Scudo Sports

5 Temmuz 2009 Pazar Sapanca Göl Gezisi

@gökhan aksoy

:) ben de turdan dönüşte kaskımı yakayım bari:) 6 Temmuz pazartesi gazete manşetlerini düşünebiliyorum:) 30 bisikletçi yedikleri kekten zehirlenerek Adapazarı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı:)

• Beğen
Tepkiler: gökhan aksoy
Scudo
valla direk içeri alırlar. o sorun değil de bisiklet dernekleri, doğayı sevenler vb. bütün dernekler üstüme gelir. bir ihtimal savcı Öz tarafından bile sorgulanabilirim.
en iyisi anneme yaptırmak.

• Beğen
Tepkiler: Vural UZUN
Geçen kilyos turunda bir kaç arkadasla tanışmıstım ve çok keyifli bir tur olmuştu. Yine öyle olacağına eminim, istanbulda olsam kesin katılırdım.. Vural ve giden bütün arkadaşlara iyi geziler :)

bizim pedalşörlerden sadece ben ve sado aldı bilet bu yüzden toplam sayımız 24 kişi (sizler herhalde 22 kişi)diğer arkadaşlarım kerem kaşif hasan hüseyin wural adapazarı ekspresi ile gidecekler - calbiyik arifiyede bekleyecek bülent dostumda
durum bu herhalde

@OrionForEver

Listeye +1 kişi mi ekliyoruz bu durumda:) Hadi bekliyoruz:)

Avrupa Yakasından gelen arkadaşlar için son bir hatırlatma.

Karaköy - Kadıköy PAZAR vapur seferleri

Kalkış - Varış
06.30 - 06.55
07.00 - 07.25
07.30 - 07.55

pazar 08:10 da haydarpaşa dan adapazarına giden ADA treninde asla yer problemi olmamaktadır....

tamam
biraz daha yavaş ilerliyo...ama ARİFİYE de indiriyo...
zaman açığı 90' gibi...
telafi edilebilinir........

bence OTOBÜS gibi demode bir alternatiften daha iyidir......

yeni yollar.. hayırlı ola...

kartepe kadrosu
1-robocop
2-hasan
3-hüseyin
4-calbiyik
5-bülent
6-kaşif
7-wural
8-sado

evet orion -kerem arkadaşımız sizinle sapancaya gelebilir vural dostum darub için bir sakınca yoktur bu arada kafadan 2 inci adamsın kartepede tarih 2 ağustos pazar darub topiğinde taraklı 26 temmuz turundan sonra yazacağım

GELMEK İSTEYİP YER BULAMAYAN VARSA.
VURAL ARKADAŞIMIZDA FAZLADAN BİR TREN BİLETİ VAR..

ÖNEMLE DUYURULUR

Vural / GSM: 0-533-761 77 91

nasıl geçti beyler?
çok istiyordum gelmek fakat benim parça gelmedi c.tesi kargoyla bisikleti tamamlayamadım gelemedim
yağmurluydu hava ıslanmışsınızdır baya zevkli oldumu bari:rolleyes:

Bende sabah kendimi biraz rahatsız hissettim hiç çıkmıyım dedim iyi ki de çıkmamışım çok iyi bigün değildi. Aklım hep sizdeydi

istanbul da tam da bisiklet sürülcek bi hava vardı ne çok sıcak ne yağmurlu.

yağmura rağmen çok eğlenceli ve zevkli bir tur oldu yağmur ayrı bir tat kattı..:D:D gelmeyenler çok şey kaçırdı fotoları görünce anlarsınız..:D:D

• Beğen
Tepkiler: sports-man
sevgili DAYUP'cular sizler ile aynı trende muhabet etmek gercekten cok keyifli idi ozellik ile arifeye istasyonu muhtesemdi:) Sanat yonetmenimiz BURAK'dan degerli paylasımlarını bekliyorum...

Umarım herp beraber bu sefer yemek için veya zirve tırmanısı için gideriz...

Geri