Scudo Sports

9. Edirne Yol Bisikleti Yarışı

@saglam.serdar
Bisiklet sporu yapabilir yazınca oluyor

• Beğen
Tepkiler: saglam.serdar
Scudo
Delta direk redetti
Aktif pedal birbirine paslayip durdu
Carraro başka aktivitelerdeyiz dedi red etti
Trakya 'daki lokal bsiikletciler ekonomik zorda olduklarini belirterek red etti.
Tum bunlar 400 madalya icin...

@Wasabie
:(:(:( Gerçekten üzücü. Temsili bir ücret konusunda arkadaşlar sanırım haklı. O madalyalar hatıra manevi değeri olacaktı.

@Wasabie
@ulas mümkünse bi yardımcı olsaydınız biraderim. Bizde elimizden geleni yapmaya çalışalım

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@soneryen
temsili bir ücret konusunda organizasyon niteliği değişiyor,
federasyona para gönderilmesi gerekiyor
yönetmelikte uyumsuz oluyor, resmi kurumlar ile problem çıkabiliyor.
487 kayıt oldu
(link)

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@Wasabie O zaman katılım ücreti almayın. Yaz bir banka hesabı , bisikletli yaşam bağış kutusu diye. Herkes içinden geçeni havale yapsın.

(Ben şahsen forumdandan olsa zorlukları aşmaya çalıştığınızın farkındayım. Şahsi hesabınıza bile 20-30 tl gönderebilirim özelden yazarsanız , helali hoş olsun organizasyona katkımız olsun. ;) )

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Mukemmelsiniz @Wasabie
Yillardir takip ettigim ve bana en sempatik gelen amator yaristir Edirne Cumhuriyet kupasi yarisi.
Sorunsuz devam eden, ucretsiz bir organizasyon ve İstanbul'a da cok yakin. İmkani ve zamani olan herkes katilmali! :harika:

Kazasiz bir yaris dilerim :)

Son 1 yildir oldugu gibi, kendisi profesyonel olmasina ragmen tum amator organizasyonlara katilip kazanan Gokhan Uzuntas favorim ote yandan :snzdglsn: Kendisine simdiden tebrikler

@Kudret Kurtcebe abi okadar uçmakdere de birlikte selfie yaptık beni mi kıracaksın :)))

@Serkan Mıstınoğlu abi bu yarışları buraya kadar getirdik, zamanıda zamanıda valiyi ve emniyet müdürünü zor ikna ediyorduk çok şükür alıştırdık şehri, bugünleri gördük, bilhassa sadi çalışkan bunların mimarıdır. bak bugün belediye valilik mekik dokuyorlar yıldıray öztürk le yarışımızı anlatmak için, zamanında kendisi bütün yarışlarda cebinden para çıkarmış vermiş, bisiklet konusunda son derece inatçı, eskortlara rağmen yüklerini vermeyip edirneden ardahana turlamış, edirnenin ve mimar sinanın tanıtımı için bosna hersekten buraya bir adamdır, olayların arkasındaki gizli kahramanlardan biridir. tabiki de en büyük destekçiside sizlersiniz, bu yarış bizim değil hepimizin organizasyonudur :) gönül işi olmayan gelemez, ben o gün ilk yardım çantamı kapıp, kendi aracımla yarışa sağlık ekibi olarak gireceğim. sunrooflu arabası olan bir arkadaş nötral araç olacak, şöforü başkan yıldıray abi, o da yol bisikletçisi zaten. Motorsikletli üyelerimiz yarışta olacak. Yol bisikletçisi ve motorsikletçi abimiz Fotoğrafçı Dinçer abimizi taşıyacak. Profesyonel fotoğrafçı başka iki arkadaşımız finişi çekecek. kayıt masalarındakiler eşlerimiz ve klüp arkadaşlarımız olacak her sene olduğu gibi... Bu iş böyle olunca daha anlamlı oluyor bizim için, klübümüzün bir aile olduğu bilincini pekiştiriyoruz.

@Wasabie haklı arkadaşlar. Her hangi bir organizasyon için iki lira bile toplasanız işin rengi değişiyor maalesef. Bunun tek çözümü sponsorluk. Bir de sağlık bakanlığı, gençlik ve spor bakanlığı, belediye yahut valilik gibi bir kurumun kabul etmesi ile çözülebilecek mesele. Umarım en kısa zamanda beklediğiniz sponsorluğu bulursunuz. Amatör yarışlara destek veren spor kulüpleriyle de görüşebilirsiniz belki. Umarım en kısa zamanda bir firmadan destek bulursunuz da resmi kanallar işin içine girmeden sorun çözülür.

@Wasabie
Maşallah ya. O zaman siz yinede madalya yaptırın biz parasını ödeyip teslim alalım. Bu bir hatıra anı.

Gran fondo marmaradaki gibi birşey yeterli

SonuçtA şahsım adınA ben birlik beraberlik farkındalık destek amaçlı ve anı biriktirmek için katılıyorum yoksA kürsü gerek yok.

• Beğen
koca ülkede o kadar zengin insanlar var çerez bildğin çerez parası u miktarlar keşke yardım etseler yahu,
profosyonel futbolucalara sorun sanatcılara sorun,yahu ne biçim iş bu ülkede bisiklet yarışı düzenlemek,sövüyorum bişeyde ele geçmiyor,siz gibi bişeyler yapmaya çalışan insanlarda beli bir yerden sonra tıkanıyor işde,içler acısı durum cidden şaka maka değil mok gibi saçma sapan prosodür,hani federasyon başkanı değişnce işler değişicekti yahu bumu güçlü ülke hoşaf suyu ikram edin belki düzelir her zaman dedğim gibi bisiklet ve bisiklet sporu = Türkiye,sosyal medya da bir işe yaramıyor bu gibi spor branşlarında bazen çoğu zaman,kolay gelsin arkadaşlar ne dielim vala üzücü durum

• Beğen
9. kez yapılan bir organizasyona sponsor bulunamaması çok üzücü gerçekten.
Umarım en kısa zamanda destek olacak firma/firmalar çıkar.

@saglam.serdar çok çok haklısnız,kusura bakmayın,işde bir an sinir oldum heycanlandım,yaz yaz bir yere varamıyoruz,yılardır hep aynı teraneler,menafaatsız bir iş yapan yok ülkemizde,bir yandan bakıyorsun bisiklete binen baya var,potansiyel felaket iyi,ama gel gör ki hiç bir şekilde organszasyon yok yapmak zor olan yapılanlarda zaten binbir zorluklarla yapılıyor,teşekür ederim uyarınız için

• Beğen
@mutlu07 birden bire duzelsin her sey mi istiyorsunuz :snzdglsn:
Belki 10. belki 20. sene bir sponsor bulunur, ama bu yarisin sirf emekle 9. kez sorunsuz organize edilmesi, bana bu ulkede bisikletle ilgili guzel seyler olacagi umidi veriyor. Belki diger illerimiz de buna benzer organizasyon duzenler kendi imkanlariyla. Ne dersiniz kazanan bizler olmaz miyiz?
Ne yapalim yani karamsarliga kapilip soylenelim mi neden hep futbol neden hep basketbol diye, yoksa bu tip organizasyonlarla umitlenelim mi?
Elestirmek cozum olsa, simdiye cozulmemis sorun kalmamisti. Bakiniz Edirneli bisikletseverler ne kadar naif, ne kadar mukemmel bir cozum bulmuslar, ustlerine duseni fazlasia yapmislar ve yapiyorlar da.
En azindan onlari alkislayip onlara yurek veriniz :acpsnr:

@Serkan Mıstınoğlu Aslında size ek olarak , katılım listesinde istanbul çok var. O günü ben açıkcası eşim ve cocuğumuda yanımda getireceğim. alacağım. Yarıştan sonra bir aksilik olmazsa oturup yemek yiycez gezicez. Bizim gibi bir sürü kişi olucak. Bu organisazyon oranın esnafınada katkıda bulunucak.

@oztmert

Güzel ve parlak bir fikir. Şahsen yarışmanın adından dolayı bile (zerresinin bile karşılığı olmasada) 50-100 neyse cam sakızı çoban armağanı bir katkıda bulunabilirim.

• Beğen
Tepkiler: Bozkırlı
@Wasabie hocam bide yarısı kameraya fekan çekme olanağı olurmu acaba,drone felan getiren olsa yarım saat bir saat bir video süper olurdu

Geri