Scudo Sports

5 Temmuz 2009 Pazar Sapanca Göl Gezisi

Forumu iyiden iyiye msn'e çevirdik ama anlatmadan da duramicam.. Walla Görkem haklısın otobüste normalde sessiz olmak zorundasındır ama biz gülme krizine girdiğimiz için pek sessiz olmadı otobüs yolculuğumuz. Muavin bisikletleri Allah ne verdiyse şeklinde tüm gücüyle gidondu, seleydi, tekerlekti demeden bagaja sokup birbirinin üstüne üstüne bastırınca Uğur bisikletinin aldığı şekiller karşısında "Allahım, ben daha fazla bakamıcam" dedi ve arkasını döndü. Tüm yolculuk boyunca da aşağıda bagajda birbiriyle akraba olan bisikletlerimizin girdiği şekilleri düşündük ve gülmekten yarıldık:) İndiğimizde Zekeriya'nın bisikletinde çizikler falan vardı o derece yani... Ama bir yaz gününde en fazla yağış olabilecek, her yeri suyun basmasına sebep olabilecek bir yağmurlu günü bulduk ya helal olsun bize:)

Scudo
@çirkin

Olsun Vural msn'ye dönse ne olur ki forum haberleşmek + sohbet etmek + paylaşmak için değil mi? Yukarıdaki mesaja sen neden teşekkür ettin Vural anlayamadım :) Kimin tarafındasın çirkinin mi benim mi? :D

Hasan, epeyce dediğin 29 yaşındayım ve çirkin değilim. :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Vural UZUN
Selam Grup,

Resimleri görünce keyiflenmemek elde diiil beaa:D Sıcakların gittikçe arttığı şu günlerde,serinlemiş olmanız beni ayrıca sewindirdiii dostlarım:cheer: Gezi ve fotoğraflarda emeği geçen herkese teşekkürler;) ....sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler

@TOYGAR YONTGAN

Katılıyorum. Unutamıyorum. Hep aklımda.
Bak bir şey diyeceğim. Eğer ben o gün o kadar mutlu olmasaydım kesinlikle bronşit veya en azından nezle olurdum bu da bir gerçek.

Tüm gün sırılsıklam oturacağım, rüzgara karşı bisiklet süreceğim ve hastalanmayacağım ! Bence arkadaşların bana yaydığı pozitif enerjiden kaynaklandı.

(link)

fotoğrafları en nihayetinde ekledim. yakın çekimler içiçin recep arkadaşımıza teşekkürler. güzel estanteneler yakalamış.
geziye katılan ve bize bu güzellikleri yaşatan arkadaşlarımızın hepsine sonsuz teşekkürler. başka gezilerde daha güzel fotolarla buluşuruz inşallah.

Şehiriçi geziler ve turlar bölümüne kendi fotoğraflarımı va yazımı ekledim. Evde internet bağlantım olmadığı için işyerinden yüklüyorum. Foruma yüklediklerimin çözünürlükleri düşük. Yüksek çözünürlüklü olanları da bu gün yada en geç yarın yükler linki atarım.

rapide yüklemek biraz sıkıntılı çünkü orjinalleri 740mb yani 8 parçada yüklemem lazım. üyelik olmayınca biraz zaman alacak gibi.
parça parça yüklemeyi deneyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: devran yılmaz
Geri