Scudo Sports

9. Edirne Yol Bisikleti Yarışı

Scudo
@Wasabie
Allah bereket versin çok kişi olması iyi öi kötü mü. Farkındalık açısından iyide profesyonel düşününce çok kişi iyi midir kötü mü. Mesela kürsü beklemeyenler için sıralama açısından.

Hocam kayıt olanların listesi açılmıyor, sıkıntı yok demi.

@bahadir3455
Az önce açtım açılıyordu.

• Beğen
Tepkiler: Wasabie
Her yıl olduğu gibi bu yıl da Velocity216 olarak İstanbul'dan Edirne'ye otobüsle geliyoruz.

Her yıl büyük bir özveriyle Edirne Bisiklet Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (EBİS) tarafından organize edilen Cumhuriyet Bayramı Yol Bisikleti Yarışı bu sene dokuzuncu kez biz yol yarışı severleri ağırlamaya hazırlanıyor.

Velocity216 olarak artık klasikleşen bir başka otobüs organizasyonuyla karşınızdayız. Tüm bisikletler balonlu naylonlar ve battaniyelerle sarılıp, sarmalandıktan sonra otobüsün bagajı ve arka koltuklarına - artık işinde daha da uzman - Velocity216 ekibince yerleştirilecek olup, yarış için hiçbir ayarınızın kaçmadan kullanıma hazır olarak teslim edilecektir.

İstanbul - Edirne - İstanbul Velocity216 Otobüsü 95 TL'dir.

Web sitemiz üzerinden ön başvurunuzu yaptıktan sonra belirttiğiniz mail adresine ön kaydınızın alındığını ve asıl kayıt için gerekli ücretin yatırılacağı banka bilgilerini içerir mail alacaksınız. Belirtilen hesaba ücreti yatırdıktan sonra yine aynı sayfa üzerinde asıl kayıt listesi ve durak bilgilerini içerir tablo oluşturulacaktır.

VELOCITY216 EDİRNE OTOBÜS ORGANİZASYONU WEB SİTESİ:

(link)

Velocity216 Ailesi olarak katılacak tüm sporculara başarılar dileriz.
Dostluk kazansın!

@Soner Kanar
Adaş başarılar diliyorum görüşmek ümidiyle

Arkadaşlar üzülerek söylüyorum ki çok istediğimiz madalyalar için 2.000 TL tutan sponsporluk ücretini(4x500 madalya) aklınıza gelecek bütün bisiklet markalarından ve Edirne'de başvurduğumuz özel kuruluşların hiçbirinden bulamadığımız için yaptıramayacağınız. Anlayışınız için teşekkür ediyoruz. Maalesef başvurduğumuz tüm kapılar yüzümüze kapandı.

Kaydımı yaptırdım. Ücret konusunda 10 20 lira bağış tarzında alınabilir diye düşünüyorum.

@Bugraacik Maalesef bağış tarzı dahi olsa para aldığımızda, valilik ve resmi kurumlarla büyük sorun yaşanıyor.(Özel yarış statüsünde olmadığı için)

@Wasabie hocam madalyaları parayla satmanız nasıl olur? Madalya isteyen 5 lira versin makbuzla birlikte. Ki yarışa katılan çoğu kişi madalya almadan donmeyecektir. Bu da biraz ticaret gibi oluyor ama başka çare kalmıyor gibi.

Maalesef üzülerek söyleyeceğim ki kendi adıma artık bu ülkeden bi cacık olmaz. Zaten çoktan beridir olmuyor da artık hiç ümit yok. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez mantığındaki firmalar olduğu müddetçe böyle bisikletli gruplar ve topluluklar olarak kendimiz çalıp kendimiz oynarız devamlı.

NOT: Nacizane fikir vermek açısından. Madem ki bağış veya başka bir şey adı altında para toplanamıyor, bu organizasyonu düzenleyen yetkili birinin hesap numarası verilse ve para o kişinin hesabına yatırılarak madalya yaptırılsa nasıl olur acaba?

Abi çözemedik ya ben toplayıp hesabınıza yatırayım yada hesap verin yatıralım. Vali mali ne alaka biz bize yapıyoruz biz size gönderelim. Valilik kendi destek olmuyor olana niye mani oluyor. Destek olmayan köstek olmasın çekilsin kenara

@ceycey84
Hay yaşa tamda bende aynı onu yazıyordum ki senden gelmiş öneri

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@Murat B.
O ne oluyor türkçesi yok mu bunun

:)

Kitlesel fonlama (crowdfunding), internet devriminin popülerleştirdiği bir fonlama modeli. Bu model ile projeniz ya da vaadiniz için gereken parayı, küçük paylar halinde kişilerden(destekçilerinizden) topluyorsunuz.

shutterstock_351904811-632x422.jpg

Kısaca son cümleyi kullansak daha iyi olmaz mı. Küçük paylar halinde destekçilerden toplamak. Bizde zaten yukarıda mesajlarda aynısını diyoruz. İlla ingiliz tabiriyle mi toplamak gerek :) para toplayalım işte özü bu. Funding pandik fondik gerek yok. Türkçemiz yeter bize :)

Bu arada değerli bilgilendirme için teşekkür ediyorum

@Wasabie
sporcupazari.com isimli e alışveriş sitesinin kurucusu ve ortağı Abdulahmit beye böyle bir arayış içerisinde olduğunuzu ilettim. Muhtemelen konuyla ilgilenecek.

Geri