@Yağız Gökmen
sanmiyorum katilan tum forum uyelerinin besiktas'a gelmesini ya da onlarla iskelede bulusabilecegimizi. ama buyuk bir bolumu ile orada bulusuruz. lutfi kirdar icin de bir yer, bir isaret, bir şey belirleyelim. öyle bulusalim.
mesela lutfi kirdar'a gidildiginde çok net gorulebilecek bir yerde bulusabiliriz. ya da pankart hazirlanacak ise bununla anlasabiliriz.
cumartesi ulasabilirsek, avrupadaki arkadaslarin telefonlarini alir orada da arasir bulusuruz.
bu arada bilgisayarim yok bilgisayardan konu acarim diye soyleniyordum dunden beri. şimdi aklima geldi, ulan benim bilgisayarim cantamda ya. salak kafam.
aksama listeyi hazirliyorum. telefon numaralarini da aliyorum. en azindan avrupada olan arkadaslarimizin.
tam birkac dakika once eminonunden kalkan ve besiktasa da ugrayan motora binerken benimle birlikte binen ve bisikletini tasiyan bir abi gorup ona eylemden haberi olup olmadigini sordum hatirlatmak icin. buradansa, selamlar ona. hatirlatmak icindi, biraz cekindim beni yanlis anlamistir diye ama. herhalde anlamamistir çok tontis bir yuzu ve bisikleti vardi. neyse. siz de hatirlatin arkadaslar. bir bisikletli çok buyuk fark eder sonucta.