Scudo Sports

8 Mart bisikletle köprü geçişi

Lutfi kirdarda forumdan bir araya gelenlere nasıl katılabilirim, belli bi yerde olan var mı?

Scudo
Lütfi Kırdar dayız özelden tel verebilirim isteyene

şimdi, ntv 12:00 haber bülteninde izledim! çok güzel görünüyordu! katılan herkesi tebrik ederim.

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@ERCAN CEBECİ
Katılıyorum. Güzel bir gündü. O soğuk ve rüzgara karşı savaşıp orada olan herkese teşekkürler:)

• Beğen
Tepkiler: aycan turan
@Yağız Gökmen

şimdi eve geldim. inanilmaz yoruldum o ruzgar neydi öyle? :) degdi ama.

Kazasız, belasız, köprüden de uçmadan bitti tur. Sürüş kısmı keyifliydi. Umarım etkinlik de amacına ulaşır. :harika:

• Beğen
Tepkiler: lealtad
çalışma saatlerimden dolayı katılamadım katılmaya giden arkadaşları yollarda gordum ama

@dogukan demirbek

ahahahaha :D valla arkadaşlar sağlam rüzgar yedik Doğukan la ah ne güzel rüzgar yok dememizle beraber bisikletten attı bitti :D

• Beğen
Tepkiler: erkan_harman
@ERCAN CEBECİ

Linkte verilen habere yazılan yorumları okumak gafletinde bulundum. Sizler okumayın ama böyle yaratıklarla yaşadığınızı unutmayın, arkanızı kollayın.

Pedal çeviren bütün arkadaşlarımızı tebrik ederim.

@Raşit S

Bende şimdi okudum. Maalesef beyin yoksunu insanlar her yerde var. Yapacak bir şey yok, Allah akıl fikir versin bunlara.

@ERCAN CEBECİ abi yorumları okudum böyle insanlarla yaşıyoruz bi eylemi bile hemen dini veya siyasi konulara dömdürüyorlar ya yazılar olsun..

Güzel bir tur oldu. Rüzgar da heyecan kattı. Umarım amacına ulaşır.

• Beğen
Tepkiler: mehmet ulaş
Şu sağda solda zıplayıp, saçma sapan milletin arasına dalan abuk sabuk kullanan dağ bisikletçi arkadaşlar olayın ne olduğunu anlamadıkları herhangi bir organizasyona mümkünse bir daha katılmasın. Trafikteki sarı damperliden farkları yok.
Eğer olay basmak olsaydı biz basar zaten 2 saat süren turu yarım saatte tamamlardık.
Ya dağda gidin sürün ya da yanımızda düzgün sürün.

@mehmet ulaş. Belturda mola verdik,cikarken baktim lastik patlamis,yaptik 100 metre sonra yine patladi yagiZla abiye erkan abiye borcum olsun,sen varabildinmi aldimi otobus

eve gelebilmek icin ruzgarla anlasma yaptim :D birak gidiyim diye kabul etmedi yokus asagi bile rampaya cikarmis gibi ciktim ayaklar iptal yorgan dosek yatiyorum valla daha isinamadim :D :D

katilan butun arkadaslara tesekkurler bu arada herkes saolsun bu ruzgara ragmen

Geri