Scudo Sports

5 Temmuz 2009 Pazar Sapanca Göl Gezisi

bazı bünyesi zayıf olan arkadaşımın tavsiyesine gerek yoktur 1973 den beri bisiklete binen adama akıl satılmaz önemle duyurulur sport man lik kolay iş değildir önce sportman olmak lazımdır vede yürek lazımdır tecrübe herşeydir ve yılların tecrübesi olan ben-kudret kurtcebe den bütün pedalşörlerin öğreneceği çok şey vardır aytekin dostum sıcağı sıcağına çıkmıştır kartepeyi evet onuda hepinizin huzurunda kutlarım biz darubcular olarak yemekli turlar düzenlemiyoruz perforsmantır bizim işimiz önemle duyurulur

Scudo
gereksiz polemiklerden kaçınalım bence..
velhasıl kelim bu konu altında son mesajımı yazıyorum bugün..
pazar sabah haydarpaşada görüşmek üzere hepinize selamlar.. :)

• Beğen
Tepkiler: Vural UZUN
polemiği yapan şahsiyet bellidir kendisi bundan sonra değerli fikirlerini kendisine saklarsa iyi olur darubun tavsiyeye ve benim tavsiyeye hiç mi hiç ihtiyacım yoktur önemle duyurulur

not
sadece bir kişiyedir bu düşüncelerim o kendisini çok iyi biliyor diğer arkadaşları bağlamıyor

@murat seçkin

Bu demek oluyor ki listeye MAYO'lar ekleniyor:):):)

vural hocam bisiklet toplama konusunda bilgili isen bir iki soru sorabilir miyim msn falan varsa?pm gönderemiyorum şuan

• Beğen
@G. Akpınar

Göle girebilirsiniz,güzeldir.Mutlaka şortunuzu getirin diyorum bende.Temiz bulduğunuz yerde girebilirsiniz ancak dip akıntısından dolayı boğulmalar oluyor her sene.Fazla açılmadan dikkatli bir şekilde devam.Yüzme bilmeyen arkadaşlar derinliklere gitmesin.
Bazı yerlerde su yılanları olabilir,ancak insana birşey yapmıyormuş.

arkadaşlar pazar sabahı kahvaltısı için bir düşünceniz var mı.
bence trende brunch çok güzel olur. yaklaşık 30 kişiyiz. bir gün öncesinden herkes bişeyler hazırlar/hazırlatır ise trende de eğlenceli bir kavaltı yapmış oluruz.

@gökhan aksoy

Aaaa Gökhan süper bir fikir bence. Trende izin var mıdır acaba buna? Eğer varsa ben su böreği getirme hakkımı kullanmak istiyorum:) Hadi bunların listesini yapma işi senin olsun:)

• Beğen
Tepkiler: gökhan aksoy
@omurkadir

Ömür kadir, seni de bu gezide aramızda göreceğiz değil mi?

sapancaya gidecek arkadaşlarımın dikkatine geçen pazar yük vagonunda bisiklet başına 15 ytl almaya kalkışan kondüktöre biraz hafifçe karşı gelinince yumuşadı amcamız
şimdi epey insan olduk hepimiz açıkçası o gün haydarpaşayı yıkarız adam başı tek olarak 50 kiloyu aşınca yük vagonunda 15 ytl veriyorsunuz gerçi 4 kez gittim 15 ytl vermedim bu saçma sapan uygulamayı protesto edeceğiz imzalarımızı vereceğiz ve şikayet kutusuna atacağız gerekirse ankaraya merkeze faks çekmek lazım bu işi ciddiye alalım derim bisikletim benim 11 kilo dur adam bütün bisikletlerin toplamı olarak düşünüyor o vakit adam başı 15 ytl diyor böyle saçmalığa karşı çıkacağız

@kudu

bu konudaki duyarlılığınızı sonuna kadar destekliyorum. bu şekildeki keyfi uygulamaları kabul etmemeliyiz.

• Beğen
Tepkiler: aykutkarasac
@Vural UZUN

arkadaşlarım yemek salonu en sondadır getirdiğiniz yemekleri orada yiyebilirsiniz ben öyle yapıyorum

@kudu

Hiç merak etme Kudret abi. Yıkarız garı adamın başına:)

@Vural UZUN

yemeğimize de karışacaklarını sanmıyorum. beraber yemek yemek de herhalde toplu eylem olmuyodur. tecrübeli arkadaşlara sormak lazım yine de. ben de annemi ikna edebilirsem kek getirecem.

üstad cevap vermiş bu arada. teşekkürler.

• Beğen
@gökhan aksoy

ahahahaha:) toplu yemek eylemi:) hay sen çok yaşa:) Önüne de bu örtülü kusette grev var yazan pankart asalım:) ve bisikletlerin lastiğini yakalım olayı abartıp:) bu arada öyle anne yapımı kek olmaz. kendin yapacaksın:)

• Beğen
Tepkiler: gökhan aksoy
benim iç lastiği yakabiliriz:)
ben kek yaparım ama yiyen olur mu emin değilim veya yedikten sonra hala ayakta kalabilir mi ondan emin değilim.
kusura bakmayın size bu kötülüğü yapamam.

• Beğen
@Vural UZUN

valla sizden önce ben tnt leri getiririm komple uçururum haydarpaşayı ne şık olur anarşiştlik böyle olur şaka şaka :D :D :D :D
sayımızı az görünce geçen pazar öyle yaptı amcamız ama ağzının payını aldı şimdi çoğunluğuz
yemek salonunda ablamın yaptığı kekleri büyük afiyetle yedim yalnız çay 1.5 ytl

Geri