Scudo Sports

''8 ağustos isteğe göre turlar serisi -3 ''

@Kudret Kurtcebe

bize katılmana çok sevindim kudret abi.bostancıda görüşürüz..

Scudo
enver dostum ben idonun orda olay çıkartırım çünki ben bu konuda kendime güvenmemekteyim geçen pazar ido yetkilisinin gırtlağını arkadan sıktım adam sadece bana bırak ensemi dedi tek bir hareket yapamadı nedeni konulmaz yere arabaların yanına bisikletlerimizi koydurdular bu uygulama yazın olmakta okullar açılınca durum sakinleşiyor o vakit istediğin yere koyuyorsun böyle abuk sabuk uygulamara dayanamıyorum ben bostancı adalar iskelesinden bineceğim motora yaşasın motorlar 3 ytl ada
ve bisiklete para alınmamakta üstelik adamlar hiç olmazsa bisiklet kilitlemek için yer yapmışlar gerçi oraya 3 bisiklet anca alırda ama olsun arkadaş adamlar düşünmüş ya ona bakmalı feribotlarda öyle bir şey yok nede deniz otobüslerinde bu nedenle deniz otobüsü ile lüks feribotlarla ve trenlerle artık işim olmaz bu forumda herkesi mücadeleye çağırırım

@Kudret Kurtcebe

abi merak etme olay çıkarsa muhtemelen ilk yumruğu ben çakarım adamların gözüne.yolda çok adam dövdüm.bisiklet üstünde gören kendini delikanlı sayan hırtlar tahrik edici sözler söyledimi bisikleti yavaşça bi yere yaslayıp allah ne verdiyse dalıyorum.ido'ya bende uyuzum.iki kişide ordan döveriz.kalabalık gelirlerse farketmez.bizim carbonlar herkesinkinden hızlı kalkar :D :D :D

Geri