Scudo Sports

7-8 Ağustos 2010 Uludağın zirvesine gidiyoruz dedik ve gittik

@çağlar kalaycıoğlu

Çağlarım merak etme çok keyif alacağımdan emin olabilirsin.
Üstelik benim keyfimi ne bozabilir ki.
Hiçbir sorun beni demoralize edemez.
Sıcaklar mı havalar çok güzel ben böyle havayı daha çok seviyorum.

Scudo
@Fatih Sevindik

Etkinliklerimiz herkese açıktır. Formu takip edip ilginizi çeken etkinlik için temasa geçip katılabilirsiniz.

@birolcakir

Uzun zamandır sesin soluğun çıkmıyordu. Herhalde Denizli yollarında diye düşünüyordum ki ortaya çıktın. Bu kadar uzun süre sessiz kalma endişeleniyorum. :D

@Dinçer ÜNSAL

Bende. Hiç olmazsa şöyle ortada bir yerde buluşalımda hasret giderelim. :)

Ne yazacağımı bilemedim. Anlatım süper, fotoğraflar süper, gittiğiniz yerler süper.. Emeği geçenlerin ellerine ayaklarına sağlık. Gün içinde 3-4 kez daha bakarım ben bu fotolara :)

• Beğen
Tepkiler: Orhan Kılıç
@Orhan Kılıç

Orhan abi buralardayım ve seni sessizce izliyorum :D
Ayrıca tatil için enerjimi biriktiriyorum.
Tabi birde Ramazanı doyasıya yaşamak istedim. :)
Zaman zaman iş ev yolunda oruçlu halde hız yaparak kendimi kandırıyorum.
İlk defa 2 gün önce kamyon arkası deneyimi yaşadım. Yav ne zevkli oluyormuş.
Hafif rampada 64 km/s hıza çıktım ki benim düz yolda maksimum hızım 54 km/s.
Tek sorun mesafe kısa 10 km lik yolun ancak 6 km sinde ana yolda oluyorum.
O da Kamyona filan denk gelmem lazım düz yol olduğu içinde çoğu 100 - 130 gibi gidiyorlar. Altınovada trafik ışıklarında yakalarsam 3 km lik yol eğlenceye dönüşebilir.

@Orhan Kılıç

Bak burası sizin tam ortanız

burada buluşalım :)

İstanbul Eminönüne 75 Bursaya 92 km

@Abdullah Uğraşkan

Teşekkür ederiz Abdullah Bey, İnşallah gelecek yıl Karadenizdede pedal basarız.

• Beğen
Tepkiler: Hasan 16
@birolcakir

Bence olur. Eskihisardan Topçulara geçebilirim. Oradanda köy yollarından İznik yapabiliriz. 1 gün İznikte konaklayıp ertesi gün döneriz. Bu arada bayramda Gökçeadaya gitmeyi düşünüyoruz. Yani şimdilik 2 kişi. İstiyorsan gelebilirsin. Konaklama çadırla olacak. Bol km az para. :D
Az öncede acaba gelecek yıl Karadenizi çepe çevre dolaşsam nasıl olur diye bir fikir takıldı aklıma. Harita üzerinde çalışmaya başladım ama henüz evden Şileye hangi yoldan gideceğimi bile netleştiremedim. Kış boyunca vaktim var. Acaba Gürcistan, Ukrayna, Rusya, Romanya ve Bulgaristan bizden vize istiyor mu? Bulgaristan ve Romanya AB ülkesi olduklarına ve olacaklarına göre kesin istiyorlardır.

Ramazan da yokum abi. :(
Bayramda da akraba ziyaretlerine gideceğim
Büyüklerimin ellerini öpüp harçlık toplayacağım :D:D:D

Nerde o eski Ramazanlar derler ya
Sen ben yaşamazsak kim yaşayacak Ramazanı :)

@Orhan Kılıç

Hafta sonu turnuva için gökçeadadaydım Orhan abi. Tabi bisikletimle gidemediğim için pek çok yerini özellikle de eski taş evlerden yapılma görselliği çok konuşulan rum köylerini göremedim. Zeytinli'deki sakızlı türk kahvesinin yanında sakızlı muhallebisini yiyemedim. Ama bi köy kahvaltısına davet edilip yarım saat önce gözümün önünde sağılmış keçilerin o bol yağlı sütünden içip kendi yaptıkları keçi loru ve keçi peynirini yedim. Bi gün liman tarafında tanıştığım çay bahçesinin genç işletmecilerinin yanında çadırmla konuk olup, bi gün de sörfçülerin uğrak mekanı, 24 saat delicesine esip öğle ortasında bile bunaltmayan kefalos plajında konakladım. Yaptıklarım tekrarlayıp yapamadıklarımı beraber yapmak için ve senin o güzel şarköy güzergahını görebilmek için gökçeada diyorum. Fakat arefe çıkışlı olacağı ağırlık kazandı malesef, iş durumlarımdan dolayı.

@çağlar kalaycıoğlu

O zaman Bayram sabahı millet namaza giderken bizde Kumbağdan yola çıkarız. Akşam üstü Gökçeadaya ulaşıp konaklarız. Bayramın 2. Günü adayı gezeriz. 3. Günü yola çıkıp Kumbağa döneriz. Frenle indiğimiz gevşek zeminli yokuşları tırmanmak çok güzel olacak.

@Orhan Kılıç

Abi bu konuda hiç kararsız kalmadım ki :D

Dedem Rize de bense Denizli de doğdum.

Geri