Scudo Sports

48 saatte 850+ km

lütfen dostlarım lütfen buraya osman şirin i övmeye geldik, bizim turları gömmeye (topiğin içine zerketmek anlamında) değil.

Scudo
poet'e ,barışa ,mustafa gence teşekkür ederim tolgaya artı zfr 'e övgüler yağdırdılar bana,benim 28 eğimi çıkmam başarısı sönük kalır burda benim ne haddime 865 km gitmek haddimi bilirim .

@mehmetsunu

mehmet dostum artık konuşma zamanın bitti,şimdi sana sponsör olacak bir firma arayacağım,900 km 'yi 48 saatte alacaksın yaşın genç başarırsın.

sen yeterki çık mustafa kardeşim sporun azı çoğu iyisi kötüsü olmaz

@Kudret Kurtcebe
Hocam İstanbul'da ikamet etseydim Allah'ın izniyle meşhur Kartepede size eşlik etmek isterdim.
Bursa'da maratona pek kimse yanaşmıyor.%99 Tek tabanca gidiyorum malesef..

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
Osman Bey'in son durumu hakkında bilgisi olan var mı??? doktor kontrolü nasıl geçmiş dinlenmesi bitmiş mi ???

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
@BicycleLover
Estagfurullah biz kim hocalık kim :)Kendi kafasına göre ortalıkta dolanan biriyim sadece..
Kısmet olursa seninlede ufak maratonlar yaparız uygun zamanda;)

@Candan Biberci Valla biz anlamayız, hepimiz gördük Osman agaya meydan okuduğunu, hatta "altındaki bisiklet kaliteli ya yoksa kendinde iş yok" mealinde bir şeyler de hatırlıyoruz sanki. Eh artık gün ve saat bekliyoruz yeni rekor için senden :)

@Zfr
Sana hafıza anlamında ceviz öneriyorum belki faydasını görürsün ve gibi bir şeyler hatırlıyorum yerine evet sen böyle söylemiştin dersin:)
Osman agaya laf söylemedim kesinlikle.Sadece iyi bir makinenin en az %15 katkısı olur dedim.
Sonuçta bu rekor çift kadro bisanla kırılamazdı yada dandik bir yol bisikletiyle..
Osman aga neden karbon kadro tercih etti acaba?Bunu söylememe gerek varmı?
Haftanın 6 günü çalışıyorum öyle rekor egale etme heveslisi değilim..
Osman Şirin her zaman gönlümüzde..
Asıl rekor heveslisi 24 saatte 600 km diyen Kayseri'li Kayzer @mehmetsunu :)

• Beğen
Tepkiler: Zfr
@Candan Biberci

adamın topiği resmen işgale uğradı.
@Candan Biberci

bu rekor pekala diğer materyal bisikletler ve modellerle de kırılabilir. İster titan ister çelik ister alü. Neden böyle bir şartlanma içine giriliyor ve insanların ufukları kısıtlanıyor anlayamıyorum. Hatta bu rekor eskort olmadan da tamamlanırki rekorun ruhuna uygun olanda budur. Sadece en uygun şart ve imkanları bir araya getirmek gerekir. Güvenliğin sağlanması, bizi böyle bir rekorda en fazla zorlayacak iklim şartlarının optimizasyonu, en yumuşak irtifa kazanımının seçileceği tur güzergahı vs.

@mehmetsunu
O zaman sen karakaçanla takılmaya devam et :D
Atı alan üsküdarı geçiyor 7 kg ile 15 kg arasındaki farkı ne edecez?
Sana abaküs yollamak şart oldu artık :)

Bu arada adamın topiğini işgal eden biz değiliz ama seninde garnitür olman güzel oluyor sayende gülüyoruz :)

Geri