Scudo Sports

8 Mart bisikletle köprü geçişi

@lealtad
Selamlar. Pazar sabahi Bakirkoy sahilde saat kac civari bulusulacak acaba belli mi? Bi de rota nasil, İncirliden metroyla mi gitmek kolay olur? Imkãn bulabilirsem ben de gelmek isterim.

Scudo
@lealtad Allah büyüktür deyip bir de vira bismillah çekersek gerisi gelir diye düşünüyorum :)

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@OguzGyan
Ya kesin bi bilgi yok. Esasında Bağcılardan otoyolla daha kısa olur lakin Bakırköy üzeri olursa sahil uzun olur onun yerine Zeytinburnu üzerinden Olivium önünden geçip o cadde boyu Cerrahpaşa ve küçük Ayasofya ya gidip direk sirkeci yi varıp oradan Beşiktaş a da geçilebilir

Aynen Allah büyüktür. Umarım iyileşirsiniz:)
@tselim

• Beğen
Tepkiler: tselim
köprü geçişinde bulunacak dostlarım,yağış gözükmekte çıkış noktası taksim ise ve mecidiyeköyden gelinecek ise köprüyü geçtikten sonra beylerbeyi istikametinden alınacak ise beylerbeyi inişine dikkat edilmesi gerekebilir ,yol bisikleti olanlar kayma riski ile karşılaşabilir ,gizli buzlanma olabilir, özellikle inişlerde,
herkese bol şans dilerim.

@Kudret Kurtcebe
Kudret abi eskiler,bu yolu geçmiş olanlar aynı uyarıyı yapıyor.Yol bisikletli olarak dikkat edeceğim :)

Arkadaşlar yoğun ders çalışma programımdan dolayı yazılanları çok iyi takip edemedim.Şimdi hepsini bir çırpıda okudum kaçırdığım bir şey varsa kusura bakmayın.Ben de Anadolu Yakası Maltepe sahilinden geleceğim.Bostancı 8.15 gurubuna katılmak isterim.Bostancı ışıklar derken iskeledeki ışıklar değil mi ?

@MertKöse

sari dolmuslarin kalktigi yerdeki isiklardayiz caddenin baslangicinda. sorun yok telefon numarasi verecegim zaten. sikinti olursa arasiriz.

bu pazar bende gelmeyi düşünüyorum sarı dolmuşların kalktığı bostancıya gelirim saat 08.00 gibi,,

@tselim

bütün mesele istemek gerisi teferruat
İNŞALLAH GELEBİLİRSİN

• Beğen
@Kudret Kurtcebe

işte bu harika! soracaktim size, katilacak misiniz diye ama, benden once davrandiniz. farkindaliktan sonraki en buyuk kazanc sizinle tanismak olacak.

@dogukan demirbek

teşekkür ederim dostum doğukan ,
bostancıya saat 08.00 gibi gelirim..

@Kudret Kurtcebe

anlastik! :)

arkadaslar tekrarliyorum, anadolu yakasi icin bostanci sari dolmuslarin oradaki isiklarda saat 8.00de bulusuyoruz 8.15 te hareket ediyoruz. bagdat caddesinden kadikoy, 9.15 besiktas vapuruyla besiktas oradan da lutfi kirdar.

Bilgisayarımın yanımda olduğunu fark ederek, hemen çıkarıp tek tek baktım sayfalara ve isimleri not ettim. Yanlışım varsa lütfen uyarın beni.

Birbirimize ulaşma işini nasıl yaparız bilmiyorum ama saniyeler geçtikte aklıma fikirler gelip gelip gidiyor. Bu not ettiğim arkadaşlara özelden numaramı yollarım, bir sorun olursa örneğin yeri bulamadık, sahildeki ışıklarda bekleyen olur, bizi göremez, geç kalacak olan olur onu haber verir bekleriz gibi durumlar için ulaşımımız kolay olur foruma girmek için vakit harcamayız.

Pazar sabahı saat tam 8'de Bostancı ışıklarda olacağım ( taksim beşiktaş dolmuşlarının kalktığı yerdeki ) 8.15'te bir aksilik olmazsa hareket edeceğiz. Bağdat caddesi üzerinden Kadıköy yapacağız.

9.15 Beşiktaş vapuruna binip kahvaltımızı yapacağız, eğer Çinili Fırın'a kadar dayanamazsak. İnince de oradan ( hangi güzergahtan bilemiyorum, yolda karar verilir. ) Lütfi Kırdar'a toplanma alanına gideceğiz. Tabii yolda buluşa buluşa forumdan arkadaşlarla. İşte liste;
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/03/05/e979103d926a8ffc462d0a02ccef3a11.jpg

@tselim geçmiş olsun Allah şifa versin hocam. Keyfine göre eğer gelecek olursan pazar sabahı 8.30 gibi alifuatın başında olabilirsin. Birde hız önemli değil amaç yarış değil zaten toplu bir etkinlik

• Beğen
@dogukan demirbek
Hocam Mahmutoğlu ne ya rezil ettin beni :D Erkan Harmam katılamıyor gibi şuan mesaisi çıkmış.

Geri