Scudo Sports

8 Haziran Pazar Boğaz Köprüsünden Bisikletle Geçiyoruz.

Scudo
haberlerde ne diyolar bakan bize taş çıkarmış walla frene basa basa pabuçların yarısı bitti bi ara ısınan janttan lstiğin patlamasından korktum ya basın her şeyi abartıyo ama en güzeli taksimdeki ortamsı

@fırat ayanyan

ben sadece trt 1 izledim ve yeterince güzel haber yapmışlar.....

yurdum kanalı nede olsa :D

İlk başlardayaşanan ufak tatsızlık ve 1-2 kaza dışında gerçekten kusursuz bir gündü. Gelen ve katılım gösteren herkese teşekkürler.

Değerli bisikletli arkadaşlar

Bisikletli yaşam ve yolu mücadelemizde tarihi bir gün yaşadık.

Etkinliğimize katılan Sayın Çeve Bakanımız Veysel eroğlu, Milletvekilimiz Alaattin Büyükkaya, Küçükçekmece Belediye başkanı Aziz Yeniay, AKUT başkanı Nasuh Mahruki, ile bisikleti ile katılan, destek veren İstanbul Valilii, Emniyet Müdürlüğü, Karayolları 17. Bölge müd., İBB, BİSED ( Bisiklet endüstri derneği ), ARMADA HOTEL, TEMA, GEA, TURÇEK, TKV, TDV, Küçükçekmece, Üsküdar, Beyoğlu belediyelerine, destek veren internet sitelerine, diğer kişi ve kuruluşlara , organizasyonda görev alan arkadaşlarımıza ve bu etkinliğimizi halka aktaran Basın çalışanlarına teşekkür ederiz.

6 yıl aradan sonra 3000 kadar bisikletli ile keyifle geze geze köprüden geçtik ve Bisiklet ve çevre için vermek vermek istediğimiz tüm mesajları aktarmayı başardığımız hatta bisiklet için bakanımızdan duymak istediğimiz müjdeleri aldığmız muhteşem bir etkinlik oldu.

Bakanımızın "Artık Bisikletyolu yapan belediyelere para yardımı yapacağız v ödüllendireceğiz " sözü yıllardır beklediğimiz söz idi.

Artık Bisikletinde vekili var, Milletvekilimiz bisikleti mecliste gündeme taşıyarak konunun en yakın takipcisi olacağını açıkladı.

Birlikten doğan gücü dün hepbirlikte yaşadık bundan sonrada sık sık yaşayacağız. Karşılığındada isteklerimizin gerçekleştiğini göreceğiz.

Bu önemli günü bizlerle paylaşam herkese teşekkür ederiz.

Saygılarımla,
Murat Suyabatmaz
Bisikletliler Derneği
Yönetim Kurulu Başkanı
(link)

Merhaba arkadaşlar, aranızda yeniyim ve daha 1 hafta önce pedal çevirmeye başladım. Ama bu boğazı bisikletle geçme şansı bir daha elime geçmeyebilri diye ben de pazar günü aranıza katıldım. Benim iki tane sorum olacak, birincisi Taksimden Hareme kadar ne kadar yol gittiğimizi bilen var mı acaba? Km saatim olmadığı için benim bir fikrim yok ancak şimdiye kadar yaptığım ilk ve en uzun yolculuk buydu:) ikinci sorum ise bana ekonomik bir sele tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Şu anda Bisan'ın eski modellerinden biri olan Montana'ya biniyorum ancak selesi o kadar rahatsız ki bir süre pedal çevirince en ufak tümseklerde bile acı duyuyorum, hatta şu anda bile oturup kalkmak pek rahat değil. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

@snejniybar

Ucuz ama kaliteli bir sele diyorsan selle royal'ın mach'ını önerebilirim... Ama yine de forumda araştırmanı tavsiye ederim...

Toplam 18 km kısa bir gezi idi.
bisiklete uzun süredir binmediğiniz için sizi rahatsız etmesi çok normal,
bunu kaliteli bir seledede yaşayabilirsiniz.
bu yeni ayakkabının ayağınızı vurarak acıtması gibi ayak alıştıktan sonra rahatsızlığın geçmesi gibi bir süre bindikten sonra hiç bir rahatsızlığınız kalmaz.

• Beğen
Tepkiler: tuncdemir
Forumda yeni olmamıza rağmen tüm sıcaklığıyla yakından ilgi gösteren Mert Abi ye ve diğer arkadaşlara çok Teşekkürler çok güzel bir gündü.

Geri