Scudo Sports

8 Haziran Pazar Boğaz Köprüsünden Bisikletle Geçiyoruz.

taksim gezi parkı hazır, trafik ekipleri hazır , köprünün tek şeridi hazır, ambulanslar hazır, çekiliş bisikletleri hazır, haremde otopark hazır, bizler hazırız, ya sizler ve dostlarınız ????

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
Scudo
Ben belki Üsküdardan gelirim. Beşiktaş'ta buluşma saati 8.30 mu olur ? Ona göre gelelim.

niko cum teşekürler yogun çalışma dolayısıyla ben yetişemiyorum bugün telde görüştügümüz iyi oldu yardımın için çok ama çok sagol niko metin abiylede konuş ordan bir gurup daha katılacak size arkadaşlar taksime ne kadar erken gelirseniz okadar güzel sohpetler ede biliriz ben 08:30 da taksim meydanındayım.

Bogaz köprüsünden geçmeye varmısınız yokmuusunuz :D

Not: cumartesi toplantıya gelecek arkadaşlar varmı.
tel : 0537 984 53 36

Ben trenle sirkeciye geçip ordan gruba katılıcam :) Metin abinin ordan kalkacak grup kaç gibi sirkecide olursunuz ??

@hızlı

önemli olan köprüden atletlerin arkasında geçmek değil SADECE BİSİKLET İÇİN GEÇMEK Avrasyada sadece geçmiş olduk ama bu kez BİSİKLETLİLER GEÇECEK çevre, sağlık, ulaşım, tasarruf, spor,trafikte saygı, bisiklet yolu mesajları ile yüklü olarak sadece BİSİKLETLİLER geçecek arkamızdan koşarak geçen olursa kimseninde umrunda olmaz emin olun.

Arkadaşlar pazar günü için mesajlarınızı A5 kartonlara yazıp plaka gibi bisikletin önüne takıp taşımanızı öneririz.

Ayrıca BİSİKLET çekiliş organizasyonu için Bisikletliler derneği olarak numaralı sticer yartırdık onları bisikletlerimize yapıştıracağız gezi sonunda BiSED ( Bisiklet endüstrisi derneği ) üyesi firmaların verdiği bisikletler sahiplerini bulacak.

Aramızda AKUT üyeleri ve başkanı NASUH MAHRUKİ' de olacak,
Melih Ekener, Atilla Atasoy, Okay temiz gibi dostlarımızda olacak,
ne kadar kalabalık olursak bisikletimizin sesi o kadar yüksek çıkacaktır.

Tüm bisikletli dostları, bisikletli dostları ile bekliyoruz.

Bisikletliler Derneği

@masculine

geçen çarşamba beşiktaşta kime erkortluk yaptığını bilmediğim bir polis diyafondan ''burası karayolu'' gibi bir anons geçtiki yolun sağında tek sıraydık...

Polisler bile trafik kurallarını bilmiyor demek ki. Aslında şaşırdığımı söyleyemem.
Neyse böyle etkinliklerle halkı bilinçlendirip gelecek için yatırım yapabiliriz. Belki günün birinde bizim ülkemizde de bisiklet yolu uzunluğu karayollarınınkine yetişir.

@porter3434

Saat 8 kesin ve son değil mi Arkadaşlar o saatte bende aranızdayım.Vapurdaki yetkililer sorun çıkarmasın kalabalık bir gruba başınıza böyle bir olay geldimi hiç ?

@bianchimania

vapuru azına kadar bisikletlerle doldurdugunuz taktirde dai kimsenin bişi söylemeye yetkisi yok.. :) gönül rahatlıgı ile bisikletlerinizle yola cıkabilirsiniz..

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Boran
isterseniz sizlere TURYOL dan özel sefer talep edelim.
Haremden - kabataş'a ne dersiniz. ?

@KOMBOZ

Merhaba Komboz...

B.duzu tarafından gidecek ekipte bende yer almak istiyorum ....Eger ayarlayabilirsek B.duzu Belediyesinden arac ayarlamaya calısacagım Taksim'e bizi ve bisikletlerimizi ulastırması icin....B.duzu tarafından kac kisi oluruz ??? Ona gore belediye ile konusmak istiyorumda..

Selamlar...

Bensiz olacağını sanıyosanız halt etmişsiniz...
Bekleyin bende geliyorum :))

@trinity72

Pazar sabahı bende Mahmut arkadaşımla beraber Beylikdüzü tarafından gelicez..Erkenden yola çıkmayı düşünüyoruz...Bir plan olursa grup olarakta gelebiliriz Taksim'e.

@ers

Ne olursa gelsin, ne diyorsa gelsin, ne düşünüyorsa gelsin. Ünvanda arkasından gelsin, yapabileceği, vadettiği ne varsa gelsin. İnsan işe yaa senin benim gibi... Birşeyler yaparsa, gücü yeterse, isterse yapsın...

Geri