Scudo Sports

8 Mart bisikletle köprü geçişi

Scudo
@Yağız Gökmen
İnşaallah hocam.Pendik'ten 7.45'te çıkarım.Yol ustunden katilacaklara duyrulur..

@Yağız Gökmen
Anlama kapasitem baya düştü sanırım 9:15 Beşiktaş vapuruna nereden binicez kadıköyden mi yoksa bostancıdan mı? Bu arada Ümraniyede oturuyorum.

@sinan sertkaya
8.15 bostanci isiklar bulusma kadikoye rota sonra 9.15 vapuruna binilecek besiktasa gecilecek

@sinan sertkaya

son güncel şöyle

7:45 te ilk pedalı @Melih Muratoğlu pendikten basıcak
8:15 bostancı buluşma
geç kalanları bekleriz 5-10 dk
9:15 kadıköy vapur iskelesinden beşiktaşa

• Beğen
Tepkiler: Melih Muratoğlu
@sinan sertkaya
süper iskelede görüşürüz o zaman :)

Arkadaşlar, İstanbula iş için geldim 1 aylığına ama bisikletim yanımda. Bende katılmak istiyorum.
Şişli deki Cevahir AVM yakınlarında konaklıyorum, kafileye nereden kaçta dahil olabilirim?
Teşekkürler.

@Yağız Gökmen

harika organize etmissin helal olsun! :)

babasiyla gelecek arkadasa da imrendim tur boyunca onlari izleyip duracagim!!!1!1!!! :D babamla sadece kucukken surmustum, sonra hayvanlasinca onun bisikletini elinden aldim ve adamin icindeki o bisiklet askini yok ettim :D
tebrikler gerçekten harika bir durum:)

evvet arkadaslar az kaldi. ben bir tek şunu anlamadim. iskeleden indikten sonra akaretler tarafindan değil de macka tarafindan mi gidecegiz? benim icin fark etmez de ogrenmek icin soruyorum.

@dogukan demirbek

yokken bayrağı devraldım :)

now captain here :D doğukan bizim peder akşam dahon katoloğu ile gelmiş napıcam bilmiyorum :D

@Utku Karaarslan
Cevahir AVM'nin önündeki Halaskargazi Caddesinden Osmanbey'e doğru pedallarsınız. Osmanbey Metro istasyonunu geçtikten sonra Lütfi Kırdar Kongre merkezinin yerini kime sorsanız gösterirler. Başlangıç noktası orası.

Edit (link)

• Beğen
Tepkiler: UtkuK
@Fatih Çetin

Teşekkürler. Çok faydalı oldu

@Yağız Gökmen

bence hic dusunme sec bir tane ve alsin :D pazar gunu de gelir :D

sahi ya, kopru izni aciklanmadan hemen once inancimiz yerli yerinde degildi kalabalik olmasi icin ama. kalabalik olacak gibi sanki.

@sinan sertkaya

yok ya sanmiyorum pazar gunu gorecegiz bizden kalabalik olacaklardir hem tanisacagiz forum sakinleri olarak:)

Facebook etkinliğinde 1000 kişiye ulaşıldı sanırım. 500u gelse bile yeter.

Geri