Scudo Sports

9. Edirne Yol Bisikleti Yarışı

Yarış günü uzun kollu forma yeterli olacaktır. Edirne de okumuş birisi olarak sıcağı sıcak, soğuğu soğuktur. Dikkatli olmakta fayda var.

Scudo
@trainspotting35
Bence 22 ekim ve edirne sadece uzun kollu forma

Düşündürücü :krktm:

@soneryen geçen sene şansa rüzgar yoktu. 5km/sa yada daha düşüktü. Buda oldukça yüksek avg çıkmasını sağlamıştı. Start anında biraz soğuk oluyor lakin forma altına ince bi uzun kollu termal yeterli gelecektir..

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@yasarilker
Siyaset olmazsa daha iyi olur. Konu bütünlüğü bozulmasın şimdi. Bu konuların bu başlık ne yeri ne zamanı. Şuan yarışa kanalize olmak gerek. Bizim ortak paydamız bisiklet. Hastalanmak geleneği bizimle ilgili konu değil boşverin

Onceki yilin strava verisini paylasacak olan var mi?

(link)
saat 17.45 itibariyle kayıtlar . 390 kişi kayıt oldu

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@Wasabie Kayıt işlemim iki kere gözüküyor sizin için sıkıntı olacaktır. Mustafa Çetin AKAY.

• Beğen
Tepkiler: Wasabie
arkadaşlar foto-finiş için, slr makinası olan yarışa girmeyecek arkadaş varsa bize foto-finişte destek atabilir mi?

Lisans yok diye sırf giremiyorum şu yarışlara! :acpsnr:

@lealtad
Hadi bakalım hayırlısı. Öyle yapayım bende. İnşallah üşümeyiz. Gözüm korktu. Ben üşüdüğümde hemen ishal oluyorum. Vücudum soğuk havayı sevmiyor.

• Beğen
Tepkiler: lealtad
şirket doktorundan sağlık raporu alsak olur mu? çeşme granfonda da öyle yapmıştım ben.

@srdrmrs
Ben lisansı öyle aldım. Evet oluyordu

• Beğen
Tepkiler: srdrmrs
Geri