Scudo Sports

Abimin Bisiklet'le İstanbuldan- Çin'e olan yolculuğu!...

Çetin Güzel

Daimi Üye
Tepki
191
Abim'in bisikletle İstanbul'dan Çin'e giden yolculuğunu takip etmek isterseniz!...

Dahon speed d7 ile Gürcistana, iran'a ve Türkiyenin çeşitli yerlerine tek başına turlara çıktı daha sonra aklında olan İstanbul- G. Kore turu vardı. Yola ilk dahon speed d7(toplama) ile devam ediyordu. Yükü 45kg olunca bisikleti taşımadığı için Surley(toplayıp) yola devam ediyor. Sponsor bulursa Çinden sonra G. Koreye devam edecek. Hikayenin geri kalanı aşağıdaki linktedir;

(link)

(link)

Scudo
Kazakistan kısmını okudum, gerçekten güzel yazmış, birebir, abartmadan.
Almataya falan gelirse haberimiz olsun lütfen.

Abini tebrik ederim çok güzel bir anlatımı var tebrik ederim inşallah sponsor bulur yoluna devam eder.

Takibe aldım. Haberimiz bile olmadığı acaba kaç seyyah daha var? merak ediyorum.

Abim yazıları güzeldir. Gittiği yerde internet sıkıntısı olduğu için internet bulduğu yerde yazıyor direk.

@Çetin Güzel

Kesinlikle çok güzel anlatımı var. Her bisiklet severin hayalidir sanırım bu. En azından benim için.

Daha fazla ilgiyi hakediyor olsa bile forumda genel eğilim,turu yapan kişilerin konu açması.Abinizle gurur duymakta haklısınız ancak onun adına hiç bir soruya övgüye ya da eleştiriye yanıt veremeniz doğru olmaz.Kendisine aracısız olarak gönderebileceğimiz tek şey duâ:Allah yolunu açık etsin,diyelim.

GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Cüneyt HOCAOĞLU
vaybe :D Aynısını motosikletle bile yapmaya cesaret edemem :D

Harika yazılar bayıldım enfes anlatmış helal olsun. :alkis::alkis::alkis:

• Beğen
Tepkiler: Çetin Güzel
Ben dilini çok beğendim bu adam kitap yazsa yok satar heralde :).

• Beğen
Tur da, yazı da muhteşem. :)

Selamlar
five

• Beğen
Bizim arkadaşlar merak edip, tatile Hindistan a gitmişlerdi. 10 günlüğüne ama 3. gün geri kaçtılar. Aynen Olcay ın bahsettiği gibi. Akıllarında kalan tek şey koku olmuş, pis koku.

hem de katlanır bisikletle:eek:ha:
hem de çin :eek:ha:
vay canına... :)

Geri