Scudo Sports

57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2022) Presidential Cycling Tour Of Turkey

Arkadaşlar geneli spezialized gördüm yarışcıların rica etsem onlardan birinin kullandığı model ve markayı paylaşabilirmi biri nekadar büyük bir maliyetli bisikletlerle yarışıyolar merak ediyorum.

s-works diye aratırsanız o makinaları görebilirsiniz. Fiyatlar karşısında küçük dilinizi yutuyorsunuz ama ağzınızda yiyecek içecek varken bakmanızı tavsiye etmem :)

Scudo
@seko35.50 ve @Theo3232 fotoğraflar için teşekkürler. Bir kaç zamandır bisikletlerdeki tasarımlar dikkatimi çekiyor, bir kaç yıl önce yol bisikletinde disk frenin gerekliliği tartışılırken şu anda izlediğim yarışlarda çoğunluk disk fren kullanıyor. Cumhurbaşkanlığı Turu 'nda da S-Works bisiklet dışında v-fren kullanan bisiklet görmedim. Maliyetler düştü demeyi istesem de, avantajları daha baskın geliyor galiba.

Arkadaşlar geneli spezialized gördüm yarışcıların rica etsem onlardan birinin kullandığı model ve markayı paylaşabilirmi biri nekadar büyük bir maliyetli bisikletlerle yarışıyolar merak ediyorum.

aktifpedal.com dan sworks sekmesinden bakabilirsin. Yarış için özel olarak yapılmış ve kadro boyu değişmelerine rağmen rijitlikleri aynıdır. Normal karbon bisikletlerde kadro boyu arttıkça rijitlik azalır :) Sworks kadrolarda daha inca karbon örüm kullanılıyor oldukça hafif. Gündelik olarak hiç uygun değil :)
@seko35.50 ve @Theo3232 fotoğraflar için teşekkürler. Bir kaç zamandır bisikletlerdeki tasarımlar dikkatimi çekiyor, bir kaç yıl önce yol bisikletinde disk frenin gerekliliği tartışılırken şu anda izlediğim yarışlarda çoğunluk disk fren kullanıyor. Cumhurbaşkanlığı Turu 'nda da S-Works bisiklet dışında v-fren kullanan bisiklet görmedim. Maliyetler düştü demeyi istesem de, avantajları daha baskın geliyor galiba.

Tarmacsl4 bisikletimden sonraki yolbisikletim yüzde95 disk frenli olur. Avantajları daha fazla, zaman zaman parmaklarımı yoruyor frene basmaktan. Tırmanış sevdiğim için haliyle inişte çok sık kullanıyorum freni

• Beğen
Tepkiler: MakRo
(link)
Fiyatları bu civarda ortalama

İşten yarışları izleyemiyoruz şansımıza :acpsnr:

• Üzgün
Tepkiler: sahrana
An itibarı ile.... Görüntü çok güzel.286035 dosyayı görüntüle
Amacı neydi bilemiyorum ama zaten sprint trenine tek başına dayabilmesi imkansızdı, heleki bir sprint etabında. Sayılı kişiden oluşan bir grup içinden kaçış denese anlardımda buna bir anlam veremedim, sanırım kendisini ve sponsorları göstermek için yapılan bir hamle..
(link)

250 bin TL falan değerinde.

• Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
Amacı neydi bilemiyorum ama zaten sprint trenine tek başına dayabilmesi imkansızdı, heleki bir sprint etabında. Sayılı kişiden oluşan bir grup içinden kaçış denese anlardımda buna bir anlam veremedim, sanırım kendisini ve sponsorları göstermek için yapılan bir hamle..

(link)

250 bin TL falan değerinde.
Hocam benimde bisikletim bunun aynısı bu seviyedeki bisikletle o yarışa ordakilerden biri katılsa sonuç ne olurdu onlar karbon diye daha hafifler sanırım.
RnfVkn.jpg

Hocam benimde bisikletim bunun aynısı bu seviyedeki bisikletle o yarışa ordakilerden biri katılsa sonuç ne olurdu onlar karbon diye daha hafifler sanırım.
RnfVkn.jpg
UCI uygulamış olduğu kural var, bisikletler 6,8 kg altında olamaz dolayısıyla karbonda olsa çok hafif bisiklet kullanmıyorlar sandığınız kadar. Heleki sprint etaplarında aero kadro kullandıklarından biskletlerin ağırlığı artıyor. Ordakilerden birisi derken binecek sprocuya bağlı, o pelotonda üst seviye sprocuda var orta seviyede sporcuda. Demem oki en kral bisikletide versen sprocuda bir icraat yoksa bisikletinde iyi olması işe yaramaz.

UCI uygulamış olduğu kural var, bisikletler 6,8 kg altında olamaz dolayısıyla karbonda olsa çok hafif bisiklet kullanmıyorlar sandığınız kadar. Heleki sprint etaplarında aero kadro kullandıklarından biskletlerin ağırlığı artıyor. Ordakilerden birisi derken binecek sprocuya bağlı, o pelotonda üst seviye sprocuda var orta seviyede sporcuda. Demem oki en kral bisikletide versen sprocuda bir icraat yoksa bisikletinde iyi olması işe yaramaz.
Bilgi için çok teşekkür ederim. Amatör olarak bu bisiklet yetermi hocam bana basit amatör yarışlara katılsam peki.

Twitter da bugün gezerken böyle bir (link)e denk geldim. Polis ilk başta şahısa bakıp hiçbir şey yapmıyor. Son anda da adamı çekmeye çalışırken kaza yaşanıyor.
Videoyu izledim de yol kenarındaki görevli de iş işten geçtikten sonra müdahale ediyor. Resmen öyle seyrediyor sonuna kadar.
Böyle bir umursamazlık anca bizim ülkede olur zaten. Çocuk oyunu bunlar diyordur kesinlikle bu görevliler.
"Yayayla çarpışma" (Şenol ile çarpışma) nedeniyle bir yarışçının boyun omuru kırılmış: (link)
En azından hayvanla çarpışma yazmamışlar. Polisteki ifadem rağmen tutanağa böyle geçirmişlerdi bir kazada benim için.. 😑

Az önce müşteri hizmetleriyle görüştüm. Saf rolü oynuyorlar şu an 😡

- Merhaba , Canlı Destek Hattı'na Hoşgeldiniz. Size Nasıl Yardımcı Olabilirim?

- Merhaba Zeynep Hanım / Eurosport1 kanalı neden şu an kapalı? / Neden iki gündür kanalı kilitlediniz? / ücretini ödediğim bir kanalın bilinçli olarak devreden çıkartılması etik değil

- Özcan Bey, Eurosport kanalı ile ilgili sorun kontrol edilmektedir

- Eurosport2 çalışırken 1 çalışmıyor / devrede olmamasının sebebini de biliyorum, bunu onaylamadığımı beyan ediyor, hatanızı düzeltmenizi talep ediyorum

- EuroSport kanalı ile ilgili sorun kontrol edilmektedir Özcan Bey, özellikle yapılan bir kesinti değildir.

- ne zaman devreye alınacağına dair tarih verebilir misiniz? trt'nin de canlı yayınladığı Türkiye bisiklet turu bitince muhtemelen?

- Bir bilgi iletilmedi tarih konusunda / Genel bir sorun ve incelenmektedi.r
Bu yazışmadan yaklaşık 45 dakika sonra Eurosport1 kanalı nasıl olduysa devreye giriverdi kablotv'de :ssrtcbya:
Bakalım bugünkü tur yayını esnasında açık duracak mı?

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Bu yazışmadan yaklaşık 45 dakika sonra Eurosport1 kanalı nasıl olduysa devreye giriverdi kablotv'de :ssrtcbya:
Bakalım bugünkü tur yayını esnasında açık duracak mı?
Dün ben izlerken son 20 km kala eurosport görüntüsü gitti. internetten bir programdan aracılığıyla izliyordum.
kendi sitesine girdim eurosportsun ve ücretli olduğunu gördüm. belki bu yüzden kesmiş olabilirler yayını

Evet dostlar bu sabahta start noktasindaydik, herşey çok guzeldi birkaç fotoğraf daha 😉 Gururumuz Ahmet Örken,Sam Bennet (çok sempatik adam🥰),Nairo quintana (çok soğuk adam :cool:) ve Shane Archbold ilede hatıra fotoğrafı cektirmeyi ihmal etmedik👍 Çok güzel start ve finiş videolarım var ama yükleyemiyorum!
IMG20220413094630.jpgIMG20220413095130.jpgIMG20220413095635.jpgIMG20220413100223.jpgIMG20220413102442.jpgIMG20220413101706.jpgIMG20220413103019.jpgIMG20220413101818.jpgIMG20220413104124.jpgIMG20220413102753.jpg

Son düzenleme:
Evet dostlar bu sabahta start noktasindaydik, herşey çok guzeldi birkaç fotoğraf daha 😉 Gururumuz Ahmet Örken,Sam Bennet (çok sempatik adam),Nairo quintana ve Shane Archbold ilede hatıra fotoğrafı cektirmeyi ihmal etmedik👍
286104 dosyayı görüntüle286106 dosyayı görüntüle286107 dosyayı görüntüle286108 dosyayı görüntüle286109 dosyayı görüntüle286111 dosyayı görüntüle286112 dosyayı görüntüle286113 dosyayı görüntüle286114 dosyayı görüntüle286115 dosyayı görüntüle
Orda olmak okadar çok isterdimki <3

• Muhteşem
Tepkiler: seko35.50
Çok şükür yarışçıları otoban dışında gördük.

Evet dostlar bu sabahta start noktasindaydik, herşey çok guzeldi birkaç fotoğraf daha 😉 Gururumuz Ahmet Örken,Sam Bennet (çok sempatik adam),Nairo quintana ve Shane Archbold ilede hatıra fotoğrafı cektirmeyi ihmal etmedik👍
286104 dosyayı görüntüle286106 dosyayı görüntüle286107 dosyayı görüntüle286108 dosyayı görüntüle286109 dosyayı görüntüle286111 dosyayı görüntüle286112 dosyayı görüntüle286113 dosyayı görüntüle286114 dosyayı görüntüle286115 dosyayı görüntüle
hocam birini isteyin bisikletlerin :D

Geri