Scudo Sports

8 Mart bisikletle köprü geçişi

@Sinan Ş

• Yolcularımız katlanabilir bisikletler ile "kılıf ya da çanta içerisinde taşımak şartıyla" işletme saatleri içerisinde, büyük boy katlanmayan bisikletler ile yoğun saatler (07:00-09:00 / 16:00-20:00) dışında bisikletleri için ekstra ücret ödemeden yolculuk edebilirler.
  • PAZAR gunu sabah ibb beyaz masaya sormakta fayda var guvenlikler almayabilir yalniz.

Scudo
@erkan_harman,

Pazar sabahı kullandım ben 8-9 arası bir sıkıntı yaratmıyor,çünkü metrolar/marmaray bomboş oluyor :)
Tabi yine de o güzergahtaki/duraklardaki güvenliklere sormakta fayda var.

• Beğen
Tepkiler: erkan_harman
@evrenozbilen
benim aklımdan tamamen cıktı pankart:) iş cıkısı gidip yaptırmaya calisyım:)

• Beğen
Tepkiler: evrenozbilen
İNŞALLAH BOL KATILIM OLUR

anadolu yakasindan, metro guzergahindan katilacak arkadaslar isterlerse metroda sanslarini deneyebilir isterlerse bize bostanci isiklardan 8.00de katilabilirler. metro bos olabilir ama guvenlik boyle bir insiyatif kullanir mi? bunu simdiden bilemeyiz.

yagmur nedeniyle anadolu yakasindan katilamayacak olan ve benim hazirladigim listede ismi bulunan arkadaslar da lütfen bize pazar 8.15 e kadar bir bilgi verin ki orada sizi beklemeyelim.

İbb ile gorussek o gun icin metro ve metrobuslerde bi insiyatif kullanmalarini istesek cok seymi istemis oluruz:)

Hiç zannetmiyorum ibb nin kabul edeceğini :)

Sonucta talep arz meselesi bence olabilir

@aycan turan
Denemekte yarar var kabul ederseler süper olur :)

Merhabalar,

Ben de köprü geçişine Beşiktaş'tan katılacağım; umarım sorunsuz ve amacına ulaşan bir etkinlik olur.

Yalnız son İstanbul Maratonunda köprü üzerinde oldukça büyük boşluklar vardı. -Birine takılmıştım da oradan biliyorum- Geçen senelerde köprü geçişine yol bisikletiyle katılan arkadaşlar sorun yaşadı mı acaba? Ona göre belki dağ bisikletiyle gelirim.

153 u arayalim bole bir istegin olup olamaycagini soralim
Ne kadar cok kisi ararsa belki talebi yerine getirebilirler

@eraypehlivan

ben bir oncekine yol bisikletimle katilmistim. ama gorevliler o bosluklarin uzerine sert bir şey koymuslardi ve dikkatli olmamiz icin surekli uyariyorlardi.

bir saat once de gectim, arabayla. o bosluklar çok tehlikeli ama yine gorevlilerin bunu dusunecegini tahmin ediyorum. dusunmeseler bile, katilanlardan biri orada durup gecenleri uyaracaktir.

Boşluklarin hala var sanırım zaten yağmurlu da olacakmis tavsiyem dağ bisikleti ile gelirseniz rahat edersiniz köprü icin demiyorum sadece yağmurda daha rahat edersiniz diye dedim tabi o gün duruma bakarsiniz

Organizasyonu duzenleyenler surekli uyarida bulunuo bu konuda onlem alcaklarini dusunuyorum kopruye girerken biz yine dikkat edelim gizli buZlanmada olabilir

@aycan turan
Izinle olmazsa soke soke olur 20 30 kisi ayni anda ,etroya dalarsa kim napabiilir
tabi ilk basta resmi yolu denemek lazim
olmadi ya herro ya merro

@gmfaruk
Kaba kuvvek isi coZcegini sanmiom ama yasal yollari denemek sart ben 153 u arayarak bu baslangic yapacam :)

@gmfaruk

bu hem organizasyonun hem de bisikletin ruhuna aykiri.

@dogukan demirbek

O boşluklar inanılmaz tehlikeli hem çok geniş hem de çok derin umarım yine önlem alınır. teşekkürler

@sercankaptan

evet en iyisi riske atmadan hem fren hem lastik genişliği açısından dağ bisikletiyle gelmek. teşekkürler

Bisiklete köprü mü açılırmış. Ben intihar edeceğim. Açmasalarmış.

• Beğen
Tepkiler: lealtad
evet en iyisi riske atmadan hem fren hem lastik genişliği açısından dağ bisikletiyle gelmek. teşekkürler
Kac bisiklet var ya sende:) secenegin bol:)

At@sedat_slave
Yardimci oluruz sana:)

• Beğen
Tepkiler: lealtad
Geri