Scudo Sports

8 Mart bisikletle köprü geçişi

Pankart hazırlayacak olanlardan biri pankartın arkasına Bisikletforum yazsın.

Scudo
@aycan turan
anadolu yakası buluşup gidiyor bizim işimiz kolay avrupa yakasından çok yazan olmadı sanırım beşiktaş ta forum ilk buluşur ordan lütfü kırdara gidersek çok daha hoş olur diye düşünüyorum

@Yağız Gökmen

sanmiyorum katilan tum forum uyelerinin besiktas'a gelmesini ya da onlarla iskelede bulusabilecegimizi. ama buyuk bir bolumu ile orada bulusuruz. lutfi kirdar icin de bir yer, bir isaret, bir şey belirleyelim. öyle bulusalim.

mesela lutfi kirdar'a gidildiginde çok net gorulebilecek bir yerde bulusabiliriz. ya da pankart hazirlanacak ise bununla anlasabiliriz.

cumartesi ulasabilirsek, avrupadaki arkadaslarin telefonlarini alir orada da arasir bulusuruz.

bu arada bilgisayarim yok bilgisayardan konu acarim diye soyleniyordum dunden beri. şimdi aklima geldi, ulan benim bilgisayarim cantamda ya. salak kafam.
aksama listeyi hazirliyorum. telefon numaralarini da aliyorum. en azindan avrupada olan arkadaslarimizin.

tam birkac dakika once eminonunden kalkan ve besiktasa da ugrayan motora binerken benimle birlikte binen ve bisikletini tasiyan bir abi gorup ona eylemden haberi olup olmadigini sordum hatirlatmak icin. buradansa, selamlar ona. hatirlatmak icindi, biraz cekindim beni yanlis anlamistir diye ama. herhalde anlamamistir çok tontis bir yuzu ve bisikleti vardi. neyse. siz de hatirlatin arkadaslar. bir bisikletli çok buyuk fark eder sonucta.

@aycan turan
Beni bisikletten tanırsın zaten ki ben stadın orqda karşıdan geleneri karşılayacam;)

• Beğen
Tepkiler: aycan turan
Ben forumdan olmaya bi kac arkads buldum onlari direk lutfu kirdara goturcem artik orda bulusurum sizle:)

@aycan turan
Beni bisikletten tanır tanıyan zaten ben arkadaşların yanında olacam:)

@dogukan demirbek
Abi ben de Beşiktaş'tan size katılacaktım ama 6 derece ve sağanak yağış gözüküyor... :(

@Berke K.
6 derece bir şey değil ki ve yağmur sağanak olmadığı sürece işe renk katar.Ben Pendik'ten üşenmiyorum sizin sorun etmeniz şaşırttı doğrusu :)

@Melih Muratoğlu
Islanmayı ve soğuğu pek sevmiyorum ayrıca lastiklerim de ıslak yol lastiği değil o yüzden biraz caydım ama bir sürpriz olur yağmur yağmazsa fikrim değişebilir. :)

@Berke K. Benim de tam tersi fakat hem rüzgar hem yağmur gösteriyor :(

@Berke K.

olsun ya surpriz olur da gelirsin ben eminim:) ama tahminler dogru cikarsa da gelmeni istemem o lastikleri bilirim.

ben ilk defa yagmurda cıkacam insallah düsüp gebermem:)

@lealtad
bu konu uzerinden konustugum arkadaslarla tanısmak isterim sahsen, özellikle böle bir etkinlikte caba gösterenlerle daha cok tanısmak isterim:)

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@Berke K.
Berke gel bence de forumda az çok muhabettimiz oldu hem tanışmış olur hemde 1 destek eksik olmasın
bu arada hala kırmızı lastikler var bende :D

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
@aycan turan

tanisacagiz:) sonra hep birlikte tur ayarlayip onlari yapacagiz. :)

@aycan turan
ahahah :) hiç bir şeycik olmaz baya kalabalığız zaten

• Beğen
@dogukan demirbek
Doğukan hangi ışıklar da buluşucaz ,varsa pastaheneye yakın bir ışık güzel olur poğaça yeriz :D

• Beğen
@Yağız Gökmen
Bakalım abi, Lugano lastikler gerçekten ıslak zeminde kötü. Ekim sonlarıydı sanırım hava güneşliydi eve dönerken aniden bir sağanağa yakalandım 10-15 km hızla viraja girerken küt diye yerde buldum kendimi o yüzden pek riske girmek istemiyorum hele ki sınav zamanları başlıyor. :)

@Yağız Gökmen

Anadolu yakası günlerdir organize olabilmek için kıvranıyor :D
organizasyonu çok kafanıza takmayın, yolda zaten bir sürü bisikletçi göreceksiniz, takılın birbirinize...

Geri