Scudo Sports

54. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2018) Presidential Cycling Tour Of Turkey

@Çağdaş78

Haritada görülen rota Kızılören-Sağlık, fotoğrafta ise aynı rotayı tersten Sağlık-Kızılören yapınca oluşan irtifa kazanımını görebilirsin. Rotayı bir sonraki geçişten (Yatağan-Sağlık) yaparsan 1800 metre irtifa kazancı oluşur.

Dosyalar

• Screenshot_2018-09-27-05-50-15.jpg
    Screenshot_2018-09-27-05-50-15.jpg
    156,7 KB · Okunma: 15
Scudo
Ya o Konya etabının yolları berbat yolları taşlı, köylerin içinden toprak yolların içinden geçirmişler. Şehir içinde de her yerde saçma sapan kasislerin, çukurların olduğu yerlerden geçirmişler. Ulan etliekmek kafalı bunlar gerçekten ya. Nefret ediyorum buradan da adamlarından da ha :)

• Beğen
Tepkiler: celilcetiner
Bence kötü yol olayına fazla olumsuz tepki veriliyor.Her etap kaymak asfaltta yapılacak diye bir şey yok.Hatta ASO,RCS gibi büyük organizasyon şirketleri Strade Bianche,Paris Roubaix veya Colle delle Finestre tarzı bozuk yolları ,Giro,Tour ve Vuelta'ya taşımak için ellerinden gelen tüm gayreti gösteriyor.Yeni trend bozuk yollar olarak düşünürsek daha fazla keyif alabiliriz.
Aşağıdaki yollara benzer bozuk yollu etapları Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turunda kesinlikle görmek isterdim.
Strade Bianche
Strade_Bianche10-1024x680.jpg

Strade Bianche'den bir kare daha.Galiba Kwiato,atağa kalkıyor.:cool:
StradeBiancheKwiatkowskiAttack-690x459.jpg

Efsanevi Paris Roubaix,Aranberg ormanları
Keşke pave yollarımız olaydı.
2309342-48085610-2560-1440.jpg

Colle delle Finestre
Bu epik tırmanış ne Landisler çekerdi Tura
OFS_Colle-Finestre_2005_02.jpg

Aynen şu kara yolu güzergahlarını dağlara çevirseler ne güzel olur. Selçuk-Manisa için misal düz yola vereceğine sür pelatonu Spil'e dünya izlesin, tek nefeste 1100 metre tırmanış, akabine 1100 metre virajlı ve dik iniş, mis.

@Çağdaş78

Herkes işin yapsın arkadaş, profesyonel onlar bir şeycik olmaz :D Hem hobilerini yapıyorlar hem para kazanıyorlar hem de dünyayı geziyorlar, yok öyle 3 kuruşa 5 köfte. Hem düz yolda herkes yarışır :islik: Buralarda tarih hep Yunan mitolojisine öykünüyor, ilgide çeker. Anlatır ne güzel spiker gariban Lidya (paranın ilk kullanıldığı yer) kralı Tantalos Spilos (Spil dağı), kızı Niobe ve (dağın eteğindeki ağlayan kaya) onun 14 çocuğunu katleden haset Apollon ve Artemis'i. Hem yarış hem doğa hem tarih, hem etinden hem sütünden :D

dogxjv1wkaai8ma-jpg.174833

@hamlet2006

Bir tane sipariş vereyim gerçi siyah türkiye forması henüz eskimedi,pedal türk formasını serkan dostum hediye etti onun bu jestine karşılık 28 ekimde kartepe tırmanış yarışında formayı giyeceğim,ne de olsa pedal türk bisiklet firması beni gören firmaları bende görürüm,mehmet ali sport keza

Hazır mayolardan bahsetmişken

Türkiye Bisiklet Turundaki Liderlik Mayoları

-TURKUAZ MAYO

Genel klasman lideri mayosu

turkuaz_forma.jpg

-BEYAZ MAYO

Türkiye güzellikleri mayosu

Beyaz-forma.jpg

-KIRMIZI MAYO

Dağların kralı mayosu
Kirmizi-forma.jpg

-YEŞİL MAYO

Sprint mayosu
yesil-forma.jpg

İnşallah inişlerde gerekli bariyer işaret veya işaretçiler olur da daha önceki yarışlardaki gibi can kaybı olmaz.

@Serkan Mıstınoğlu Görünce beğendim ve ilk aklıma gelen şey; inşallah satışa çıkarırlar oldu.Ben de geçtiğimiz yıllarda satışa sunuyorlardı diye hatırlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Formaları nereden temin ediyoruz? Federasyon sayfasına baktım ama bir bilgi bulamadım.

Tur'un tanıtım yüzü Nusret olacakmış deniliyor....

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@ndhakara
2016 yılında site üzerinde net shop açarak satılmıştı. Geçen sene talep olmasına rağmen net üzerinden satış olmadı. Muhtemelen yarışın olduğu illerde kurulan standlarda satış olur. Sen yinede siteyi takip et belki bu sene siteden satış yaparlar yeniden

(link)

Formalar gerçekten güzelmiş. Kime yaptırıyorlar acaba?

@Özcan. Kipeo'dur. Zaten tur sponsorlarında ismi var;
(link) (En altta)

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Web sitesi de berbat. Çok basit ve şimdiye açıklanması gereken birçok bilgi eksik. Takım listeleri yok. Wordpress yada benzeri bir yazılımla yapılmış gibi. Ülkemizi yada Türkiye’yi kötülüyorsun diyecek olan arkadaşlar varsa peşinen söyleyeyim; Ortaya konulacak yada konulan her işi world tour yarışı olduğunu ve bu seviye ile kıyaslayacağınızı unutmayın lütfen. Hem bu iş için ayrılmış yeterli bütçe ve diğer imkanlara sahibiz. Eleştirdiğim yanlar bu kaynakların doğru kullanılmaması ile ilgili durumlar.

Geri