Scudo Sports

7-8 Ağustos 2010 Uludağın zirvesine gidiyoruz dedik ve gittik

@birolcakir

Çağlarda mı takmıştı aman Allahım. Ben Elmasın söylediğini kastetmiştim.:) Birde herkes derken ben normal insanları kastetmiştim.:D

• Beğen
Tepkiler: Ercan Saygılı
Scudo
@Orhan Kılıç

Aşk olsun abi ben anormal miyim :)
Sadece fazla enerjim var ve bende onu kullanıyorum.
Sevdiğim bir iş olduğunda tüm enerjimi ona veriyorum.
(gerçekten sevmem gerekiyor)
İş yerinde sizlere göre normal konuşmam durumunda " ne oldu Birol hastamısın bir sorun mu var" diyorlar
Sanırım herkesi alıştırdım bu durumuma bırak somurtmayı yüzümden tebessümü eksilttiğimde bir sorun olduğunu düşünüyorlar. :D

Hem söyleyene bak gelmiş 55 yaşına gençlerle aşşık atıyorsun :D:D

Kutlarım sizleri Arkadaşlar... Gerçekten çıkacağız dediniz çıktınız... Tabii Dinçer beyi zirveye bisikletiyle tırmanıdğı için ayrıca tebrik ederim... Birkaç makinenin çekimleri birarada olunca gezi daha bir başka sunuma kavuşmuş metre metre birlikte tırmandım sizlerle... Geçirdiğiniz kazadan ötürü geçmiş olsun Orhan bey, umarım iyileşmiştir. Dinçer beyin bisikletinin gezi sonundaki hali çok güzel bütün bisikletletlere (balkonda derin uykuda olanlar dahil...) kısmet olur inşallah. Şimdi hangi zirve var sırada?.. :in:

@Ahmet Salih Özenir

Benim zirvemde Honaz dağı var
Ama biraz uzak kim gelir bilemiyorum.
Bu arada Zirveden önce Yaylalar var orada pınar var Pınarda kuzu çevirme yapacağım ve buz gibi (karpuz çatlatan) sudan kana kana su içeceğim. Haberiniz olsun
Hem zirvesi (40 -50 mt daha yüksek) hemde çamları (çapı 2-3 mt ) Uludağa fark atar :)
Artık bu haberden sonra birilerininde gelmesini bekliyorum :D

Sahi unuttum Honaz dağı Denizliyi sayan dağlardan biri ve en yükseği
Ankara tarafından Denizliye girişte solunuzda kalan dağdır.
Milli parklarımızdan.

@birolcakir

Kısmet, bakarsınız bir gün ben de katılırım size... Aman oralarda fazla soğuk su içmeyin terli terli, faranjit olursunuz... :) Türkiye turumu sonlandırmak zorunda kalmıştım o yüzden... Sağlık sorunuyla uğraşmayın siz de...

Honaz dağı tırmanışınızı ilgiyle bekliyorum Birol bey, şimdiden başarılar... :in:

@Ahmet Salih Özenir

Uyarılarınız için teşekkürler.
Merak etmeyin bu güne kadar kayda değer bir hastalık geçirmedim.
Çok şükür doktorları kaza yaparsam görüyorum :D
Bunu ağrı kesici ve ilaç kullanmamaya bağlıyorum.
Ayrıca doğal beslenmek gerek. Yazın kendi sebzemi kendim yetiştiririm veya emin olduğum yerden bahçe ürünleri alırım. Kışın domates biber salatalık yemem. Yada konserve yaptıysak onu yerim
Sporu da unutmamak lazım :)

@Ahmet Salih Özenir

Ahmet Bey teşekkür ederiz. Benim dizimde küçük bir sıyrıktan başka sakatlığım yok ve o da yaşamımı sürdürmeye engel değil. Ben tur dönüşü bisikletimi gece karanlığında depoya koydum ve bir daha bakmadım. Ta ki Dinçerin bisikletinin fotoğraflarını görene kadar. Dün bisikleti yıkayıp portbagajı diğer bisikletime monte edeyim diye bisikletin yanına gittiğimde özellikle ayna, jant göbekleri ve rublenin arka tarafını görünce bisikleti oto yıkamacıya götürmeye karar verdim. Üstelik sevgili Dinçer araba kirlenmesin diye bisikletin maşası, pedalları kadronun yan tarafını kağıt mendille silmişti. Sahi Dinçer sen bisikletini nasıl temizledin?

@birolcakir

Kuzu çevirmeyi duyunca birden içim kıpırdadı. Ben varım. Ne zaman gidiyoruz? :) Yalnız elini çabuk tut daha ne kadar bu performansı gösterebilirim bilmiyorum. :D

@Soner Sarihan

Soner Bey teşekkür ederiz. Siz site yöneticileri tarafından da izlendiğimizi bilmek bizlerin gezme, görme ve özellikle gördüklerimizi, yaşadıklarımızı paylaşma konusunda bizleri motive ediyor. Umarım bir gün bizlerde sizlerin gidip gördüğünüz yerlere gidebiliriz.

Bu tur da benden olsun :D
Ramazan sonrası ne dersiniz
Havalar fazla soğumadan yapalım şu işi

@birolcakir

Denizliye ben gelebilrim.Eniştem Acıpayamlı.Gerçi biraz uzak galiba ama olsun. ;)

Ne zaman gidiyoruz? :D

@Orhan Kılıç

Temizlemedim.Hala öyle duruyor. :D

Ama akşama kadar temizleyeceğim.Çünkü akşama iftardan önce gezeyim biraz.Öyle pis pis gezmek olmaz.Hem fotoğraf makinası hala bendeyken bir kaç güzel fotoğraf çekerim tophaneden.

Nasıl temizleyeceğim konusuna gelirsek, "her zamanki gibi". Alıcam elime bir tuvalet kağıdı rulosu, biraz kolonya, tamam.Ama bu sefer önceden tozu toprağı dışarıda döktürmek gerekebilir evi çok batırmasın diye...

@Dinçer ÜNSAL

Zaten ben burdan yanlız gitmeyi planlıyordum :D
Basıp gitcem bana yetişebilecekmisin Dinçer :D
Kimse bana ayak bağı olmasın :D:D:D:D

İzin günüm kesinleşince konu açacağım.

Belki bayramdan hemen sonra belkide bayramla birlikte olur

@birolcakir

Bak bak! Reklam kokan hareketler bunlar iron...Alırım bianchini... :D
1.40 lastikleri takıp maşayı aşağıda kilitledim mi bakalım bana yetişebilecen mi?

Bizde dişli lastikler varken ince silik lastikle bayır yukarı basmaya benzemez ;) :D

@Dinçer ÜNSAL

Puaaahhhh
Tamam Dinçer ne istersen onu al Şunuda unutma Senden daha çok pratik yapıyorum :D

Bu işler çalışmayla olur lafla olmuyor :D:D:D

Antreman yapmadan bile aynı seviyeyi tutturma ayrı bir başarı + yetenektir. ;) :D

Geri