Scudo Sports

8 Haziran Pazar Boğaz Köprüsünden Bisikletle Geçiyoruz.

@McMILLERR

Selam...

Su an bizde Arda, Sinarit,Komboz ve ben olarak 4 kisiyiz..Sizlerde olursanız 6 kisi oluruz...

Elif oglunun OKS sınavı sebebiyle gelemiyor..:( Sanırım Camur'da aynı sebeple gelemeyecek...

Yarın sabah kacta ve nerde bulusalım...

Bisiklet sevenler Dernek Baskanı Murat Bey 07 Haziran Cumartesi aksamından B.duzu tarafından kac kisi olarak gidecegimiz belli olursa Kucukcekmece Belediyesi'nden ayarladıgı bir arac ile Menekse sahilinden bizi ve bisikletlerimizi Taksim'e ulastırabilecegini soylemisti...Bu durumda biz Menekse sahiline kadar pedal basarız burdan...Taksim'e daha dingin ulasırız diye dusunuyorum...

Aynı aracta yer kalırsa sahilden Bakırkoy ekibini de alacaklar...Iste bu yuzden B.duzunden kac kisi olarak katılacagımızı aksamdan Murat Bey'e bildireyim istiyorum...

Acil cevabınızı bekliyorum...Selamlar...:) :)

Scudo
@sinto

:eek: :eek: ne demek gelemiyoruz sinan,sen modsun geleceksin siz olmadan olmazz :boese157:
walla sinan imkanları zorlamanızı isterim,bakırköyde belediye tarafından tahsis edilen kamyonet olacak,olmazsa ona atarız sizleri pedal çevirmek istemezseniz,ama gelirseniz bütün bakırköy orada olacak biliyorsun zaten

Çevre bakanı VEYSEL EROĞLU' da katılıyor.

Bizlerle pedal çevirecek.

Orada olacağım . :)
Bisikleti sevenler , bisikleti herkese sevdirmek için kendisini katılmak için mecbur hissetmeli .
Haydi arkadaşlar . . .

Selamlar,
Ben sabah 0500'da uyanacağım.(Kısmetse inşallah) Kocaeli-Yeniköy'den pedallayarak(15 km) İzmit tren garına varacağım. 0624 treni 0822'de Haydarpaşa'da olacak. Buradan vapur varsa Karaköy veye Eminönü geçişi yapıp oradan taksim'e pedallarım.
Sorum şu: 0830 gibi H.paşa'dan vapur bulabilirmiyim ? Kadıköy'e mi gitmem gerekir ve sonrasında 0930'da taksim'de olabilirmiyim ?
Görüşmek dileğiyle...

@coşkun ayaz

Selamlar; tabi ki bulabilirsiniz. Ancak Kadıköy'e gitmekte olan vapurlar uğruyor Haydarpaşa'ya. Haftasonları yalnızca; yarım saat arayla Karaköy'den Kadıköy'e geçen vapurlar önce Haydarpaşa'ya uğrar, sonra Kadıköy'e varır. Aynı vapurla hiç inmeden, Kadıköy'den tekrar Karaköy'e geçebilirsiniz. Karaköy'den de Tünel ile İstiklal Caddesine çıkabilirsiniz. 8.30da vapur bulabilirsiniz ancak, 09:30'u biraz geçebilir, zaten hareket saati 10:00. Saygılar...

• Beğen
Tepkiler: coşkun ayaz
@coşkun ayaz

Sanırım Haydarpaşa'dan motorlar da kalkıyor. Onlarla da gelebilirsiniz.

• Beğen
@coşkun ayaz

Kadıköy'den Karaköy'e vapur hareket saatleri :

Kalkış Varış

06:30 06:50

07:00 07:20

07:30 07:50

08:00 08:20

08:30 08:50

09:00 09:20

.
.
.
diye devam ediyor . Haydarpaşa'ya uğruyorlar mı bilemiyorum ama , etkinliğe ulaşmanız için uygun saatler bunlar , biliyorsunuz Taksim'den pedal basma saati 10:00 . Vapur'dan indikten sonra Karaköy'den de Taksim'e kolayca çıkarsınız .
Görüşmek üzere

• Beğen
İstanbul 3 Günlük Hava Durumu Tahmini

Tarih Gündüz Gece

08/06/2008, Pazar Genelde Bulutlu 25°C 18°C

Az Bulutlu. Yüksek: 77° F. / 25° C. Rüzgar light.

Pazar Gecesi
Yağmur Olasılığı 30% Az Bulutlu. Düşük: 60° F. / 16° C. Rüzgar light.

09/06/2008, Pazartesi Parçalı Bulutlu 23°C 18°C

10/06/2008, Salı Ara Ara Güneşli 26°C 19°C

• Beğen
Tepkiler: yavuz
pazar gününü sabırsızlıkla bekliyorum orada olacağım

Sadece dört teker değil,iki teker üzerinde de bir yerden bir yere gidenlerin olduğunu göstermek için orada olmalıyız.

yeni farrkettim olayı gelmeye çalışacağım, buradan anca bakırköy tarafından çıkarım tanıdığım kimse yok oradan kimler saat kaçta gidecek?

Geri