Scudo Sports

8 Mart bisikletle köprü geçişi

Scudo
@evrim bilgen
Ya istisnalar var elbet :D yolu alıyım kapışalım :D ama spd kullananlar için bazen ezziyetti yani ki ben düz pedal kullanıyorum onda bile sıkıntı oldu bu arada meydan okumanı kabul ediyorum :D

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@mehmet ulaş elleeeeh! forum ahalisi bunu buraya yazın!
sebastiaaaan atımı şey pardon bisikletimi getir çabbuk! :D :D
Haklısın ya, ben sabah çıktığımda hiç spdleri geçirmedim bile ayağıma direkt spor ayakkabı ile şey ettiydim de gelemedim işte lanet..

@Yağız Gökmen Çok teşekkür ederim. Lastik su koydu ki nasıl su koydu anlatamam, gelip hezır köprüden geçerken o sinirle kendimi atacaktım oradan.. Çok reca ediciim bana hanım demeyin ya çok resmi oluyor devlet dairesi gibi :D:D

@evrim bilgen ahahahha anlaştık derneğin köprü geçişinde atarız bisikleti :D bizleyken patlasıymış keşke 2 dk pit stop yapardık lastiğe hemen :)

@dogukan demirbek

Doğukan sen 2 kere gözüküyorsun hatta :D birde başlarda lütfü kırdarın orada beklerken var

@Yağız Gökmen

vay be. ben de aksamdan beri yapilan videolari kovaliyodum. :) iyi oldu bu.

bu organizasyonda 400 yol 600 mtb 200 katlanır bisiklet var ama bakın kim dikkat çekiyor :D

adsız1.JPG

@Yağız Gökmen

bu ablayi ikidir goruyorum bikmadi o tunel oncesi yokusu cikamamaktan :) ama harika bir bisiklet.

@evrim bilgen
Bu arada sizdeki makine nedir acaba ona göre çalışayım :D

@Yağız Gökmen
Yav baba öndeki kadın deli etmişti orda :d

@Yağız Gökmen pit stop'u o sabah bir bana bir de arkadaşa yaptık fekat benim iç lastik sizlere ömür olmuş. evdeki yeni iç lastiği takıp şişirmeye çalışmak ise epic fail yaşattı bana. Sibop sıkıntılıymış, öğlene gittim değiştirdim arızalı ürünü.. gaddemit!

@mehmet ulaş Çok yakışıklı bir karbon yol. :D Kadro Ktm ama geri kalan neredeyse her şey modifiye. Sürekli modifiye ediyorum kendimi durduramıyorum :D
Grupset değil ama grupseti de değiştirecem inşalla maşalla sonra dünya turuna çıkarım artık :D

Fotosunu isterim :D bu arada grup set tiagra mı 105 mi nasıl .ben alırsam paradan dılayı en fazla full tiagra alıcam herhalde ve kadro aliminyum olucak .sizinkinin kilosu kaç ? :D

@mehmet ulaş auhahaha :D benide çılgın mtb ciler deli etti :)

@evrim bilgen kurtulduysanız ne güzel tekrar geçmiş olsun :) bu arada ben sizi hatırlıyorum galiba geçen sonbahar caddebostan - suadiye arası temponuz çok güzeldi 25-30 km arkanızdan gelmiştim ingilizlerin wheel sucker dediği olayı azcık yapmış olabilirim :D

• Beğen
Tepkiler: mehmet ulaş
@mehmet ulaş sizin kıza mı alıcanız yoksa :D:D 11li 105 var üzerinde. Geçen yaz almıştım. Uygun bir fırsatta oldukça iyi bir şeye transfer olurum diye düşünüyorum. Umarım. Sen başlangıç alacaksın sanırım. İyi bence başlangıç için dediklerin, sonra baktın çok sevdin yolu, değiştirirsin karbona falan geçersin. Benimki aldığımda 7.7 kg idi. şimdi 7.3 küsür gibi bişiy oldu.
@Yağız Gökmen teşekkür ederim valla çok mümkün. Oralardan çok sık gidip geliyorum çünkü. O stalkerlığı ben de çok yapıyorum gözüme kestirdiklerime :D İyi antreman oluyor :D

V@evrim bilgen
Vovvv 7 kilo 105 set adil olmaz sizede düşük makina verelim :D ben girişten Ziyada yarı pro alıcam bütcem 2 tlye kadar olucak spd vs.. Onlarıda alıcam tabi makina büyük ihtimal 2. El olucak

@Uğur S.
Zaten beni bisikletten tanıyan çok:D

@Yağız Gökmen
Güzel video:harika:

• Beğen
Tepkiler: Yağız Gökmen
Geri