Scudo Sports

9. Edirne Yol Bisikleti Yarışı

@Bozkırlı
Tebrik ediyorum hayırlısı inşallah olur

Scudo
hocam güncel katılımcı listesine nerden ulaşabiliriz?

@yusufgs3625 paylaştığım linkten bakabilirsiniz 665 kayıt var
(link)

@yhanende hocam ben de kayıt yaptırdım ama ismimi hiçbir listede göremiyorum. o yüzden en güncel liste lazım. tam bilmiyorum ama sizin listeniz nihai liste mi oluyor. yeni kayıt mümkün değil mi

@yusufgs3625 hocam eve gideyim güncelleyecegim daa mesaideyim, biraz sabır :) akşama aynı linki kontrol edersiniz

bugün valiliğe gittik birkaç konuda olumlu destek aldık, inşallah güzel haberler gelir. Yarıştan önce çorba ve sonra makarna verilmesi planlanıyor ;)
Bu arada kayıtlar çoştu, gümülcine de kayıt oldu. Bulgaristan milli takımından bile kayıt olan var, resmen ağzımız açık kaldı :D inşallah elimizden gelenin en iyisni yapacağız, genç erkekler ve bayanlar numara dağıtımında görevliyim. sabah erkenden gelip emniyetten aldığımız bariyerleri yüklücez, yarış saatide doktor arabası olarak destekçiyiz. gönüllerde bisiklet var, gerisi ylan

@Wasabie ben yarışdam beni de atarlar süpürgeye herhalde zaman sınırının olmadığı yarışlara inşallah

• Beğen
Tepkiler: Wasabie
arkadaşlar önceki günden geleceklere otel şimşek i öneririm, sizlere daha uygun fiyat verecek ve odaya bisiklet çıkarma, saklama konuları konusunda en ufak sıkıntınız olmasın. bizzat kendim konuştum.

@Wasabie 2013'te sınava gittiğimizde 8-10 tl gibi rakamlara DSİ'de kalıyorduk. Hala açık mı DSİ'nin misafirhanesi?

@lealtad hocam bilmiyorum, fakat üniversite açık olduğundan dolu olabilir
sporcupazari da dönmedi...

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@Wasabie , Madalya işi kesin olarak yalan olduysa bilgi verin de kendime madalya yaptırıcam :)

@lealtad DSİ misafirhanesi açıktır ama yer olmayabilir. Yer varsa da fiyat 8-10 değil. Kamu personeliyseniz 62 TL değilseniz 75TL olması lazım.

Güzel
@lealtad
o fiyatlara mümkün değildir kaldı mı öyle fiyatlar kaldıysa ne güzel ama sanmıyorum

@Heraklia @soneryen 2013'de mezun oldum işte. Hostel tarzı odada o rakamlara kalmıştık. Daha sonraki gidişlerimizde farklı odalarda 20-30 tl civarına kalmıştık yanlış hatırlamıyorsam:) Ama sonraları kapatıldı yahut fiyatlar yukarı çekildi geyikleri döndü ama okul bitti daha işimiz olmadı diye gerisini ilmiyorum ne oldu:) Zaten son gidişimizde de fakültenin arkasında uygulama otelinde kalmıştık ama orası sadece öğrencileri alıyordu sanırım

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Kukiler 2 Teker olarak geliyoruz.

Herkese şimdiden başarılar dilerim.

Herkese Merabalar bu organizasyonda emeği geçen ve bulunacak olan herkese çok teşekkür ederim. İstanbuldan Edirneye sadece benim gibi ulaşım sıkıntısı çeken yada çekecek sayısının fazla olduğunu düşünüyorum. Halihazırda bir kaç bisiklet takımı ve grubu araç konusunu şimdiden çözmüş görünmekte ama kontenjanlar dolmuş. Ben eğer sayı çıkarsa (46-50 kişi) konuştuğum bir şoför oldu ve bir kaç yerlede konuşmayı düşünüyorum. Hem ulaşım konusunda daha ekonomik oluruz hemde gideceğimiz yere kadar gidip beklemeden geri dönmüş oluruz. Fiyat konusuna gelicek olursak İstanbul Edirne seferleri sadece gidiş 40 lira gidiş ve dönüş dersek 80 lira firmanın otobüse bisikleti alıp almıyacağıda meçhul. Eğer sayımız 45-50 olursa 45-55 lira aralığında bir ücret olacaktır. Saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: oztmert
Bir otobüse 30'dan fazla bisiklet sığdırmakta çok büyük zorluk yaşarsınız.
Eğer otobüsle gitmek isterseniz Velocity216 olarak organizasyon düzenliyoruz, geçen seneden 2 yarışa otobüs kaldırdığımız için tecrübeliyiz.
Linkten ulaşabilirsiniz:(link)

kayıtlarımız 800'ye dayandı, inşallah güzel haberler gelecek yakında, yarışta çorba ve makarna ikramı olacak bir aksilik olmaz ise.. 2 ambulans gelecek, dinçer dışbudak arkadaşımız bir aksilik olmazsa gelecek, bir motorlu arkadaşa vereceğiz ona... Foto finişi , 3 profesyonel makina +2 gopro ile yapacağız. Madalya konusundada güzel gelişmeler var, inşallah haber yazarım buradan, dün orestiada yarışındaydık, orestiada yarışına gelmiş bulgarlar da bugün kayıt yaptırdı, yarışta çok sağlam bisikletler görebilirsiniz, en azından s-works venge vias di2 ve sl6 yı canlı görebilirsiniz :D

Geri