Scudo Sports

8 Mart bisikletle köprü geçişi

@Berke K. o kadar mı kötü tahmin edemedim o zaman kesin çıkma sınav zamanı ise allah korusun o kadar emek boşa gitmesin denk geliriz elbet zaten :)

@M.Gökhan BİROL kafaya takmak değil sadece sanalda bu kadar konuşmuş insanların maximum düzeyde tanışması ve tabi ki asıl amacımız da forumu organizasyonda en iyi şekilde temsil etmesi :)

Scudo
@Yağız Gökmen

şeydeki ışıklar, beşiktaş taksim dolmuşlarının kalktığı ışıklar? caddede geçerken bir yer görür durur alırız poğaçalarımızı olmaz mı? ya da kadıköy'de veyaaa buldum!! beşiktaş'taki şu çinili fırından alabiliriz ama o kadar dayanır mıyız?

@Berke K.

aman berke, sınav zamanı. sebebin olmayalım. Yağız'ın dediği gibi denk geliriz, havalar güzelleşiyor. Uygun bir gün ayarlarız kazasız belasız turlarız.

@Yağız Gökmen
İśte böyle zamanlarda 'keşke forumun bir forması olsa alsak da bizde kendimizi göstersek' diyorum:)
@Anonim

Yok mu M beden satan birisi:D

@Yağız Gökmen yani şekerli şeylerinden yedim, neydi o? kurabiye gibi. o harikaydı da bir açması var. amaaaan!!! :D

@lealtad bak bunu ben de çok isterdim ama daha 9.5 TL'lik dergiyi alamıyoruz, formayı nasıl alabiliriz diye bir de araya sıkıştırdık mııı tamamdır :D

@dogukan demirbek
Ya herhalde 150-200 tl olmaz böyle bir forma:D 50-70 arası bir rakam uygun olur bence olsa ve aşırıda değil ya herhalde:D

@lealtad bence böyle günlere katılmayan formalılar, katılan formasızlara formalarını ödünç vermeli!!!11!!! diyerek sosyal mesajı da verelim...

@dogukan demirbek yok ya gerek yok olacaksa benim olsun:) ama şu da varki 15-20 kişilik gruplar bile senkron olup kendilerini belli edebiliyorken bizlerinde bu tarz bir farkımız olsa forumunda rankı ve değeri artar bence

Ben ilk düşüşümü 1-2 sene önce köprü geçişine giderken, sokağın köşesini dönerken yapmıştım.
Islak zeminde dönüşlerde yana yatmamaya dikkat edin :)

Ben bu bisiklet forum olayına pek takılınmasını anlayamıyorum.Bisiklet forum üyesi olmayan kaç bisikletçi kaldı ki ? Yolda takılın peşlerine , ben denk gelirsem eğer yolda köprü geçişine mi diye sormayı planlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@Berke K.
Konuda alt mesajlarda resimleri var. Etkileyici ve hoş, eğer tekrar edilirse hemen alabilirim. Hele ki yaz başlayıp yeni forma istediğim bu günlerde: D @Anonim

• Beğen
Tepkiler: Gökhan BİROL
@gmfaruk

@Yowamushi

Ben de ali fuat istasyonunun yakınındayım, katılmak isterim ama şimdilik kesin birsey söyleyemem. Çarşamba günü bir kaza yaptım, ağrılarım var, cumartesi günü o yolu gidebileceğime inanırsam size bildiririm. Gerçi bisikletim dağ bisikleti ama tüm sorunlarıma rağmen hızlı olmaya çalışırım

@tselim
Geçmiş olsun. Eğer kaza varsa bence yormayın kendinizi..

@lealtad

Sağ olasın. Katılmayı çok istiyorum, bugün üniversiteye bisikletle gidebildim, pazara kadar biraz daha kendime gelebilirim diye düşünüyorum

@tselim
Bende geçen pazar Yeşilay turundan önce bir kaza yaptım ve o kaza yüzünden birde akşamüstü bir kaza yapmıştım. Sağ diz ve sol el kötüydü ama kısmen düzeldi. Sizde fazla kasmayın köprünün rüzgarı çok zorlar. Boşa riskr girmeyin

@dogukan demirbek

Estağfurullah, bir kişi için düzenin bozulmaması lazım, herkes bir olup elinden geleni ortaya koyarsa güzel bir grup çıkaracağız inşallah

@lealtad ben de ciddi bir kaza yaptım ama allaha şükür ciddi bir problem çıkmadı, o yüzden o gün orada olmayı isterim

@tselim umarım iyi olursunuzda katılırsınız. Lakin yağmurlu ve sert rüzgarlı bir tur olacak ve tamamen iyi olmadan katılmayın bence

Geri