Scudo Sports

48 saatte 850+ km

Bence Osman Aga bizim bilmediğimiz farklı besinler tüketiyor :D Çabuk bizede söylesin yoksa hemennn polise haber vereceğimm

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
Scudo
İşte buuuu, tebrikler :D :D

• Beğen
Bisiklet ile bir şekilde bağı olan;kadın/erkek,genç/yaşlı,amatör/profesyonel herkesin ders çıkarması gereken,bu çok önemli olayı gerçekleştiren Osman Şirin arkadaşımıza selam ve sevgilerimi yolluyorum.Yüreğine,beynine,emeğine sağlık....

Onlar konuşur, Osman Aga yapar.Helal be, düz bir parkurda 48 saatte + 1000 km yeni hedef için yeterince zorlu olabilir mi?

• Beğen
OSMAN ŞİRİN E ÖVGÜ
Osman şirin büyük iş yaptın. Tebrik eder başarılarının daim olmasını dilerim. Gençlere yeni hedef gösterdin çıtayı yukarı taşıdın. Ben zaten senin başarabileceğinden bir an bile şüphe etmedim. Çünkü senin hammaddeni tanıyorum çünkü sen yaştaşımsın sen 70 li yılların fakru zaruret günlerini yakından tanımış bir neslin temsilcisisin.
Sende bilirsinki bizim neslimizin temelleri sağlam atılmıştır, zorluklar, imkansızlıklara karşın sağlam bir ahlak ve ideal ile sulanmış çifte çeliklenmiştir. Biz değilmiyizki Malkoçoğlular ile battal gazi destanları ile büyüyen, elindeki bayrağı elli ok yese bile asla yere düşürmeyen kahramanları kendine örnek alan. Peki narkozsuz iğnesiz sünnet törenlerinde ağlamayı kendine bir onursuzluk olarak görenler biz değilmiydik. 70 li yılların çatapatalarının yaşandığı o günlerde vaktinde önce büyümüş yüreklerimizle duvarları kendimize siper alarak okula gidişimiz. Ya mahallede tanımadığın bir komşun dahi ölmüş olsa ailenin sakın koşmayın gülmeyin bugün cenazemiz var dediği günler. Hatırlasana günlerce siyah beyaz televizyonumuzu açmazdık bizlerde yasınıza ortağız dercesine. Ramazanda sahura kadar o müstakil evlerin ışığı sönmez bayramlarda tek tek büyüklerimizin elini öpmeye giderdik. Bize lokum ve mendil verirlerdi. Sofralar herkese açık ve ortaktı. Bazen yazın bile bir karpuzun hayalini kurardık yemek için. İşte yokluk günleriydi ama yokluğu bile paylaşırdık. Okul yollarına sabahtan düşerdik o 50 santim kar yağdığı kış sabahlarında yolu küçük ayaklarımızla eze eze açardık. Servis de neymiş daha düşüncesi bile ortada yoktu. Mehmet abi hasan mutlucan ın kahramanlık türküleri eşliğinde bize tuluat yapardı. İlk bisikletimizi hayatında bisiklet görmeyen arkadaşlarımızla birlikte sıra ile bine bine parçalamıştık. Ramazan amca bisan şehir bisikletinin arkasına karısınıda bindirmiş bağlara giderken dolmuş ile yarışırdı o koca göbeğine aldırmadan. Özel otomobilde neydiki. Gazoz kapakları, kibrit kapakları en değerli oyuncaklarımızdı ama hiç bir şeyden gocunmazdık mutluluğumuzu hiç bir şey bozmazdı.
Dedim ya ne kadar yokluk ve yoksunluk içinde büyümüş olsak bile ahlaktan, saygıdan, sevgiden yana hep zengin yetiştirildik. Okullarımızda muhtaç olduğumuz kudretin damarlarımızda dolaştığını tekrarlardık gururla, öğretmenlerimiz bir ağaç gibi tek ve hür bir orman gibi kardeşçesine bizleri yetiştirirdi.
Seni bu nedenle yakından tanıyorum osman şirin başaracağınada asla şüphe etmedim.

Mehmet Sunu tebrik ederim sizi duygulara bu kar güzel tercüman olunur.

Kimilerinin ağzını kapatacak , bizim gibilerin ise gönlünde taht kuran bir performans yaptın Osman Abi . Seni gönülden tebrik ediyorum... Tanıdıklarıma senden bahsedeceğim kulakların çınlayabilir şimdiden söyleyeyim :)

Osman şirin kardeş sen bisiklet camiasını yaktık.Cıtayı oyle bir yükseltin ki bunu bizim hayal etmemiz bile imkansız.ama bu kadar zorlu işlerin bile yapılabileceğinin çok net orneği oldun.....KAZANDIRDIKLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER.

İstanbullu arkadaşlar, dönüşte iyi bir karşılaşmayı haketti Osman Şirin. Size güveniyoruz yalnız bırakmayın.

• Beğen
Aslanım bee. İçim ümit ve sevinç doldu, hala böyle insanların var olduğunu görmek çok güzel. Helal olsun harcadığın her kalori, attığın her adım. Allah muvaffak etsin..

@BicycleLover Yapılmadı demiyorum. Olağanüstü bir iddianın objektif unsurlarla ispat edilmesi gerektiğini söylüyorum. Noter onayından bahsedilmişti yanlış hatırlamıyorsam. Buyrun gösterin bekliyorum..Bu konu hakkında söyleyeceğim bundan ibarettir. yayınlanırsa başarıya ancak saygı duyulur ve taktir edilir. Kusura bakılmasın aklın kendine has kuralları var..Gerisi manupülasyona girer.

Helal olsun. Şahsen başından beri başaracağına inandım. Bizim inanmayı veya inanmamayı tercih etmemiz basit bir durum; fakat Osman Şirin'in inancı o kadar büyükmüş ki böylesine olağanüstü bir rekoru kırmayı başardı. İş inanmakta bitiyor. Bizleri sevince boğarken bir yandan da kendi çizgimizi daha üste çıkarmanın her zaman mümkün olduğunu bizlere gösterdi. Teşekkürler Osman Şirin.

Geri