Scudo Sports

8 Mart bisikletle köprü geçişi

@mehmet ulaş

Mehmet Biraz manyaklık iş değil ki,kaldırımdan uçup önümüze mi atlayan dersin,bisikletlilerin arasından slalom yapanlar mı dersin,sanki bi başına dağdaymış gibi sağa sola bakma zahmetinde bulunmadan yön değiştiren mi dersin,
daha neler neler.
Yahu biz sorun yaşanmasın,kaza olmasın, bi organizasyon da harika geçsin diye yol bisikletliler olarak sakin sakin sürdük,biz bilmiyor muyuz adam geçmeyi,sprint atmayı,herkesi geçmeyi,bu mtb artisliği kime,neye yani,onu anlamıyorum ben. :)

Ondan sonra mecidiyeköy'ün ortasında 10 şeritlik yolda 10km hızla ile kaza yapar 10 kişi yere yapışırsın işte.

Herneyse sözüm adam akıllı,sağduyulu,saygılı sürenlere değil,kendini bilmezlere.

İ.Ü ve diğer ilgililere tekrar teşekkür ediyorum,geçen yaz ki "ilk" köprü geçişi organizasyonuna göre daha koordineydi,ancak köprü mazgallarının kapatılması unutulmuş sanırım :)

Scudo
@Sinan Ş biraz angutlar vardı :) Ben gruptaki yolcularla yavaş yavaş arkadan arkadan gittik :D

Etkinliğin devamı olarak haber sitelerine yorum yazmayı erkeklik sanan oksijen israfı mahlukatı topluca köprüden atmayı öneriyorum.
O soğukta deli gibi rüzgar eserken sabahın körü yollara düşen, ter döken insanlara, oturduğu yerden çizgili pijamasıyla laf atan tiplere uyuz oluyorum.

@Sinan Ş
Aynen ya. Bana ara ara geldi rampalarda abandım bu tarz kişilere hırsla:) Sırf grubu bekleyelik diye 10 km hızla gidip dakikalarca bekleyip terli terli soğuk yedik ama nezaketimizi koruduk ama bazı dengesizler maalesef bu tarz hareketlerle mide bulandırdılar..

@Melih Muratoğlu abi lastiği açtım dünyam karardı orda fark edememişiz.Lastiği çıkarttım bastım havayı yaptığımız yamadan ses geliyo herhalde (biz orda aceleden yapamadık :d ) dedim söktüm iki yamayıda yeni yaptım sonra yine ses geldi 2 -3 cm altında bi tane hayvan gibi delik açılmış sanırsın lastiği bıÇaklamışlar.Sonra onuda yaptım bitti diyodum lastiğin diğer köşesindede patlak varmış :D

Herkese merhaba. Elinde güzel çekebildiğiniz resim olan var mı bugüne ait? Burdan paylaşsak birbirimizle.

Katılan herkese teşekkürler, ayağınıza sağlık ve bütün kadınların da günü kutlu olsun;)

@mehmet ulaş
O an o rüzgarı yemiş kafalarla anca o:D Birde aceleye geldi. Ama en azından bizlere iç lastiğin önemini gösterdin:)

• Beğen
Tepkiler: erkan_harman
@mehmet ulaş ya zaten sende kadro çantada vardı sırt çantası almasan bile yama, iç lastik hatta pansuman seti bile alıp içine koyabilirsin;)

• Beğen
Tepkiler: mehmet ulaş
Doğru söyleyin hanginiz benim için pedal çevirdi, o kadarda rica ettim, ben gelemiyorum benim yerime iki pedal çevirin diye :(
Ama önemli olan böyle bi organizasyonun olumsuzluklara rağmen gerçekleştirilmiş olması.
Zamanla dilerim istenilen kaliteye kavuşur saygılarımla iyi sporlar..

@ufhouck
Güzel video elinize sağlık:harika:

@sercankaptan abi büyük ihtimal orda patladı kanımca orada cam filanda vardı orda gümledi . ayrıca orda 1 tane eve gittim 3 tane :D

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@mehmet ulaş sana ordada demistim sana tavsiyem lastik sıvısı al kafan rahat olsun eger lastik sivisi olsaydi patladigini anlamazdin bile :)

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@sercankaptan
Abi onlarda düşünüyorum yaza doğru yarış bisikleti alıcam o zaman olmaz ama gcnin videosu vardı iki Lastikte toplam 150-200 gr ağırlık ediyormuş.bu bir yol bisikleti için önemli :D ama yolu alana kadar mtb ile hamallığa devam :D

Geri