir destek benim Antalya'da arkamda olsa neler yapmamki. Ama Antalya bisikletçi olarak hem az hemde burda birlik ve beraberlik yok.
Bu güne kadar işte anca bir grup yapabildik. :(

İstanbul'da bölünmeden, yan yana sizleri bir arada görmek, çok güzel bir şey. İnşallah beklenen yerlerden de destek gelir :D

Şimdiden gezinizin iyi ve neşeli geçmesi dileğimle.

Sevgi ve selamlarımla.

@Ender Alıcıoğlu

slm.önder ağbi evet beklediğimiz destek gelirse değmeyin keyfimize:D

10 haziran süper olur iznik turundan sonra ada turu çerez gibi gelir herhalde :D şimdiden görüşmek dileğiyle söz bu sefer geç kalmayacağiz...:):):D

niko cum yanlız kamp olayını ayarlayalım
c.tesi akşamından gidicekmiyiz

@ümit_levent

yöneticilerden cevap bekliyoruz şu anda eğer imkanlar el verirse kamp yapacağız.yinede bir kaç gün içinde tam netleşir

heyy bekleyin canım bizde varız :)
ben ve özden arkadaşım yani biz iki kişi olarak ta katılıcaz size!
özden sitemizi ziyaret etmesede sıkı bisikletçidir ve haberleri benden takip eder :)
bizde varız arkadaşlar!
deniz hadi ama katılmıyor musun?
ergun ?
ismail ?
sizlerden ses çıkmamış arkadaşlar!
tarih mi uymadı yoksa!

@elvan_efe

tarihmi uydu uydu çağrı da büyük ihtimal gelecek onada bahsettim sınav sonrası süpper olur onun içinde ama kamp olayı bana uymaz..bizler döneriz son vapur ile
sevgilerr

@hızlı

bu ne coşku maşşallah anlaşı lan harika bir ada turu olacak haydi hayırlıı

Ben 9 haziranda adada olacağım :)
Size iyi eğlenceler...

@hızlı

Merhaba arkadaşlar,

Yönetici olarak öğrenmek istediğim, bizlerden ne için cevap bekleniyor ?

Üye olarak eklemek istediğim, ada güzergahının çok kısa olması, vapura bağımlı kalınması, özellikle havaların ısındığı şu günlerde gidip gelmenin sorun olduğu, bir çok dükkanın dışarıdan gelen insanlara yolunacak kaz gözüyle bakması adalara mümkün olduğu kadar ( sadece bu gezi için değil ) gitmeme sebeplerimdir.
Geziye katılacak olan arkadaşlarımızın tamamına iyi eğlenceler diliyorum.

arkadaslar bende gelebılırmıyım?
10 hazıran banada uyuyo benle galiba 5kişi olduk simdiden herkese selam ve bu fıkrı düsünenlere sımdıden tesekkürler

son olarak 10 haziranda mı karar kılındı. o gün nöbetim var. keşke 9 u olaydı. neyse bi dahakinde artık.

avrupa-anadolu yakası kıtaların birleştiği büyük ada şenliği 10Haziranda gerçekleşiyor,katılamıyanlar üzülmesin seneye tekrar olacak..:D :D

Geri