ben de turdan dönüşte kaskımı yakayım bari 6 Temmuz pazartesi gazete manşetlerini düşünebiliyorum 30 bisikletçi yedikleri kekten zehirlenerek Adapazarı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı
valla direk içeri alırlar. o sorun değil de bisiklet dernekleri, doğayı sevenler vb. bütün dernekler üstüme gelir. bir ihtimal savcı Öz tarafından bile sorgulanabilirim.
en iyisi anneme yaptırmak.
Geçen kilyos turunda bir kaç arkadasla tanışmıstım ve çok keyifli bir tur olmuştu. Yine öyle olacağına eminim, istanbulda olsam kesin katılırdım.. Vural ve giden bütün arkadaşlara iyi geziler
bizim pedalşörlerden sadece ben ve sado aldı bilet bu yüzden toplam sayımız 24 kişi (sizler herhalde 22 kişi)diğer arkadaşlarım kerem kaşif hasan hüseyin wural adapazarı ekspresi ile gidecekler - calbiyik arifiyede bekleyecek bülent dostumda
durum bu herhalde
evet orion -kerem arkadaşımız sizinle sapancaya gelebilir vural dostum darub için bir sakınca yoktur bu arada kafadan 2 inci adamsın kartepede tarih 2 ağustos pazar darub topiğinde taraklı 26 temmuz turundan sonra yazacağım
nasıl geçti beyler?
çok istiyordum gelmek fakat benim parça gelmedi c.tesi kargoyla bisikleti tamamlayamadım gelemedim
yağmurluydu hava ıslanmışsınızdır baya zevkli oldumu bari:rolleyes:
sevgili DAYUP'cular sizler ile aynı trende muhabet etmek gercekten cok keyifli idi ozellik ile arifeye istasyonu muhtesemdi Sanat yonetmenimiz BURAK'dan degerli paylasımlarını bekliyorum...
Umarım herp beraber bu sefer yemek için veya zirve tırmanısı için gideriz...