Scudo Sports

8 Mart bisikletle köprü geçişi

@Melih Muratoğlu

aynen öyle. umarim katilirlar. bilgisayara gectigimde, muhtemelen yarin, bu basligi en bastan okuyup bostanci'da bulusacagimiz arkadaslarin listesini cikaracagim. burayi çok kirletmis olabiliriz amacindan cikmis olabilir, o yuzden yeni bir konu acacagim. avrupadaki arkadaslar icin de tabii. sunun gibi, 8 Mart 2kitabircan anadolu yakasi ve avrupa yakasi gibi iki ayri baslik. saglikli bilgi icin iyi olur diye dusunuyorum.

Scudo
@lealtad
Hocam hava yagisli olmazsa bende yenibosna bakirkoy uzerinden gelicem ortak bir yerde bulusabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: lealtad
Facebook sayfasında izinin alındığını açıkladı arkadaşlar. Avrupa yakası konusundada bayrampaşa 500 evlerden cıkacak birkaç kişi var bu bölgelere yakın arkadaşlar varsa uygun bir noktada buluşma ayarlanabilir.

@nejnej
Tamamdır Bakırköy sahilde buluşulabilir

Bostancı ışıklardan sonra Bağdat Caddesi'nden devam edeceksinizdir herhalde. Beni de Göztepe Parkı'ndan alır mısınız :)

@Çağrı Soylu

evet Pazar gunu booombooos olacagi icin Bagdat caddesi en ideal yol.

anlastik! :) pazar sabahi 8.30-40 arasi gorusmek uzere.

@dogukan demirbek
abi yeni konu acip formu kirletmeyelim sohbet burdan gitsin ;) pendik vagon bölge hareket burdan ben ve melih olucak hem tanışmış oluruz hep beraber hareket ederiz abi ismimiz bile hazir gibi anadolu tayfasi ;))

• Beğen
Tepkiler: Melih Muratoğlu
@evrim bilgen

anlastik, gelecekleri takip ediyorum kacirip saygisizlik etmemek icin:)

@erkan_harman

o ismi alan grup var biz ancak onlara katilabiliriz:) ama bir gunluk bu unvani kullanmamiza da izin verirler herhalde diye dusunuyorum:)

dedigin dogru forumu kirletmeyelim. o zaman pazar gunune kadar sik sik tekrar edelim ki bu kadar sayfa arasinda yeni katilacak arkadaslar aramasinlar iki saat. :)

@dogukan demirbek
gunu birlik el koyalim ya izin verirler galiba ozur dileriz simdiden arkadaslardan bilmiyordum ben ;) ooo tamam konu guncel kalir ozelden olmadi telefon paylaşırız haberlesiriz cuma gunu netleşecek bakalim hersey netlesti gibide ozel sektor abi guvenemiyorum ki heran bisey cikarirlar mahcup olurum

İsim önerisi : Anadolu Express gerçi bilindik ama :p

Kışlık kıyafetim yok.
Kot patolon üstüne kaban +kask+gözlük+eldiven gelsek olur mu ? Köprünün inanılmaz soğuk olacağını tahmin ediyorum.

@x-rayted

kiyafet kistasi olamaz biliyosunuz. kendinizi nasil rahat ve sicak hissedecekseniz öyle gelin. ama dediginiz gibi kopru muhtemelen soguk olacaktir. olsun. sadece kopru değil her tepesi yedi kere soguk olsun, degecek. çok ses getirecek.

i@x-rayted

Pedal cevirdikce hararet yaparsin, usumezsin merak etme. Bisiklet uzerindeyken ve yayayken hissedilen sicaklik 15 derece kadar degiskenlik gosterebiliyor.

ben osmanbey metrosunun oradan katılacağım. gelecek olanlara duyrulur.

@x-rayted çok değil ama katlı giyin bence. O gün genel olarak hava soğuk olacak. Ayrıyetten rüzgarda olursa hissedilen sıcaklık iyice düşecek. Kulaklar, boyun,eller ve ayakklar önemli, sıcak tutalım :)

@dogukan demirbek

Peki son bir soru :)
Parkur bana uzun kalacak (yaş, kilo , bütün kışın antrenmansızlığı vs) .
Ben Yıldızda grubu beklesem Sait Çiftçinin orada grubun en arkasına takılsam olur mu ? :)

istanbul universitesi bisiklet kulubunun duzenledigi bir organizasyon değil mi?

herkese her şey icin simdiden tesekkur ederim AMA, su an beyazit kampusundeyim. hatta yemekhaneye gidiyorum. dersten ciktim hukuk fakultesi amfi 6dan. bile isteye okulun icinde dolastim en azindan bizim fakultede. hicbir yerde bu organizasyon ile ilgili bir afis bir bilgi goremedim. uzuldum biraz acikcasi. ama iktisati gezmedim de henuz. eger orada varsa veya fakultede varsa ben goremediysem simdiden özür dilerim.

@x-rayted

olmaz diyorum efendim. bisiklet forum olarak bastan sona orada olalim. hizimizi ortalamamizi birbirimize gore ayarlayacagiz. biri arkada kaliyorsa biri hizlanmayacak sekilde surecegiz. sanirim bana katiliyor bu tura katilacak olan diger forum uyeleri?

besiktas ta bulusalim efendim, cogumuz, ben de sizdenim, kisin binmedik kilolari toparladik zaten, eger yorulursaniz yokusta yuruyecekseniz ben sizinle iner yururum, ki sadece lutfi kirdar a giderken macka ya da akaretler yokusu var adam akilli. birlikteyiz merak etmeyin. siz 9.35 gibi besiktas iskelesinde olun beraber yavastan birbirimize uyarak gidelim.

@M.Gökhan BİROL
Bu duruma fazla guvenmeyelim bencil. Kalabalıdan dolayı hızımız ortalama 15 km falan olacak ve bu hız üşümemek için yeterli değil maalesef

bisiklet forum olarak lütfü kırdarda nasıl bulusup tanıscaz :)

Geri