Scudo Sports

8 Haziran Pazar Boğaz Köprüsünden Bisikletle Geçiyoruz.

@Blick

Bakırköy sahil yolundaki BP'de (Metin Bisikletin arkası) saat 08.00'da hareket edilecektir.Bekleriz ;)

Scudo
evet arkadaşlar organizasyona saatler kala çok ama çok heycanlıyız biz saat :08:30 da taksimde erken gelenleri bekleriz taksime.

Yarın bakırköy civarından gelipte bisiklete sahip olamayan ama olaya canlı tanık olup fotoğraflamak isteyen arkadaşlar için sağlanan bi imkan var mı ? sadece bi soru :)

Harem'den avrupa yakasına geçiş nasıl oluyor. Arabayı taksimde otoparka koyup oradan katılacağım, sonra Taksim e dönüp arabayla eve.

Harem'den yarım ve saat başlarında Sirkeci'ye vapur kalkıyor.
13.00-13.30-14.00-14.30 vs..
Arabanızı hemen iskelenin karşısında ispark katlı otopark var.
Orada bırakabilir, yolun kalan 15-20 dakikalık kısmını bisikletle katedebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: euzun72
sorumu tekrar ediyorum görünebilirlik açısından birazda..Yarın bakırköy civarından gelipte bisiklete sahip olamayan ama olaya canlı tanık olup fotoğraflamak isteyen arkadaşlar için sağlanan bi imkan var mı ? sadece bi soru

kiralama bisiklet olmuyormu? bu saatde saçma bir soru olmuş olabilir zaten yenildik 2-0

sonunda kablosuz bi internet bulabildim
tekrar yazıyorum sanırım pazar günü kadıköyden beşiktaşa vapur yok umarım mağdur olmayız

bütün planlarım gelmek üzerineydi ama bisikletim hala yazlıkta yigenim dogucagı için getiremedim

köprü bu gün başka güzeldi :D çünkü doganın dostları biz vardık :D

gerçekten çok güzel oldu
sayı fazla olmasını çok isterdim ama bunada şükür
köprüden geçmek apayrı bişey her hafta geçelim yavvv

süper bie geziydi bakan ve belediye başkanları da renk kattılar çekilişi katılamadım inşallah bana çıkmamıştır bisiklet :) yine olsun yine gidelim:)

süper bie geziydi bakan ve belediye başkanları da renk kattılar çekilişi katılamadım inşallah bana çıkmamıştır bisiklet yine olsun yine gidelim]

orda olmayan birkaç kişiye çıktı bisklet ama sahibi bulunamayınca iptal oldu..

esas renk katan ufaklıklardı:)

Artık bir Salcano NOVA sahibiyim :)
Hemen Giant XTC 2'mi satıyorum :D
Ne mutlu di mi bana ?
Şaka bir yana , çok keyifli bir tur oldu .
Emeği geçen ve katılan herkesin ellerine , ayaklarına sağlık . . .
Daha birçok etkinlik ile bisiklet sevgisini aşılamaya devam inşallah :)
Ayrıca tur sonunda günü şanslı katılımcılarından biri olarak bir bisiklet kazandım . :eek:
Şanslı mıyım ne :D
Görüşmek üzere .

Geri