Scudo Sports

5 Temmuz 2009 Pazar Sapanca Göl Gezisi

evet mükemmel bir turu daha geride bıraktık..
trenden inmemizle birlikte başlayan bardaktan boşalırcasına yağan yağmur gezimize farklı bir heyecan kattı.
biz kendimizi kavurucu sıcağa hazırlamışken böyle bir havayla karşılaşmak son derece bombaydı.
velasıl kelim yola çıkıldı bir güzel sucuk gibi ıslanıldı.direk maşukiye ye pedalladık..
ormanlık yeşil bir alanda balıklarımızı lüplettik..fotoğraflarımızı çekildik ve izmite pedalladık..
fotoğraflar yarın şehirlerarası gezi bölümünde yayınlanacaktır bilginize :)
çok eğlenceli fotoğraflar var bu sefer herkese tavsiye ediyorum. tüm makinekerdeki fotoları sayarsak tur boyunca 1000 ad. fotoğraf çekilmiştir.

görüşmek üzere.

Scudo
@Zekeriya Gecenoğlu

Getirdim Zekeriya getirdim merak etme. Orada kuru kalan tek kıyafetim mayomdu.

Dolu tanesi gibi yüzüme çarpan yağmurlar, çamur içindeki çoraplarım, aman Allahım unutamıyorum. Ben kostüm değiştirdikçe, ben kuru giysiler giydikçe gökten yağmur yağdı.

Ama o alabalığa, o mantara, sonra izmitte o kızarmış dondurmaya, o biraya, o elma dilim patatese, outlet center'a, doğu ekspresinin yemekli vagonundaki muhabbetlere değmezmiydi ?

İlk kez yağmurda bisiklet sürdüm, çok eğlendim, onun ötesinde hepiniz harikaydınız (çirkin hariç) herkes çok nazik ve centilmendi, çok teşekkür ederim.

Başka gezilerde görüşmek dileğiyle.

Sevgiler.

Görkem.

:) Çoğu kişinin birbirini tanımadığı güneşli bir sabahla başlayan ama akşamında yine süper dostluklarla ve güzel ama ISLAK anılarla biten bir tur oldu:) Kudret abinin sohbetiyle ve pankartlarıyla bize eğlenceli ve ilginç dakikalar yaşattığı tren yolculuğunu mu saysam, Arifiye'de bardaktan boşalırcasına yağan ve yol boyunca kendisini hiç özletmeyen yağmuru mu, o müthiş alabalık ve mantarları mı? Öndeki bisikletlerden yediğimiz çamurlara su birikintisine dalan yandaki otobüs sayesinde yıkanmamız eklendi.. Daha neler neler... Hangi birini saymalı? Top petrolü mü, her tabela önünde fotoğraf çektirmemizi mi, kızarmış dondurmaları mı, Wc'ye gidelim derken hırlayan köpeklerin gruba yaşattığı eğlenceli anları mı, su hortumunu bisikletiyle ezip geçen Burak'ın hortumla yıkanmasını mı:), hala kim olduğunu öğrenemediğimiz ama saksıya çarpan arkadaşı mı, Cem'in spd pedalı çıkaramayıp kendisini yola atmasını mı:), dönüşte 40 dakika rotar yapan Efe tur'un müthiş otobüsünü mü, otobüste bisikletlerimizi balık istifi şekilde ittira kaktıra bagaja sokup Uğur'un fenalıklar geçirmesine neden olan muavini mi.... Eminim ki kimse bu kadar ıslanacağını bilse bu tura gelmezdi:) Ama ıslansak da, üşüsek de şu an o dakikaları düşününce hala kahkahalarla gülüyorsak değdi bu ıslanmaya diye düşünüyorum:) Eski arkadaşlarla ve aramıza yeni katılan arkadaşlarla daha nice sağlıklı, kazasız keyif dolu turlarda görüşmek üzere. Geldiğiniz için hepinize teşekkürler, ellerinize ayaklarınıza sağlık:) Adapazarı'nda bizi karşılayan ve rehberlik hizmeti veren Erol ve Bedri ile diğer arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkürler...Veeee unutmadan, işte beklenen an... Fotoğrafların linki: (link) Bu resimler için şehirlararası gezi fotoğrafları altında bir başlık açıyorum, bilginize:)

dostlarım hepinize teşekkür ederim o ne yağmurdu unutulacak gibi değildi
vural dostum hemen bir organizasyon yap derim durmak yok vural dostum organizeyşına devam

Yine çok keyifli bir turdu.. 10 sene önce gittiğim Maşukiye' yi tekrar görmüş, İzmit' te yeni evlenen bir arkadaşımın evine hayırlı olsuna gitmiş oldum böylece.. :cool:

Mola verdiğimiz yerlerde yağmurun dinmesi, pedallarken sağnak yağmurun başlaması, bunun da 3-4 kez tekrar etmesi de ilginçti.. Tepemizde kara bulutlar dolaştı bütün gün.. :') Ben de fotoları atıyorum birazdan..

Bir başka turda görüşmek üzere..

harika bir geziydi gerçekten. katkısı olan herkese teşekkürler. sol kulağıma yağmur ve ardından rüzgar girmesi sonucu kulak iptal oldu. şimdi önce sınava sonra hastaneye gideceğim. resimleri akşama yüklerim inşallah.
çirkin bu arada durumu şöyle izah edelim farklı bakış açısıyla: Aramızda mübarek insanlar vardı ayağımızın tozuyla rahmeti getirdik.

@çirkin

Puhahaha:) Abi ne kadar aptest tazelesek de senin sayende bozulur:) Malum sürekli bir sevişme isteği hasıl oluyor sana:) Bi daha tur organize edersek "kask zorunludur"un yanına "sevişme talebi yasaktır" da ekleyeceğim:)

Bu kara bulutların biz bir yere sığınınca dağılması ve biz yola koyulunca tekrar başlaması olayını hiç bir istatistiki veri açıklayamaz arkadaşlar. Vardı bi durum ama ben bir açıklama bulamadım.

@ugur buyukakman

Birileri lanet&beddua okumuş olabilir.

Bu arada ben çirkinin yaptığı esprileri anlamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Vural UZUN
@G. Akpınar

Bu arada Görkem iyi ki dün otobüsle bizimle gelmemişsin:) Yoksa kesin katil olurdun. Tam 40 dakika taktı bize Efe Tur:) 3 dakikayla deniz otobüsünü yakaladık. Eve vardığımda saat 11'e geliyordu. Hatta yolda bi arabadan sarkan magandalar "la la manyahhh bu saatte bisiklete mi binilir laaaa" bile dediler. Gerçi sanırım tren de size 2 saat takmış ama en azından bisikletleriniz bizimkiler gibi birbiriyle akraba olmamıştır:):)

@gökhan aksoy

Geçmiş olsun Gökhan.. Uamrım kulağın en kısa sürede iyileşir.. Ben daha büyük zaiyatlar veririz diye düşünmüştüm. Boğmacaya tutulanlar, bronşite yakalananlar falan olur diye düşünmüştüm ama Allah korudu pedalseverleri:)
Gezinin en çok ıslananlarından ve 3 kez kostüm değiştiren Görkem bile hasta olmadığına göre kimse olmaz artık sanırım:)

@Vural UZUN

Evet bendeniz sinirli kişilik kesin delirmiştim, hatta pedallamaya başlamıştım, beni yoldan alırsınız Vural falan derdim.

Off, 3 dakikayla deniz otobüsünü yakalamış olmanız mucize.

Kendileri o saatte herşeyi yaparlar ama o magandalar. Hatta bizim hiç bir saatte yapmayacağımız şeyleri bile.

Trenin rötar yapması normal Karstan geliyor. Efe turun rötarı anormal. Tren elbetteki daha rahat otobüse göre. En azından konuşabiliyorsun, hareket edebiliyorsun. Otobüste çıt çıkmıyor. Daha önce gülme krizine girmiştim Efeturda 1 kez, muavinle papaz olmuştuk.

• Beğen
Tepkiler: Vural UZUN
@Vural UZUN

valla üstat gezi organizatörü olarak bir kere talebimiz oldu.:D hani görende saldıray abi sancak valla. :D Şaka bi tarafa demek ki meteorolojici amcaları dikkate alacağız ve bi dahaki sefere yağmurluk taşıyacağız.

Geri