Scudo Sports

8 Mart bisikletle köprü geçişi

Scudo
@Sadettin Z.

dostum, adamsın. bir de oturduğu yerden ağzını yayarak "kadınlaar günüü kutlu olsuuuon" şeklinde kutlama mesajı yayınlayan tiplere çok yuz oluyorum. dediğin gibi sabahın köründe çıktık, donduk, yorulduk (hamdık ne zamandır) terledik.

haber linkindeki yorumları yeni okudum. okumaz olaydım. nasıl mahluklarla yaşıyoruz, nasıl bir ülke olduk biz, nereye gidiyoruz, lanet olsun hepsine...

@Yağız Gökmen
100 metre sonra çukur vardı tak etti patladı :) Jant kesmiş..

@Melih Muratoğlu

ya şaka yapıyosun ee yama m varmıydı başka iç lastik

@Yağız Gökmen

harikasin yagiz. eline saglik. melih e verdigin lastik patlayinca benim eski cantamda kalmis olan yol lastigini verdim o da daha takmadan bombe yapti. attik.

gelelim şimdi tur sonrasi son konusmaya.

oncelikle haberleri izlemedim ama bayagi bir dikkat cektigimizi dusunuyorum. o iskelede gordugumuz bisikletli kucuk cocuk basta olmak uzere en yaslisisina kadar herkese tesekkur ederim. minnettarim. etkinligi bu kadar benimsemem kendi universitem olmasi ve bu malum olaydan sonra ki yasadiklarimdir.

forumdan bugun tanisamadigim, goremedigim, ulasamadigim her kim varsa özür diliyorum. biz duzenleyecegiz artik yeni turlar ve orada bir arada olup tanisacak ve kaynasacagiz.

tanisabildigim o guzel insanlara gelirsek de ben hayatimda boyle mutevazi insanlar tanimadim. her biri ayri guzel ve mutevazi olan bu insanlarla surmek, ayni ruzgarda savrulmak ve ayni amac ugrunda eyleme katilmak paha bicilemezdi. bunu yasadim. her birine tesekkur ediyorum. yeniden tanistigima çok memnun oldum.

gunun akilda kalanlari sayamayacagim kadar çok.

ilk kez spd ayakkabi kilifi gorup spd ile nasil agir cekimde dusulur sorusunun canli ornegini gordum. allahtan dusmedi abi. ama çok gulduk.

korcan abinin mutevazilik ile o kartepeyi nasil aldiklarini anlatmasi ayrica sahane bir noktaydi.

diger arkadaslarla abilerle iyi anlastigimizi dusunuyorum. en azindan herkesin birbirine saygisi ve hosgorusu bulunmakta, mutevazilikte yarislar yapilmakta.

neyse taktim mutevazilige.

turun amacina ulastigini gonul rahatligiyla soyleyebilirim. umarim kimse kendini insanligindan soyutlamaz. kimse elini goge yaklastirmaz.

şimdi fotograflar.

http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/03/08/1441aa51eb61925b8fa0bed62b18de2e.jpg

http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/03/08/2a94746dc08135dbca2f6b96eb9e6d89.jpg

http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/03/08/d368958dfb05944bc1d04b1e4d0d6218.jpghttp://tapatalk.imageshack.com/v2/15/03/08/ebf610a35140a4bf47b0faea47d85c33.jpghttp://tapatalk.imageshack.com/v2/15/03/08/88c3012b95e5568a8790561c28f4f404.jpg

simdilik bu kadar fotograf. telefondayim bu sefer hakikaten bilgisayarimi yanima almamisim. :)

@Yağız Gökmen
Erkan abininkini taktik sorun çıkarmadı ama dış lastik te baya bi delik vardı :(

• Beğen
Tepkiler: erkan_harman
Bu anlamlı etkinliğe katılımın çok olması beni gerçekten çok mutlu etti yalnız kadın sürücülerimiz azınlıkta idi umarım bu sayı artar ....
Buradan etkinliği düzenleyen ve başlatan tüm herkese teşekkür ederim :))))))

Kadın candır '' özge' can ' dır '' ....

Arkadaşlar ayaklarınıza ve yüreklerinize sağlık, bende aranızda olmayı isterdim fakat rüzgardan korkup vazgeçtim her şeyde bir hayır vardır Doğukan kardeşime mesaj attıktan 30 dk sonra memleketten haber geldi cenazem için yola çıktım. Orada olan tüm yüreklere teşekkürler...

@mehmet ulaş
Allahtan erkek popülasyonunun fazla olduğu bir forumda yazıyorsunuz. Yoksa patlamış mısırımı alıp, izleyecektim... :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk
@dogukan demirbek

Korcan da mı oradaymış ya :) Kartepe'den beri görüşemiyoruz. Görmüş olurduk tüh

@mehmet ulaş mehmet ole deme ya bazilarida iyi gidiyodu :D ama abi supriz yapan da coktu yalniz organizasyona kadinlarin katilim azligi vardi bana gore hava ve sogun etkisi oldu gelmemelerinde

• Beğen
Tepkiler: mehmet ulaş
Baba@erkan_harman
baba bazı bayanlar vardı vitesi ayarlayamamış pedala basıtığında fazla geliyo dişli oranı :D

güzel bir organizyondu gerçekten gelen herkese çok teşekkürler.. beni gören oldumu bilmiyorum.. kuru kafalı sarı gözlükli bi scott :)

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk
@Çağrı Soylu
Çağrı selam,
Evet uzunca bir süre görüşemedik. Bisikletli veya bisikletsiz buluşalım bir gün. Seninle görüşmeyi her zaman isterim.
Yeni arkadaşlarla da tanıştığıma çok memnum oldum. Katılan herkese teşekkürler.

Ben gelemedim ne yazık ki bazı talihsizliklerden dolayı. @dogukan demirbek arkadaşımızın da haberi var. Katılan herkesin ayağına yüreğine sağlık. Evet şimdi patlamış mısır alalım ve seyreyleyelim; @mehmet ulaş kapışalım mı? :D:D (işbu entry ağır mizah içermektedir.)

@evrim bilgen meydan okuma :D
ya evrim bak hakketten cok guzel co usta kullananda vardi simdi hak yemeyelim ama bazi bayan arkadasarimiz vardi aman allahim dedim :D o yuzden kac defa spd cikardim valla

@erkan_harman hehe kesinlikle katılıyorum, var arada bir deli edenleri hepimizi elbette. Yola iniyorum erkek sürücülerin büyük kısmı, bisiklet yoluna çıkıyorum bisikletli bayanların bir kısmı delirtme potansiyeli açısından hayli donanımlılar :D Olsun ama bunlar da geçecek hepsi zamanla daha iyi kullanacak bisikleti de arabayı da , inanıyorum ben o gün de gelecek :D :D

Geri